Verjaardagswensen 10 jaar

De leukste wensen voor een tienjarige. Tien je wordt het maar een keer, het is een bijzondere verjaardag omdat het de eerste keer is dat je leeftijd twee cijfers heeft. Veel kinderen voelen zich groot als ze eenmaal tien zijn geworden. Tijd voor een extra groot feest want tien dat moet iedereen natuurlijk zien. Bekijk hieronder leuke verjaardagswensen voor iemand die 10 jaar gaat worden en kan je een leuk kaartje kopen bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 10 jaar teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 10 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 10 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de felicitatie teksten bij Greetz voor een 10 jarige >>


 

Verjaardagswensen voor een 10 jarige

Een simpel gefeliciteerd dat volstaat natuurlijk niet als iemand tien is geworden. Het moet groot en natuurlijk uitbundig. Hoe feliciteer je een tienjarige, wat wens je iemand toe die al tien is geworden. Waar je vooral aan moet denken is dat je het niet te kinds moet doen. Tien is het begin van de tiener jaren, de kinderlijke tijd is voorbij of in ieder geval zo goed als. Laat de tienjarige merken dat hij of zij nu echt groot is geworden.

Volgens psychologen begint op de leeftijd tussen tien en twaalf de verandering van kind naar volwassen worden, de tienjarige zal zich steeds meer gaan gedragen als een volwassen persoon. Dat zou natuurlijk terug moeten komen in de verjaardagswens. Bekijk hieronder enkele mooie verjaardagswensen 10 jaar.

De felicitatie teksten voor een 10 jarige

 • Gefeliciteerd met je tien jarige verjaardag, je bent nu officieel een tiener in training hoera!
 • Gefeliciteerd, je hebt nu twee cijfers in je leeftijd je bent gelijk een stuk groter twee cijfers in plaats van een zo cool
 • Verjaardagswensen 10 jaar
  (Bron: Greetz.nl)

  Hoera je bent 10, dit vraagt om een extra groot feest want je bent nu een groot kind

 • Gefeliciteerd tienjarige, blaas die tien kaarsen op je taart maar uit en doe tien wensen je bent tenslotte niet voor niets tien
 • Geniet maar vol van je tienjarige verjaardag, vol van ijs, taart en snoepjes!
 • Gefeliciteerd je bent de beste en vandaag zelf meer dan dat hoera 10 jaar!
 • Ik weet nog goed dat je een klein kindje was maar dat was vroeger je bent nu immers 10 en dus al heel groot hoera!
 • Tien, de mooiste leeftijd je bent geen klein kind meer maar ook nog niet volwassen geniet ervan!
 • Gefeliciteerd met de prachtige leeftijd van 10, kunnen we niet ruilen ik wil ook weer tien zijn
 • Gefeliciteerd met uw verjaardag, je bent groot nu dus ik dacht ik zeg maar u gefeliciteerd 10-jarige!

Verjaardagskaarten voor de jarige.

Verjaardagskaart 10 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Leuke verjaardagswensen 10 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 10 jaar

 1. Hiep hiep hoera, je bent nu tien, In de dubbele cijfers, wat een zegen! Van taart en cadeaus, een ware regen, Laat de vreugde en lachsalvo’s beginnen!
 2. Tien kaarsjes op de taart, oh wat fijn, Een decennium van avontuur, groot en klein. Fietsen, spelen, lachen om elk gein, Happy birthday, laat het feestgedruis zijn!
 3. Van kleine schoenen naar maatje tien, Je groeit zo snel, het lijkt bijna niet te zien. Maar op deze dag, jouw verjaardag bovendien, Vieren we met liefde en plezier, als geen ander misschien.
 4. Tien jaar geleden begon jouw reis, Een avontuur van vallen en weer opstaan, zo wijs. Van kleuterkunst naar grotere klasse, Je bent nu tien, oh wat een prachtige fase!
 5. Gefeliciteerd met je dubbele cijfers, Tien jaar vreugde, tien jaar avontuur! Taart, cadeaus en lachsalvo’s op dit uur, Voor de jarige, jij, de stralende figuur!
 6. Een decade geleden brak de zon door, En jij, als stralend zonnetje, kreeg ik daarvoor. Tien jaar lang licht je ons leven op, Gelukkige verjaardag, mijn lieve knapkop!
 7. Tien kaarsjes dansen op de taart, Een vrolijk verjaardagslied wordt gestart. Lachend kijken we naar het verleden, En zien hoe jij in de toekomst gaat treden.
 8. Vandaag ben je tien, een mijlpaal zo groot, Een feest vol plezier en lekkernijen, zoals het moet. Dus blies de kaarsen uit, doe een vreugdedans, Happy Birthday, mijn kleine prins of prinses!
 9. Tien jaar geleden was je een ster aan de horizon, Nu schitter je als een volle maan, oh zo’n zon. Je lach verlicht onze donkere nacht, Gelukkige verjaardag, mijn stralende pracht!
 10. Een decennium van knuffels en kusjes, Van kleurrijke tekeningen en zoete smaakjes. Voor de jarige met duizend wensen, Mogen de komende tien jaar je nog meer zegen!
 11. Tien jaar geleden werd je geboren, Met ogen die schitterden als de helderste morgen. Nu ben je tien, een ware kampioen, Op naar meer avonturen, groot en ongezien!
 12. In het land van tienjarigen, ben jij de koning, Met een kroon van blijdschap, diep en ongebroken. Vier deze dag, jouw speciale koningsfeest, Gelukkige verjaardag, moge het leven zijn als een feest!

Dus laat het feest beginnen, met taart, cadeaus en lachsalvo’s, want tien jaar oud worden is een buitengewone mijlpaal vol vreugde en verwondering!

Welke verjaardagswensen 10 jaar vind jij mooi voor op een kaartje? We zijn benieuwd. Hieronder kan je reageren, ook wanneer je het lijstje wilt uitbreiden. Wij zijn benieuwd naar welke verjaardagswens voor de 10 jarige jouw voorkeur uitgaat.