Verjaardagswensen vriendin

Je vriendin viert haar verjaardag. Dit is voor haar een belangrijke gebeurtenis en je wilt haar dan ook een leuke verjaardagswens doen. Elk jaar aankomen met een kaartje met daarop een standaard tekst geschreven is ook niet leuk, dus ben je voor dit jaar op zoek naar een originele verjaardagswens. Een vriendin is een belangrijk persoon in je leven. Je kent deze persoon dan ook al vele jaren en je kent haar door en door. Het is dan ook niet nodig dat je je vasthoudt aan standaard teksten. Doordat je deze persoon zo goed kent, is het voor jou ook makkelijk om haar persoonlijkheid in te beelden en te bedenken wat voor wensen je haar kunt doen. Door dit in gedachten te houden, is het veel makkelijker om een toepasselijke en gepersonaliseerde verjaardagswens te doen. Bekijk hieronder de verjaardagswensen voor een vriendin of je vriendin.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een vriendin:


Verjaardagskaarten vriendin


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een vriendin te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor je vriendin bedenken en versturen

Verjaardagswensen vriendin
(Bron: Greetz.nl)

Het is natuurlijk niet erg om gebruik te maken van bronnen waarmee je inspiratie kunt opdoen voor verjaardagswensen. Deze kun je dan helemaal zelf aanpassen zodat deze verjaardagswensen ook echt passen bij jouw vriendin. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gefeliciteerd BAE! Een hele fijne verjaardag gewenst!
 • Hey oudje! Geniet er nog maar even van, want je bent weer even ouder dan ik
 • Een hele fijne dag lieve schat! Geniet ervan!

Vervolgens kun je aan de slag gaan met het versturen van de verjaardagswens. Dit kun je doen door deze op een klein kaartje te schrijven. Dat is een leuk idee, maar het is misschien wel wat standaard. Je kunt ook ervoor kiezen om de wens te versturen via een elektronisch kaartje. Hierbij heb je vaak allerlei effecten die ook nog eens leuk zijn om te bekijken. Een andere mogelijkheid is om je verjaardagswens dit jaar vast te laten leggen op een T-shirt of op een mok of kaartje. Er zijn tal van mogelijkheden waarop je dit jaar je vriendin een onvergetelijke verjaardag kunt wensen. Het gaat er vooral om dat je je creativiteit laat spreken en gaat voor een persoonlijke verjaardagswens die niet te vinden is op elk kaartje zoals in de winkel.

Verjaardagskaartjes voor je vriendin:

Verjaardagskaart
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart vriendin
(www.Greetz.nl)
Kaart vriendin jarig
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens vriendin
(Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen vriendin, in de vorm van gedichten voor op een kaartje.

Verjaardagsgedichten vriendin

 1. Op deze dag van zonneschijn en lach, Vier ik jou, mijn vriendin, met liefde en pracht. Een jaar erbij, vol met avonturen en plezier, Jouw verjaardag is als een feest, vol glans en sier.
 2. Gelukkige verjaardag, mijn vriendin zo fijn, Met jou is het leven een groot festijn. Samen lachen, huilen en dromen, Jouw verjaardag vieren we, als sterren die stralen en stromen.
 3. Voor de vriendin met een hart zo puur, Op jouw dag wens ik je een toekomst vol avontuur. Een jaar vol liefde, gezondheid en kracht, Gelukkige verjaardag, vriendin, op deze speciale pracht.
 4. Van confetti tot de glans van kaarsenlicht, Jouw verjaardag vieren we, mijn vriendin, zo licht. Een jaar erbij, als een nieuw hoofdstuk in ons boek, Vol met vriendschap, liefde en een warme koek.
 5. Op jouw verjaardag wens ik je vreugde en geluk, Mijn vriendin, jij bent als een kostbare nuk. Een jaar ouder, wijzer en meer speciaal, Jouw verjaardag vieren we, als een betoverend verhaal.
 6. Met ballonnen en slingers, kleurrijk en blij, Vieren we jou, vriendin, met een hart vol magie. Een jaar vol groei, bloei en pracht, Gelukkige verjaardag, vriendin, op deze dag van kracht.
 7. Jouw verjaardag is als een fonkelende ster, Voor de vriendin die mijn leven vult met plezier. Een jaar erbij, als een avontuur in de wind, Op jouw dag, vriendin, is liefde wat begint.
 8. Voor de vriendin die altijd klaarstaat met raad, Op jouw verjaardag hef ik het glas met liefde en smaak. Een vriendin zoals jij, zo warm en oprecht, Jouw verjaardag is het feest dat ons samenbrengt.
 9. Met cupcakes, ballonnen en een stralende lach, Vieren we jou, vriendin, op deze verjaardagsdag. Een jaar vol kansen en nieuwe ontdekkingen, Jouw verjaardag vieren we, als vriendinnen die samen prikkelen.
 10. In het boek van vriendschap is elk moment een parel, Jouw verjaardag vieren we, als een dans op een carrousel. Een jaar erbij, als een schat aan herinneringen, Gelukkige verjaardag, vriendin, op deze dag van zing.
 11. Op jouw verjaardag straalt de zon iets meer, Voor de vriendin die mijn leven opfleurt, keer op keer. Een jaar vol lachen, liefde en vuurwerklicht, Jouw verjaardag vieren we, als een feestelijk gedicht.
 12. Met een omhelzing en een sprankelende blik, Vieren we jou, vriendin, als een waarlijk muzikaal stuk. Een jaar vol vriendschap, hartstocht en gein, Gelukkige verjaardag, vriendin, op deze dag zo fijn.

Vragen? Wil je een correctie doorgeven of misschien wel een mooie verjaardagswens toevoegen aan deze pagina voor een vriendin? Reageer dan hieronder.