Verjaardagswensen 9 jaar

9 jaar worden is voor een kind een hele belevenis. Het is een spannende dag waarop het laatste jaar voor de dubbele cijfers ingaat en ongetwijfeld een groot feest gepland staat. Met een goede verjaardagswens en een leuke tekst kan je de verjaardag van het kind in kwestie nog net iets beter maken. Wat is een goede verjaardagswens voor een kind van 9 jaar? Kinderen van deze leeftijd hebben een rijke fantasie en zitten vol energie. Het is een leeftijd waarop ze vooral veel kansen zien, maar ook emotionele noden hebben. Het is dan ook belangrijk om op voorhand even goed in te schatten met welk type kind je te maken hebt en jouw wensen hierop af te stemmen. Wil je origineler uit de hoek komen dan enkel en alleen ‘Gelukkige verjaardag’? Dan zijn hier een paar van de leukste verjaardagswensen voor een 9 jarige!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 9 jarige:


Verjaardagskaarten 9 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 9 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 9 jaar

Verjaardagswensen 9 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens kan je persoonlijk overbrengen, op een kaartje of nog op een alternatieve manier. Zo kan je jouw wens verstoppen bij het cadeautje voor de kleine uk of speciaal een kaart laten maken. Welke manier je ook kiest, indruk maak je sowieso met de volgende teksten:

 • Met leuke cadeautjes, een dikke kus en een bulderlach wens ik jou een gelukkige negende verjaardag!
 • 9 jaren van geluk en nu stuur ik je een magische felicitatie. Nu kan ook vandaag niet meer stuk!
 • Een negenjarige kan hollen, vliegen, draven en nog veel meer. Doe het vandaag dus maar rustig aan. Maak je vooral niet te moe.

Een negende verjaardag is niet enkel een leuke verjaardag om in te spelen op cadeautjes en spelletjes, maar ook op volwassenheid.

 • Ik wens je een fantastische 9de verjaardag met pizza, taart, ijs, ballonnen en vooral heel veel vrienden om dat mee te delen.
 • 9 is 6, maar dan op zijn kop. Als je je oud voelt? Doe gewoon een kopstand en het is opgelost!
 • 9 jaar. De taart begint aardig vol kaarsjes te geraken. Geniet van deze magische dag!

Meer leuke verjaardagsteksten:

 • 9 mooie jaren van geluk!
  Met deze hartelijke felicitatie
  kan jouw verjaardag
  niet meer stuk!
 • Het is alweer 9 jaar geleden
  dat je op de wereld kwam.

Verjaardagskaart voor een 9 jarige:

Verjaardagskaart 9 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Meer verjaardagswensen 9 jaar in de vorm van gedichten. Leuk voor op een verjaardagskaartje!

Verjaardagsgedichten 9 jaar

 1. Negen kaarsjes op de taart, een feest vol pracht, Voor onze kleine held, met een glimlach zo zacht. Met avonturen en dromen, als sterren aan de hemel hoog, Gelukkige verjaardag, lieve schat, onze held van elke oog.
 2. Negen jaren jong, als een sprookje zo fijn, Met knuffels en kusjes, vol liefde, groot en klein. Op deze dag, zo speciaal en blij, Gelukkige verjaardag, kleine avonturier, voor altijd dichtbij.
 3. Negen kaarsjes op de taart, als fonkelende lichtjes in de nacht, Voor onze kleine ontdekkingsreiziger, vol pracht. Met wensen en dromen, als kleuren in de lucht, Gelukkige verjaardag, lief kind, een dag vol vreugde en zucht.
 4. Negen jaar geleden, bracht jij de zonneschijn, Onze kleine stralende ster, zo blij en zo fijn. Met negen lachjes, als de zon in schijn, Gelukkige verjaardag, onze zonnestraal, voor altijd de jouwe, de mijn.
 5. Op je negende verjaardag, een wereld vol geluk, Met taart en cadeautjes, een dag vol pret en druk. Voor onze kleine held(in), met een hart zo groot, Gelukkige verjaardag, lief kind, in jouw armen zijn we stuk.
 6. Negen kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met negen wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 7. Negen jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 8. Negen kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met negen penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 9. Negen jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 10. Negen kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met negen wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 11. Negen jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 12. Negen kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met negen penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 13. Negen jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 14. Negen kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met negen wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 15. Negen jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 16. Negen kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met negen penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 17. Negen jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 18. Negen kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met negen wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.