Verjaardagswensen 8 jaar

Iemand die acht jaar oud wordt, is al een groot persoon. Ten minste, als het aan de persoon zelf ligt. Veel kinderen ontwikkelen op deze leeftijd een mogelijkheid om overal een avontuur in te zien. Om je heen is een land voor piraten en prinsessen en dat wil je zelf ook goed laten zien. Je wilt verkleed gaan en de buitenwereld ontdekken. Als iemand zijn verjaardag viert als hij of zij acht jaar oud wordt, dan is dat een groot feest. Het thema avontuur mag dan ook echt niet ontbreken. Er zal gezongen worden en lekker gegeten, maar ook zullen er leuke cadeautjes worden gegeven. Op zo’n avontuurlijke dag als vandaag kan je dan ook niet aankomen met een standaard verjaardagswens. Deze zou je ook in het thema moeten verzinnen of zoeken. Lees hieronder meer over de leukste verjaardagswensen 8 jaar voor op een leuk kaartje bijvoorbeeld.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 8 jarige:


Verjaardagskaarten 8 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 8 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen 8 jaar verzinnen en wensen

Verjaardagswensen 8 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Het leukste is natuurlijk als je een goede verjaardagswens verzint voor deze speciale dag. Je kunt overal wel leuke verjaardagswensen vinden, maar het leukste is als je het origineel houd en een persoonlijke verjaardagswens verzint voor de jarige.

Dit kun je het beste doen door de persoon in gedachten te nemen. Op deze manier kun je op een makkelijkere manier een bijpassende verjaardagswens bedenken. Denk hierbij aan wensen zoals:

 • Gefeliciteerd kleine avonturier! Laat al die avonturen met jou maar komen!
 • Hele fijne verjaardag kleine prins. Dat je mag opgroeien tot een goede en grote koning!
 • Fijne verjaardag mooie prinses! Blijf zo lief als je nu bent en je groeit op tot een goede koningin.

Lees hieronder meer over verjaardagswensen 8 jaar en gedichten voor op kaartjes.

Meer leuke verjaardagsteksten voor een 8 jarige:

 • Het 7e jaar is moe
  en doet haar oogjes toe
  jaartal 8 komt dan alles overzien
  tot ze 9 heeft gezien en daarna de 10
 • Verjaardagskaart 8 jaar
  (Greetz.nl)

  Met 8 is de school één groot feest!
  Dat zeggen pappa en mamma,
  want die zijn er ook geweest….

 • Vandaag ben jij alweer 8 jaar oud.
  Van harte gefeliciteerd met deze prachtige dag.
  Opa en Oma komen vanavond langs met een heel heel heel mooi cadeau.

Je kunt ervoor kiezen om de verjaardagswens vast te laten leggen op een kaartje dat je vervolgens aan de jarige geeft. Het is natuurlijk nog veel leuker om je verjaardagswens te combineren met een cadeautje. Als je deze bijvoorbeeld laat drukken op een beker of op een schilderij is dit een leuk cadeau om weg te geven. Daarnaast kun je ook gemakkelijk en snel een verjaardagskaart online maken die vaak interactieve mogelijkheden heeft zodat de jarige hier op kan klikken. De mogelijkheden zijn eindeloos als je maar origineel blijft!

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen 8 jaar in de vorm van leuke gedichtjes om te feliciteren.

Verjaardagsgedichten 8 jaar

 1. Acht kaarsjes op de taart, een feest vol pracht, Voor onze kleine held, met een glimlach zo zacht. Met avonturen en dromen, als sterren aan de hemel hoog, Gelukkige verjaardag, lieve schat, onze held van elke oog.
 2. Acht jaren jong, als een sprookje zo fijn, Met knuffels en kusjes, vol liefde, groot en klein. Op deze dag, zo speciaal en blij, Gelukkige verjaardag, kleine avonturier, voor altijd dichtbij.
 3. Acht kaarsjes op de taart, als fonkelende lichtjes in de nacht, Voor onze kleine ontdekkingsreiziger, vol pracht. Met wensen en dromen, als kleuren in de lucht, Gelukkige verjaardag, lief kind, een dag vol vreugde en zucht.
 4. Acht jaar geleden, bracht jij de zonneschijn, Onze kleine stralende ster, zo blij en zo fijn. Met acht lachjes, als de zon in schijn, Gelukkige verjaardag, onze zonnestraal, voor altijd de jouwe, de mijn.
 5. Op je achtste verjaardag, een wereld vol geluk, Met taart en cadeautjes, een dag vol pret en druk. Voor onze kleine held(in), met een hart zo groot, Gelukkige verjaardag, lief kind, in jouw armen zijn we stuk.
 6. Acht kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met acht wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 7. Acht jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 8. Acht kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met acht penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 9. Acht jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 10. Acht kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met acht wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 11. Acht jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 12. Acht kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met acht penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 13. Acht jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 14. Acht kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met acht wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 15. Acht jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 16. Acht kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met acht penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 17. Acht jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 18. Acht kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met acht wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 19. Acht jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.