Verjaardagswensen collega

Jouw collega mag weleens wat woorden van dankbaarheid ontvangen. Zijn of haar verjaardag is hiervoor het perfecte moment. Schrijf een mooie verjaardagswens op de verjaardagskaart of spreek een mooie verjaardagswens uit. Weet je niet goed wat je jouw collega kunt wensen op zijn of haar verjaardag? Lees dan gauw verder voor inspiratie voor verjaardagswensen voor een collega.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een collega:


Verjaardagskaarten collega


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een collega te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Feliciteer je collega met een verjaardagswens

Door dik en dun

Kaartje collega
(Bron: Greetz.nl)

Wanneer je een fulltime baan hebt, zie je jouw collega wellicht nog vaker dan jouw beste vriend(en). De kans is groot dat een geliefde collega daarom ook echt een maatje is. Steunen jullie elkaar op de werkvloer door dik en dun en kun je ook nog jouw persoonlijke problematiek bespreken met jouw collega?

Dan is zijn of haar verjaardag een perfect moment om de collega eens flink te feliciteren. Bedank de collega dat hij of zij altijd voor jou klaar staat en dat jullie door dik en dun het nog altijd perfect met elkaar kunnen vinden. Een woordje van dankbaarheid misstaat zeker niet op een vrolijke verjaardagskaart.

Verjaardagswens op taart
Betekent dat wanneer er een collega jarig is, dat er taart is in de koffiepauze? Dan kun je van deze gelegenheid goed gebruik maken en jouw leuke verjaardagswens op de taart schrijven met glazuurstiften. Je kunt hier een leuke, lieve of natuurlijk een grappige verjaardagswens op schrijven. Zo verras je jouw collega wanneer zij de taart aansnijdt.

Grappige teksten voor je collega

Verjaardagswens collega
(Bron: Greetz.nl)

Kan jouw collega wel een leuke grap waarderen? Waarom dan niet een kleine pesterij over de nieuwe leeftijd? Bijvoorbeeld: “Je doet er goed aan om jouw zegeningen te tellen in plaats van de kaarsjes op de taart.”. Veel relaties op de werkvloer zijn voornamelijk gebaseerd op een flinke dosis humor en lollen met elkaar. Maak gebruik van zijn of haar verjaardag om de collega eens flink te kakken te zetten met een grappige verjaardagswens.

Wanneer de verjaardag van jouw collega eraan zit te komen, doe je er goed aan om dit moment aan te pakken voor een mooie, leuke of bijzondere verjaardagswens. Spreek eens woorden van dankbaarheid uit of feliciteer hem of haar met een grappige verjaardagswens.

Meer teksten voor je collega:

 • Je bent een persoon waarmee we graag zaken doen. Vandaar onze welgemeende felicitaties: we hopen dat je er een fantastische dag van maakt!
 • We wensen je alle goeds,
  gezondheid en geluk voor je nieuwe levensjaar.
  Hartelijk gefeliciteerd!
 • Ik ben erg gelukkig met
  een persoon als jij in mijn team.
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
 • Van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag en krijg je veel cadeaus. Hier is er alvast eentje, voor op je bureau. En van jou krijgen wij uiteraard, zoals elk jaar een enorm stuk zelfgebakken appeltaart!

Wanneer je collega jarig is maar ziek thuis is dan kan het een idee zijn om hem of haar sterkte te wensen en te feliciteren tegelijk met een mooi kaartje.

Kaarten voor je collega:
Verjaardagswens voor op een kaart collega
(Bron: Greetz.nl)
Kaart collega
(Bron: Greetz.nl)

Zelf een mooie verjaardagswens voor je collega gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder te reageren. Correctie doorgeven? Neem gerust contact met ons op via info@verjaardagswensen.nl. Wij stellen het delen van de pagina op prijs.