Verjaardagswensen vriendin

Je vriendin viert haar verjaardag. Dit is voor haar een belangrijke gebeurtenis en je wilt haar dan ook een leuke verjaardagswens doen. Elk jaar aankomen met een kaartje met daarop een standaard tekst geschreven is ook niet leuk, dus ben je voor dit jaar op zoek naar een originele verjaardagswens. Een vriendin is een belangrijk persoon in je leven. Je kent deze persoon dan ook al vele jaren en je kent haar door en door. Het is dan ook niet nodig dat je je vasthoudt aan standaard teksten. Doordat je deze persoon zo goed kent, is het voor jou ook makkelijk om haar persoonlijkheid in te beelden en te bedenken wat voor wensen je haar kunt doen. Door dit in gedachten te houden, is het veel makkelijker om een toepasselijke en gepersonaliseerde verjaardagswens te doen. Bekijk hieronder de verjaardagswensen voor een vriendin of je vriendin.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een vriendin:


Verjaardagskaarten vriendin


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een vriendin te vinden, zoals:

  • Vrolijke, bijzondere en humoristische

  • Met tekst en/of foto

  • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

  • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor je vriendin bedenken en versturen

Verjaardagswensen vriendin
(Bron: Greetz.nl)

Het is natuurlijk niet erg om gebruik te maken van bronnen waarmee je inspiratie kunt opdoen voor verjaardagswensen. Deze kun je dan helemaal zelf aanpassen zodat deze verjaardagswensen ook echt passen bij jouw vriendin. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gefeliciteerd BAE! Een hele fijne verjaardag gewenst!
  • Hey oudje! Geniet er nog maar even van, want je bent weer even ouder dan ik
  • Een hele fijne dag lieve schat! Geniet ervan!

Vervolgens kun je aan de slag gaan met het versturen van de verjaardagswens. Dit kun je doen door deze op een klein kaartje te schrijven. Dat is een leuk idee, maar het is misschien wel wat standaard. Je kunt ook ervoor kiezen om de wens te versturen via een elektronisch kaartje. Hierbij heb je vaak allerlei effecten die ook nog eens leuk zijn om te bekijken. Een andere mogelijkheid is om je verjaardagswens dit jaar vast te laten leggen op een T-shirt of op een mok of kaartje. Er zijn tal van mogelijkheden waarop je dit jaar je vriendin een onvergetelijke verjaardag kunt wensen. Het gaat er vooral om dat je je creativiteit laat spreken en gaat voor een persoonlijke verjaardagswens die niet te vinden is op elk kaartje zoals in de winkel.

Verjaardagskaartjes voor je vriendin:

Verjaardagskaart
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart vriendin
(www.Greetz.nl)
Kaart vriendin jarig
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens vriendin
(Greetz.nl)

Vragen? Wil je een correctie doorgeven of misschien wel een mooie verjaardagswens toevoegen aan deze pagina voor een vriendin? Reageer dan hieronder.