Verjaardagswensen 21 jaar

Op zoek naar leuke 21 jaar verjaardagswensen?
Als je 21 wordt, is dat toch een bijzondere leeftijd. Officieel gezien ben je in Nederland met 18 jaar meerderjarig en met 21 jaar geheel onafhankelijk. Vroeger had 21 iets magisch, omdat je dan pas echt als volwassene werd gezien. Hoe dan ook, 21 jaar worden, heeft nog steeds iets speciaals dus het is altijd leuk om deze leeftijd nog even extra te benadrukken. Lees hieronder meer over de leukste 21 jaar verjaardagswensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 21 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 21 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De 21 jaar verjaardagswensen:

Verjaardagswensen 21 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Dit kun je natuurlijk doen door deze verjaardag extra speciaal te maken, met een bezoek aan de jarige of een speciale felicitatiewens. Je kunt dit ook eventueel met zo’n leuk tegeltje doen. Hier kun je een foto van de jarige opzetten, of een mooie spreuk of een persoonlijke tekst. Misschien gaat de voorkeur uit naar een combinatie van een foto met tekst.

Weet je niet precies was je erop zou kunnen zetten? Wij hebben wat voorbeelden voor je:

 • Maak je 21ste verjaardag net zo speciaal als dat je zelf bent.
 • En nu gaan we aftellen naar 30…
 • Ouder worden we allemaal, maar volwassen worden is een optie.
 • Leeftijd is net als wijn, hoe ouder hoe beter…
 • Een verjaardag is net als bier drinken, als je niet telt hoeveel je er neemt, geniet je er meer van…
 • Vanaf 21 jaar krijg je steeds meer rimpels, maar beter dan terug naar die pukkeltjes tijd
 • 21ste verjaardag in de 21ste eeuw, dat kan niet anders dan een feestje zijn!
 • Dit is pas het begin, vanaf 21 jaar krijgt je leven pas zin.
 • Het is echt waar! Vandaag ben jij één-en-twintig jaar!
 • Met één-en-twintig mooie jaren van geluk kan jouw volwassenheid al niet meer stuk!
 • Bij deze bijzondere dag sta ik even stil omdat ik je een fijne 21ste verjaardag wensen wil.

Het is natuurlijk ook leuk voor ouders om een babyfoto van de jarige op een kaartje te plaatsen met de tekst: ‘Al 21 jaar groeit onze liefde voor jou!’

Hieronder kan je enkele leuke verjaardagskaarten vinden voor de 21 jarige welke leuk zijn met een verjaardagswens en/of foto.

Enkele leuke 21 jaar verjaardag kaarten:

21 jaar verjaardagswens
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart 21 jaar
(Bron: Greetz.nl)
21 jaar kaart
(www.Greetz.nl)
Verjaardagswens 21 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 21 jaar

 1. Proost op jou, nu 21 jaar jong, Een wereld vol mogelijkheden, wat een sprong. Met dromen en doelen in het vizier, Gelukkige verjaardag, jij stralende pionier.
 2. Een mijlpaal bereikt, de 21 is daar, Volwassenheid komt om de hoek, klaar voor het gebaar. Op weg naar avontuur, vol energie en kracht, Gelukkige verjaardag, jij, die zo vooruit kijkt en lacht.
 3. In de twintigste lente van het leven beland, Een wereld van kansen wacht op jouw hand. Met ervaring en jeugd aan je zij, Gelukkige verjaardag, op weg naar de sky.
 4. 21 kaarsjes op de taart, stralend als de zon, Jij, de held van je eigen marathon. Dansend door het leven, een nieuw hoofdstuk begint, Gelukkige verjaardag, jij die altijd wint.
 5. Twintig keer de zon zien opkomen en ondergaan, Nu sta je hier, als een ster aan de hemelbaan. Proost op jouw 21 jaar vol leven, Gelukkige verjaardag, moge de vreugde blijven streven.
 6. Van tienerjaren naar de twintig, vol groei en bloei, Jij bent de ster, de koning of koningin van je eigen sprookje. Met 21 kansen voor een schitterende dag, Gelukkige verjaardag, jij die het avontuur aandurft met een lach.
 7. Een wereldreis begint met een enkele stap, 21 jaar jong, vol energie en krap. De wereld ligt aan je voeten, klaar om ontdekt te worden, Gelukkige verjaardag, jij die naar de toekomst borrelt en borrelt.
 8. Op de drempel van volwassenheid, 21 jaar oud, Met elke stap groei je, met elke dag volg je het goud. Op zoek naar avontuur, naar geluk en succes, Gelukkige verjaardag, jij bent meer dan een adres.
 9. Een cocktail van ervaring, jeugd en moed, 21 kaarsjes op de taart, de vlammen goed gevoed. Op weg naar de top, als een ster in de nacht, Gelukkige verjaardag, jij die altijd op volle kracht.
 10. Een boek van 21 hoofdstukken, vol avontuur, Met bladzijden van vreugde, soms ook van verdriet puur. De pen van het leven ligt in jouw hand, Gelukkige verjaardag, jij die het mooiste schrijft in dit verband.
 11. Twee decennia en één jaar, een mix van ervaring, Nu 21, klaar voor een nieuwe performance. Met een podium vol kansen en een publiek dat wacht, Gelukkige verjaardag, jij die de show in het leven vat.
 12. Een brug geslagen van jeugd naar volwassenheid, Met 21 jaren vol kleur, vol geluk en soms ook spijt. Op weg naar een toekomst vol pracht, Gelukkige verjaardag, jij die in het licht lacht.
 13. In de tuin van het leven bloei je op, 21 jaar jong, Als een bloem die de wereld om zich heen bedwong. Met bloesems van hoop en bladeren van moed, Gelukkige verjaardag, jij die straalt in overvloed.
 14. Een kroon van 21 stralende sterren op je hoofd, Een koning(in) van het leven, zo oprecht geloofd. Met scepter van passie en mantel van kracht, Gelukkige verjaardag, jij die voor niets wacht.
 15. Van tienerdromen naar volwassen doelen, Met 21 jaren op de teller, zoveel verhalen verteld. Op weg naar nieuwe avonturen, de wereld aan je voeten, Gelukkige verjaardag, jij die in je eigen succes gelooft.
 16. Een toast op jou, 21 jaar vol levenslust, Jij die in de stroom van het leven rust. Met de wind in de zeilen, vol moed en kracht, Gelukkige verjaardag, jij die het leven met open armen verwacht.
 17. Op de drempel van volwassenheid sta je nu, 21 kaarsjes, een sprankel in de nacht, hoe puur. Met een hart vol dromen, een geest vol vuur, Gelukkige verjaardag, jij die het leven kleurt met avontuur.
 18. 21 kansen op geluk, 21 wensen voor jou, Een leven dat bruist als een frisse dauw. Met een lach en een traan, vol liefde en strijd, Gelukkige verjaardag, jij die straalt als een ster zo wijd.
 19. Een symfonie van 21 jaar, vol ups en downs, Een melodie die door het leven klinkt, zonder frons. Op weg naar nieuwe noten, naar een harmonieus bestaan, Gelukkige verjaardag, jij die de dirigent van je eigen leven kunt zijn.

Heb je een mooie tekst gevonden voor de 21 jarige die je wilt delen met anderen, of misschien zelf bedacht? Deel dit dan met anderen door hieronder het formulier in te vullen. Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder ook geplaatst worden.