Verjaardagswensen 100 jaar

Als iemand 100 jaar wordt, is dat een hele bijzondere gebeurtenis. Deze persoon leeft dan een hele eeuw en er zijn niet veel mensen die dat kunnen zeggen. Deze 100-jarige noemen ze ook wel een eeuweling. Natuurlijk mag er op zo’n feestelijk dag flink uitgepakt worden. Bloemen, kaarsen, taart en misschien zelfs wel bezoek van de burgemeester. Een mooie dag om hier ook een herinnering voor later voor te creëren, bijvoorbeeld met een persoonlijk kaartje voor de 100-jarige. Op deze pagina is een overzicht te vinden met leuke verjaardagswensen voor een 100-jarige.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 100 jaar teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 100 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 100 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Op dit kaartje kun je dan een mooie foto van de eeuweling zetten, met bijvoorbeeld ‘Van harte gefeliciteerd’ erbij en natuurlijk mag het getal 100 niet ontbreken. Maar je kunt er ook andere teksten bij zetten, of alleen een mooie felicitatie. We hebben wat voorbeelden voor je, maar recht uit het hart mag natuurlijk ook. Je kunt bijvoorbeeld bij Greetz een mooi kaartje maken. Bekijk hieronder enkele verjaardagswensen voor de 100 jarige.

Voorbeelden van verjaardagswensen voor 100 jaar:

 • Een eeuw oud en nog steeds een hart van goud.
 • Verjaardagswensen 100 jaar
  (Bron: Greetz.nl)

  100 jaar, wat een leeftijd!

 • Het is een bijzondere dag, de dag dat u 100 jaar worden mag.
 • Een mijlpaal in het leven, 100 jaar dat is best wel even.
 • De kaarsjes passen niet meer op de taart, maar u bent ze alle 100 waard.
 • 100 jaar, wat bijzonder. Ik wil even zeggen dat ik u bewonder.
 • 99 jaar en 365 dagen, daar kunnen we wel 100 knuffels aan wagen.
 • Een mijlpaal in het leven, u heeft al 100 jaar liefde gegeven.
 • 100 kussen, 100 knuffels en 100 felicitaties, dat is wat een 100-jarige verdient.
 • Al 100 jaar op deze wereld, u heeft een eeuw lang de wereld mooier gemaakt.
100 jaar kaart
(Bron: Greetz.nl)

Een familiefoto van alle nakomelingen van de jarige op een kaartje plaatsen is ook een leuk idee, hier kun je dan eventueel de volgende tekst bij plaatsen:

 • Het duurde een eeuw, maar het leverde wel een geweldig resultaat op! We houden van u!

Het is ook leuk om iedereen van de familie zo’n kaartje te geven. Er zijn dus ideeën genoeg om bij iedere leuke foto of voor ieder kaartje een passende tekst verzinnen.

Meer verjaardagskaarten voor een 100 jarige:

Kaart 100 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens 100 jaar kaart
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 100 jaar

 1. Honderd kaarsjes op de taart, een eeuw in volle pracht, Jouw levensreis is als een roman, een verhaal van kracht. Een eeuw van lachen, een eeuw van traan, Gelukkige verjaardag, laat de jubelzangen slaan!
 2. Honderd jaar jong, een bron van levenswijsheid, Je bent de belichaming van doorzettingsvermogen, in alle eerlijkheid. Moge deze dag gevuld zijn met liefde en vreugd, Voor de jarige, die de tijd heeft verheugd.
 3. Honderd keer de zon zien opkomen, Elk lichtstraaltje een herinnering, geen enkel te ontkomen. Je bent als een eeuwenoude boom, stevig geworteld, Vandaag vieren we jou, in alle pracht, zoals bedoeld.
 4. Een eeuw van verhalen, een zee van tijd, Honderd jaar geleefd, gelachen en gestreden met jolijt. Op deze bijzondere dag, met een glimlach zo breed, Vieren we jou, de jarige, in deze levensvrede.
 5. Honderd jaar van liefde, vriendschap en kracht, Je hebt de stormen getrotseerd, overdag en ’s nachts. Moge je dag gevuld zijn met gezelschap en plezier, Want honderd worden, dat is pas een avontuur!
 6. Een eeuw van herinneringen, als een schatkist vol goud, Elk moment een verhaal, elke glimlach zo oud. Vandaag vieren we jou, de schat van honderd jaar, Met liefde, geluk en een toost op elkaar.
 7. Honderd kaarsjes branden vandaag, Als een symfonie van leven, een prachtige melodie zo vaag. Voor de jarige, een eeuw van doorzettingsvermogen en kracht, Moge deze dag schitteren, helderder dan ooit verwacht.
 8. Honderd jaren, een ongelooflijke reis, Vol avonturen, lessen en gelukkige verwezenlijkingen op de prijs. Voor de honderdjarige, met een hart vol glans, Vieren we jouw leven, als een dans.
 9. Honderd keer de seizoenen zien veranderen, Elk jaar een hoofdstuk, als bladeren die dwarrelen en rangeren. Voor de jarige, die de tijd heeft omarmd, Gelukkige verjaardag, in deze speciale alarm.
 10. Honderd jaar op deze aarde, een ware schat, Je glimlach is de kaars die alles wat duister is weg had. Dus laten we vieren, met gebak en lach, Voor de honderdjarige, op deze speciale dag.
 11. Honderd keer de zon zien ondergaan, Elk avondrood een ode aan het leven, zo wonderbaarlijk en raan. Voor de jarige, met ervaringen zo rijk, Moge deze dag zijn als een magisch sprookjesrijk.
 12. Honderd jaren vol liefde, gelach en kracht, Je hebt het leven omarmd, dag en nacht. Op deze speciale verjaardag, zo grandioos, Vieren we jou, honderd jaar oud en o zo roos.

Dus laten we samen toosten op een eeuw van liefde, ervaring en avontuur, want honderd worden is een ware prestatie die alle vreugde en bewondering verdient!