Verjaardagswensen collega

Jouw collega mag weleens wat woorden van dankbaarheid ontvangen. Zijn of haar verjaardag is hiervoor het perfecte moment. Schrijf een mooie verjaardagswens op de verjaardagskaart of spreek een mooie verjaardagswens uit. Weet je niet goed wat je jouw collega kunt wensen op zijn of haar verjaardag? Lees dan gauw verder voor inspiratie voor verjaardagswensen collega.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een collega:


Verjaardagskaarten collega


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een collega te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor je collega nodig?

Door dik en dun

Kaartje collega
(Bron: Greetz.nl)

Wanneer je een fulltime baan hebt, zie je jouw collega wellicht nog vaker dan jouw beste vriend(en). De kans is groot dat een geliefde collega daarom ook echt een maatje is. Steunen jullie elkaar op de werkvloer door dik en dun en kun je ook nog jouw persoonlijke problematiek bespreken met jouw collega?

Dan is zijn of haar verjaardag een perfect moment om de collega eens flink te feliciteren. Bedank de collega dat hij of zij altijd voor jou klaar staat en dat jullie door dik en dun het nog altijd perfect met elkaar kunnen vinden. Een woordje van dankbaarheid misstaat zeker niet op een vrolijke verjaardagskaart.

Verjaardagswens op taart
Betekent dat wanneer er een collega jarig is, dat er taart is in de koffiepauze? Dan kun je van deze gelegenheid goed gebruik maken en jouw leuke verjaardagswens op de taart schrijven met glazuurstiften. Je kunt hier een leuke, lieve of natuurlijk een grappige verjaardagswens op schrijven. Zo verras je jouw collega wanneer zij de taart aansnijdt. Ontdek hieronder de verjaardagswensen collega.

Grappige teksten voor je collega

Verjaardagswens collega
(Bron: Greetz.nl)

Kan jouw collega wel een leuke grap waarderen? Waarom dan niet een kleine pesterij over de nieuwe leeftijd? Bijvoorbeeld: “Je doet er goed aan om jouw zegeningen te tellen in plaats van de kaarsjes op de taart.”. Veel relaties op de werkvloer zijn voornamelijk gebaseerd op een flinke dosis humor en lollen met elkaar. Maak gebruik van zijn of haar verjaardag om de collega eens flink te kakken te zetten met een grappige verjaardagswens.

Wanneer de verjaardag van jouw collega eraan zit te komen, doe je er goed aan om dit moment aan te pakken voor een mooie, leuke of bijzondere verjaardagswens. Spreek eens woorden van dankbaarheid uit of feliciteer hem of haar met een grappige verjaardagswens.

Verjaardag teksten

 • Je bent een persoon waarmee we graag zaken doen. Vandaar onze welgemeende felicitaties: we hopen dat je er een fantastische dag van maakt!
 • We wensen je alle goeds,
  gezondheid en geluk voor je nieuwe levensjaar.
  Hartelijk gefeliciteerd!
 • Ik ben erg gelukkig met
  een persoon als jij in mijn team.
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
 • Van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag en krijg je veel cadeaus. Hier is er alvast eentje, voor op je bureau. En van jou krijgen wij uiteraard, zoals elk jaar een enorm stuk zelfgebakken appeltaart!

Wanneer je collega jarig is maar ziek thuis is dan kan het een idee zijn om hem of haar sterkte te wensen en te feliciteren tegelijk met een mooi kaartje. Bekijk hieronder de verjaardagskaartjes die je kunt voorzien met verjaardagswensen collega.

Kaarten voor je collega:
Verjaardagswens voor op een kaart collega
(Bron: Greetz.nl)
Kaart collega
(Bron: Greetz.nl)

Bekijk hieronder leuke verjaardagswensen collega in de vorm van gedichtjes.

Verjaardagsgedichten

 1. Beste collega, op deze speciale dag, Vieren we jou, met een lach. Moge je verjaardag gevuld zijn met succes, Net als onze samenwerking, zo harmonieus en precies.
 2. Collega, met elk jaar dat voorbijvliegt, Wordt je als een wijn, diepgerijpt. Op jouw dag wens ik je niet alleen plezier, Maar ook een jaar vol professioneel zwier.
 3. Op de kalender staat jouw naam in het licht, Collega, op jouw verjaardag straalt het gezicht. Moge het komende jaar voor jou zijn als een project, Vol met prestaties, doelen en een team dat je echt oprecht.
 4. Voor mijn collega, een rots in het team, Op jouw verjaardag, een glinsterende droom. Moge elk succes van het komende jaar, Jouw naam dragen, als een heldenstaar.
 5. Collega, met elk kaarsje op de taart, Vieren we jou, een professional met een gouden hart. Moge de vlammen van je ambitie branden, En je brengen waar je altijd hebt verlangd.
 6. Op jouw verjaardag, collega zo fijn, Wens ik je geen werkdruk, maar een wijn. Moge het komende jaar voor jou zijn als een rapport, Vol met successen, zonder enige verstoring of snort.
 7. Beste collega, een toast op jouw dag, Op deze verjaardag, een klank als een lach. Moge elk project dat je aanraakt, Veranderen in goud, zoals het is bedacht.
 8. Collega, als een ster in ons kantoor, Op jouw verjaardag, een gloedvol betoog. Moge elke dag in het komende jaar, Briljant zijn, zonder enige bezwaar.
 9. Voor mijn collega, een schakel in de keten, Op jouw dag, een belofte zonder geweten. Moge elk doel dat je nastreeft, Worden bereikt, zonder enige beknibbel of verwijt.
 10. Op jouw verjaardag, collega zo slim, Wens ik je dagen vol vertrouwen en bliksem. Moge elke uitdaging die je ontmoet, Worden overwonnen, met gemak en zoet.
 11. Collega, als een puzzelstukje in het geheel, Op jouw verjaardag, een moment zo veel. Moge het komende jaar voor jou zijn als een plan, Vol met successen, als een onverslaanbare clan.
 12. Beste collega, een kaart vol groet, Op jouw dag, een wens zo zoet. Moge elk project dat je aanpakt, Resulteren in lof, als een kunstig lak.
 13. Collega, als een teamgenoot zo sterk, Op jouw verjaardag, een muziek van perk. Moge de tonen van het komende jaar, Zijn als een symfonie, helder en klaar.
 14. Voor mijn collega, een sterke schakel, Op jouw dag, een juweel zonder wrak. Moge het komende jaar voor jou zijn als een rapport, Vol met prestaties, zonder enige verstoring of snort.
 15. Op jouw verjaardag, collega zo wijs, Wens ik je geen deadlines, maar een reis. Moge het komende jaar voor jou zijn als een vlucht, Vol met kansen en hoogte, zonder enig gerucht.
 16. Collega, als een mentor en vriend, Op jouw verjaardag, een dag zonder eind. Moge elk doel dat je stelt, Worden bereikt, zonder enige geweld.
 17. Voor mijn collega, een kracht in het kantoor, Op jouw dag, een vuurwerk in rood en gloed. Moge elk project dat je onderneemt, Schitteren als sterren, zonder enige belemmering of tegenspoed.
 18. Beste collega, een dag vol pret, Op jouw verjaardag, een moment zo net. Moge het komende jaar voor jou zijn als een plan, Vol met hoogtepunten, als een onverslaanbare clan.
 19. Collega, als een katalysator van succes, Op jouw verjaardag, een dag zonder stress. Moge elk rapport dat je opstelt, Worden ondertekend met goedkeuring, als een betoverend fest.
 20. Op jouw dag, collega zo fijn, Wens ik je geen chaos, maar een lijn. Moge het komende jaar voor jou zijn als een grafiek, Vol met stijgende lijnen, zonder enige pik.
 21. Voor mijn collega, een leider in ons team, Op jouw verjaardag, een sprankje als een droom. Moge elk doel dat je in gedachten hebt, Worden bereikt, zonder enige achteruitgang of verzet.
 22. Collega, als een baken van rust, Op jouw verjaardag, een toast met lust. Moge elk project dat je aanneemt, Zijn als een succesvol team, zonder enige feem.
 23. Op jouw verjaardag, collega zo fijn, Wens ik je geen stress, maar een schijn. Moge het komende jaar voor jou zijn als een verslag, Vol met lof, als een jaar met elke dag een nieuwe dag.

Zelf een mooie verjaardagswens voor je collega gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder te reageren. Correctie doorgeven? Neem gerust contact met ons op via info@verjaardagswensen.nl. Wij stellen het delen van de pagina op prijs.