Verjaardagswensen 1 jaar

Jouw zoontje, dochtertje, neefje of nichtje is alweer een jaartje ouder geworden. Wat gaat de tijd toch snel, nietwaar? Je hebt vast en zeker gemerkt dat het een bewogen jaar was en daar wil je graag even op een feestelijke manier op terugblikken. Niets is dan zo leuker om voor deze mooie dag een speciale verjaardagswens te verzinnen. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf maar wilt. Heb je bijvoorbeeld een bijzonder koosnaampje? Laat dit vooral terugkomen in de wens. Degene waar de wens voor is ziet in dat geval direct dat de verjaardagswens van jou afkomstig is! Bekijk hieronder enkele verjaardagswensen/teksten voor een 1 jarige en kan je enkele kaartjes vinden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 1 jaar teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 1 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn niet alleen teksten te vinden maar ook kaarten:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten voor een 1 jarige

 • Diverse prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

1 jaar verjaardagswensen en tips

Verjaardagswensen 1 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Of je de wens nu erg persoonlijk wilt maken of niet, er is altijd een gepaste verjaardagswens. Laat een vriend, vriendin, broer, zus of iemand anders in je omgeving weten dat je aan deze speciale dag denkt en kies voor een feestelijke boodschap, bijvoorbeeld met een mooie 1 jaar spreuk.

Merk je dat je moeite hebt met het vinden van de juiste worden en wil je graag wat inspiratie opdoen? Geen probleem! Een aantal voorbeelden van wensen die je kunt sturen, zijn hieronder te vinden. Naar wat voor soort wens gaat jouw voorkeur uit?

 • Zoals je ziet: We vergeten jouw 1e verjaardag zeker niet!
 • Met heel veel bloemen, kusjes en een lach. Wens ik jou een onwijs mooie eerste verjaardag!
 • Laat de dagelijkse zorgen, maar even voor morgen. Want vandaag is een dag, waarop je
  1 jaar verjaardag
  (Bron: Greetz.nl)

  enkel feesten mag!

 • 365 dagen ken ik je en 1 heel jaar ben je bij mij.
 • Al haar vriendjes staan te zingen: o, wat zijn we heden blij. Want ons kleine vriendinnetje heeft er een jaartje bij. Van harte gefeliciteerd!
 • Jouw verjaardag is maar één keer in het jaar. Het is een dag waarop alles mag en we vieren het met elkaar.

1 jaar teksten (spreuken):

 • Een fijne verjaardag voor de nu 1-jaar oude baby met de mooiste glimlach van de hele wereld!
 • Dit is je allereerste verjaardag én je allereerste verjaardagskaart.
 • Ongelooflijk: het is alweer een jaar geleden dat jij op de wereld bent gekomen. Je bent het mooiste dat mij is overkomen. Gefeliciteerd!
 • Deze kaart hoort bij je allereerste verjaardagstaart met daarop 1 kaarsje.

Verjaardagsgedichten

1. Algemeen:

 1. Hiep hiep hoera, je bent nu één jaar oud, Met een glimlach die de wereld weer vertrouwt. Taart en kaarsjes, cadeautjes groot en klein, Op deze dag mag jij het stralende middelpunt zijn.
 2. Een kaarsje op de taart, een lach op je gezicht, Een jaar geleden bracht jij ons veel licht. Kleine handjes, kleine voetjes, zo teer, Gefeliciteerd, lieve eenjarige, keer op keer!

2. Avontuur:

 1. Van kruipen naar stappen, wat een avontuur, Je ontdekt de wereld, elke dag weer puur. Eenjarige ontdekker, met glinsterende oogjes, Elk hoekje, elk randje, is voor jou boeiend, brodig.
 2. De wereld is groot, maar jij bent klein, Met jouw nieuwsgierigheid zal alles fijn. Een jaar vol avonturen, groot en klein, Voor onze kleine ontdekker, stoer en gein.

3. Liefde en Geluk:

 1. Je eerste jaar, gevuld met liefde en geluk, In jouw ogen zien we de wereld in een stuk. Met knuffels en kusjes, dag na dag, Vieren we vandaag, met een glimlach.
 2. Lieve eenjarige, je bent zo puur, Je brengt liefde en geluk, keer op keer. In jouw stralende ogen, zien we zoveel meer, Gefeliciteerd, schatje, op jouw speciale avontuur.

4. Groei en Ontwikkeling:

 1. Van baby tot peuter, een jaar is voorbij, Je groeit en ontwikkelt, zo snel, oh mijn. Eerste lachjes, eerste stapjes, eerste woordjes klein, Vandaag vieren we jouw groei, groot en fijn.
 2. Een kaarsje voor elke maand, een jaar oud nu, Je groeit en leert, elke dag een nieuw menu. Van kruipen naar staan, zo snel als een sneltrein, Gefeliciteerd, kleine avonturier, op jouw groeifeest, fijn.

5. Familie en Vriendschap:

 1. In de armen van familie, omringd door lach, Een jaar vol liefde, elke dag raak. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, allemaal bijeen, Vieren we de liefde, voor jou, klein.
 2. Met vriendjes en vriendinnetjes, een feest zo fijn, Samen spelen, lachen, en dansen, groot en klein. Je eerste vrienden, voor het leven, daar, Gefeliciteerd, lieve eenjarige, met dit vriendenjaar.

Ik hoop dat deze voorbeeldzinnen je helpen bij het vieren van de eerste verjaardag van de kleine gelukzak!

Heb je zelf een mooie verjaardagswens gevonden voor een 1 jarige? Deel dit dan door hieronder het formulier in te vullen. Correcties, opmerkingen en als je een vraag hebt dan kan je die hieronder stellen.