Verjaardagswensen beste vriendin

Als je beste vriendin jarig is, dan wil je haar natuurlijk even flink in het zonnetje zetten. Zo’n feestelijke dag kun je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Misschien heb je haar al gefeliciteerd via social media of een appje gestuurd en waarschijnlijk ga je straks gezellig bij haar langs. Hoe leuk is het dan niet als je een persoonlijke attentie mee kunt nemen. Iets voor haar verjaardag, maar iets wat ook jullie vriendschap vertegenwoordigt? Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen beste vriendin.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten beste vriendin


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een beste vriendin te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen en tips voor je beste vriendin.

Je kunt bijvoorbeeld een leuk kaartje geven. Een kaartje met een leuke verjaardagswens of spreuk erop of misschien wel een foto van jullie samen met een lieve tekst. Of als ze een bijzondere leeftijd viert, zoals 18, 21, 30, 40 of 50 kun je hieraan refereren. Er zijn zat leuke teksten te verzinnen om op het kaartje te zetten en als je er zelf niet helemaal uitkomt, hebben we hier een aantal voorbeelden voor je.

De verjaardagsteksten voor je beste vriendin.

 • Onze vriendschap is als goud, sterk, glanzend en exclusief. Van harte gefeliciteerd.
 • Verjaardagskaart beste vriendin
  (Bron: Greetz.nl)

  Voor de beste vriendin in de wereld…

 • Een goede vriendin kent al je verhalen, een beste vriendin deelt ze met je…
 • Voor een vriendin uit duizenden, duizend verjaardag kusjes…
 • Your birthday is the perfect time, to say I am glad you are a friend of mine.
 • Hoeveel verjaardagen er nog voorbijgaan, je blijft mijn beste vriendin.
 • Gisteren, vandaag of morgen, voor mij ben jij als vriendin altijd een feestje.
 • Een goede vriendschap zoals de onze, heeft eigenlijk geen verjaardagen nodig om er een feestje van te maken.
 • Onze vriendschap zit voor altijd in mijn hart en vandaag hang ik er wat slingers bij…
 • Speciaal vandaag voor een heel bijzonder mens, deze leuke verjaardagswens.
 • Dank je wel dat je (jaren invullen) geleden bent geboren, het is een goed excuus voor ons om samen lol te hebben.
 • Ik hoop dat je verjaardag net zo leuk wordt als onze vriendschap.
 • Van harte gefeliciteerd, ik ben blij dat jij niet in het condoom bent blijven steken.
 • Je bent de zus die ik zelf heb uitgekozen… van harte gefeliciteerd.

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen beste vriendin voor op een kaartje.

Verjaardagskaarten en meer voor je beste vriendin

Verjaardagswensen beste vriendin
(Greetz.nl)
Kaartje beste vriendin
(Bron: Greetz.nl)
Beste vrienden verjaardagswens
(Bron: Greetz.nl)

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen beste vriendin, in de vorm van verjaardagsgedichten.

Verjaardagsgedichten beste vriendin

 1. Lieve vriendin, vandaag straalt de zon extra fel, Want het is de dag waarop jij het leven snel, Een jaar ouder, maar ook wijzer wordt, Met elke lach, met elk moment dat je bekoort.
 2. Op deze dag, vol vreugde en geluk, Kijk ik terug op al die jaren stuk voor stuk, Jij, mijn vriendin, een schat zo puur, Vult mijn dagen met liefde en avontuur.
 3. Een kaarsje erbij op de taart, Voor elke herinnering die de vriendschap verklaart, Jij bent als een ster die altijd straalt, Met jouw liefde wordt het leven bepaald.
 4. Vandaag is het feest, een dag vol pracht, Voor mijn vriendin, die met warmte lacht, Een jaar ouder, maar ook een jaar wijzer, Samen maken we herinneringen als reizigers.
 5. Je groeit ouder, maar ook sterker, Elk jaar brengt je dichter bij avonturen en verder, Vriendin, vandaag is jouw dag in het licht, Vol viering, vreugde en gezichten zo vertrouwd en dicht.
 6. In de tuin van vriendschap, bloei jij als een roos, Met elk jaar dat verstrijkt, groeit onze band, o zo broos, Maar in kwetsbaarheid schuilt ware kracht, Jij, mijn vriendin, geeft kleur aan elke nacht.
 7. Verjaardagen tellen de jaren, maar niet de momenten, Die we samen hebben gedeeld, als vrienden, Dus laten we vandaag niet alleen de kaarsen blazen, Maar ook de vreugde van onze vriendschap vieren met ambras.
 8. Een vriendin zoals jij is een kostbare schat, Vol liefde en warmte, altijd op mijn levenspad, Dus op jouw dag, mijn lieve vriendin, Wens ik je geluk en liefde, vanbinnen en vanbuiten.
 9. Het leven is als een boek, en vandaag begin je een nieuw hoofdstuk, Met avonturen, verrassingen, en een lach die blijft plakken, Moge dit jaar vol zijn met dromen die uitkomen, Voor mijn vriendin, de stralende zon in elk schijnsel en elke schaduw.
 10. In de koets van de tijd rijden we samen voort, Jij, mijn vriendin, maakt elk moment comfortabel en groot, Met elke verjaardag vieren we niet alleen jaren, Maar ook de vriendschap die altijd zal blijven staren.
 11. Een toast op de glimlach die je draagt, Op de vriendschap die nooit vervlaagt, Op de liefde diep van binnen brandt, Voor mijn beste vriendin, de mooiste diamant.
 12. Vandaag is de dag waarop jij mag stralen, Met vreugde, liefde en verhalen, Elk kaarsje op de taart vertelt een deel, Van het prachtige verhaal van jou, mijn vriendin, in geheel.
 13. Jij, mijn vriendin, bent als een fles goede wijn, Elk jaar beter, rijper en fijner dan schijn, Dus hef het glas op jouw dag van het jaar, Op vriendschap, liefde en veel plezier, zonneklaar.
 14. Als sterren aan de hemel fonkelen, Is dat omdat jij, mijn vriendin, ze doet twinkelen, Vandaag vieren we niet alleen de dag van je geboorte, Maar ook de vriendschap die ons samen voortstuwt.
 15. In de tuin van vriendschap bloeit een speciale roos, Die jaar na jaar alleen maar meer in pracht en kleur verkoos, Moge jouw verjaardag zo stralen als de zon, Voor mijn vriendin, de unieke en enige in mijn bron.
 16. Op deze dag, waarop de kaarsen dansen, En de confetti in de lucht valt als lanzen, Wens ik mijn vriendin het allerbeste, Een jaar vol liefde, vreugde en veel, veel feest.
 17. Met elke verjaardag wordt het leven rijker, Als een boek vol verhalen, elk hoofdstuk belangrijker, Jij, mijn vriendin, bent de heldin van dit verhaal, Met avonturen die nooit vervagen, maar altijd stralen als staal.
 18. Moge de glimlach op je gezicht nooit vervagen, Moge de vreugde in je hart altijd blijven dagen, Voor mijn vriendin, de ster van deze show, Op jouw verjaardag, laten we dansen op het feest van je ro.
 19. Een jaar erbij, een jaar van groei, Maar voor mijn vriendin, blijf je altijd mooi, Met elke dag die voorbijgaat, wordt onze band sterker, Jij, mijn dierbare vriendin, maakt het leven lichter.
 20. In de symfonie van het leven ben jij de melodie, Met tonen van vreugde en harmonie, Dus op deze dag, mijn vriendin, zing ik een lied, Voor jou, de ster die mijn leven verlicht.
 21. Het leven is als een schilderij, en vandaag is een penseelstreek, Voor mijn vriendin, de kunstenaar van geluk en week, Elk jaar voegen we kleuren toe aan ons doek, Met vriendschap en liefde, als een warme gloed.
 22. Jij, mijn vriendin, bent als een zonsondergang zo mooi, Een kleurenpalet van liefde en gloed, Dus vandaag vieren we niet alleen jouw verjaardag, Maar ook de schitterende zonsondergang van onze vriendschap, zo goed.
 23. Op de kalender staat een speciale dag, Voor mijn vriendin, de reden waarom ik lach, Met elk jaar dat voorbijgaat, groeit onze band, Sterker, dieper, als een onverwoestbaar verband.

Heb je zelf een mooie tekst gevonden die je wilt delen of vind je een bepaalde verjaardagswens voor je beste vriendin helemaal te gek? Reageer dan hieronder. Het delen van de pagina stellen wij op prijs, zo kunnen wij het artikel beter maken.