Verjaardagswensen 6 jaar

Als je 6 jaar oud bent, dan ben je al een stukje ouder en wijzer. Je bent lekker speels en overal om je heen zie je een avontuur. Dat is ook niet zo gek, want overal is wel wat te beleven en kan je je fantasie de vrije loop laten. Als iemand 6 jaar oud wordt, is dat een goede reden voor een leuk feestje. En dat feestje is nu aangebroken. Er zijn leuke cadeautjes aanwezig en vriendjes en vriendinnetjes komen op bezoek. Daarnaast is het ook tijd om lekker te gaan eten. Het allerbelangrijkste is misschien wel de verjaardagswens. Als die kaartjes in de winkel zien er wel leuk uit, maar die zijn niet allemaal even persoonlijk. Het leukste is om te gaan zorgen voor een leuk aandenken aan deze speciale dag. Dit doe je door de verjaardagswens helemaal zelf te gaan bedenken. Deze verjaardagswens kun je vervolgens op een kaartje uit de winkel schrijven. Bekijk hieronder de verjaardagswensen 6 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 6 jarige:


Verjaardagskaarten 6 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 6 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor 6 jaar bedenken?

Verjaardagswensen 6 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens bedenken is niet altijd even makkelijk. Het maakt niet uit hoe oud de persoon wordt. Je komt op de een of andere manier altijd inspiratie tekort om een korte, maar ook mooie verjaardagswens te verzinnen. Gelukkig kun je beroep doen op allerlei inspiratiebronnen zoals deze, zodat het makkelijker is om een verjaardagswens te verzinnen. Houd er rekening mee dat je geen van de verjaardagswensen letterlijk overneemt. Neem bijvoorbeeld een leuke tekst voor de zesjarige zoals:

 • Je bent nu al echt groot! Maak er een onvergetelijke verjaardag van en ga daarna lekker op avontuur!
 • Zes jaar geleden was je geboren. En kijk hoe groot je nu al bent! Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag kleine. Dat je groot en sterk mag worden!

De verjaardag van de zesjarige zal onvergetelijk zijn met de leuke verjaardagswensen en cadeautjes. Het leuke is dat je een verjaardagswens altijd terug kan lezen, ook als je later groot bent. Besteed dus echt aandacht aan het verzinnen van een leuke verjaardagswens en leg deze bijvoorbeeld vast op een kledingstukje of een beker. Zo heb je zowel het cadeautje als de wens klaar. Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 6 jaar.

Meer verjaardagsteksten om te feliciteren:

 • Wie jarig is, hoort onze klokken
  ze luiden dan plechtig bim, bam
  en roepen in koor voor de 6 jarige:
  gezondheid en leef nog heel lang
 • Als je jarig bent
  Is het een bijzondere dag
  Een dag waarop je
  De kaarsjes uitblazen mag
  Maar nog belangrijker is
  Dat je vanaf vandaag ouder zult zijn
  Gefeliciteerd kind met je 6e verjaardag.

Ontdek hieronder enkele kaartjes die leuk zijn met verjaardagswensen 6 jaar erop.

Verjaardagskaart voor een 6 jarige:

Verjaardagskaart 6 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 6 jaar, om te feliciteren in de vorm van gedichten. Deze zijn leuk voor op een verjaardagskaart bijvoorbeeld.

Verjaardagsgedichten 6 jaar

 1. Zes kaarsjes op de taart, een glimlach op je snoet, Voor onze kleine held, die alweer zes wordt, zo zoet. Met cadeautjes en lachjes, vol plezier en pret, Gelukkige verjaardag, lief kind, vergeet niet dat je alles redt.
 2. Zes jaar oud, wat een speciale leeftijd, Met spelletjes en avonturen, altijd paraat. Op deze dag vol vreugd en kaarslicht, Gelukkige verjaardag, kleine schat, jouw stralende gezicht.
 3. Zes kaarsjes op de taart, dansend in het licht, Voor onze kleine ontdekkingsreiziger, zo puur en opgewicht. Met knuffels en kusjes, vol liefde en geluk, Gelukkige verjaardag, onze zesjarige ukkepuk.
 4. Zes jaar geleden, bracht jij het zonnetje mee, Onze kleine prins of prinses, oh, wat zijn we blij. Met zes kaarsjes, als sterretjes zo fel, Gelukkige verjaardag, onze kleine engel.
 5. Op je zesde verjaardag, een wereld vol plezier, Met taart en cadeautjes, en misschien wel een dier. Voor onze kleine avonturier, zo moedig en blij, Gelukkige verjaardag, lief kind, voor altijd dichtbij.
 6. Zes kaarsjes stralen, als kleine vuurvliegjes in de nacht, Voor onze kleine held(in), die met vreugde is bedacht. Met zes wensen, als kleurrijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lief kind, op deze feestvreugdevolle vlucht.
 7. Zes jaar geleden, begon jouw magische reis, Met lachjes en knuffels, zo teder en wijs. Voor onze kleine dromer, zo lief en fijn, Gelukkige verjaardag, kleine vriend(in), laat het feestgedruis beginnen.
 8. Zes kaarsjes branden, als een fonkelende ster, Voor onze kleine wereldverbeteraar, zo bijzonder en ver. Met zes knuffels, als warme zonnestralen, Gelukkige verjaardag, lief kind, moge jouw dag stralen.
 9. Zes jaar oud, vol energie en pracht, Met avonturen en verhalen, in de kinderacht. Op deze speciale dag, vol plezier en zonneschijn, Gelukkige verjaardag, kleine held, jij bent het stralende schijn.
 10. Zes kaarsjes op de taart, als een regenboog van kleur, Voor onze kleine ontdekker, met een hart van avontuur. Met zes wensen, als flonkerende sterren in de nacht, Gelukkige verjaardag, lief kind, op deze feestvreugdevolle vlucht.
 11. Zes jaar geleden, werd jij geboren, Onze kleine bloem, in de tuin van het leven verkoren. Met zes bloemblaadjes, zo teder en fijn, Gelukkige verjaardag, onze kleine zonneschijn.
 12. Zes kaarsjes stralen, als een sprookjesachtige droom, Voor onze kleine prins(es), in glitter en schuim. Met zes knuffels, als zachte kussentjes van geluk, Gelukkige verjaardag, lief kind, in jouw armen zijn we stuk.
 13. Zes jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 14. Zes kaarsjes op de taart, als een geheimzinnig ritueel, Voor onze kleine held(in), zo dapper en speels. Met zes dromen, als wensjes in de nacht, Gelukkige verjaardag, lief kind, met jou is het altijd pracht.
 15. Zes jaar geleden, begon jouw avontuur, Met glinsterende oogjes, vol liefde en puur. Met zes avonturen, als hoofdstukken van een boek, Gelukkige verjaardag, kleine schat, voor altijd in ons levenshoek.
 16. Zes kaarsjes stralen, als de zon aan de hemel zo hoog, Voor onze kleine ontdekker, vol energie en vreugdevolle oog. Met zes knuffels, als warme dekentjes van tederheid, Gelukkige verjaardag, lief kind, voor altijd onze bron van blijheid.
 17. Zes jaar oud, een engel op aarde zo fijn, Met vleugeltjes van liefde, als een zonnestraal in schijn. Op deze dag, vol taart en ballonnen, Gelukkige verjaardag, kleine engel, onze harten winnen.
 18. Zes kaarsjes op de taart, als een feestelijk gebaar, Voor onze kleine ster, met een glimlach zo klaar. Met zes wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lief kind, op deze feestelijke vlucht.
 19. Zes jaar geleden, werd jij ons geschenk, Met zachte handjes en een onschuldige wenk. Met zes liedjes, als melodie├źn van jouw lach, Gelukkige verjaardag, kleine zanger, op deze vrolijke dag.
 20. Zes kaarsjes branden, als kleine vlammetjes zo teer, Voor onze kleine ontdekker, vol enthousiasme keer op keer. Met zes dromen, als sterren aan de nachtelijke hemel, Gelukkige verjaardag, lief kind, moge jouw dag zijn als een fonkelende edel.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder door het formulier in te vullen. Vond je het een nuttig artikel? Door het delen van deze pagina kunnen we het artikel beter en uitgebreider gaan maken.