Verjaardagswensen 75 jaar

Vaker wel dan niet hebben we allemaal wel eens moeite om de perfecte woorden te vinden voor een verjaardagskaart. Zeker wanneer de jarige in kwestie reeds de gezegende leeftijd van 75 jaar, of de albasten verjaardag, bereikt schieten woorden vaak te kort. Het is op dat moment belangrijk om te onthouden dat het toch vooral de gedachte is die telt. Het spreekt voor zich dat het feestbeest heus niet jouw woorden gaat analyseren. Hij of zij gaat eerder blij zijn met het feit dat je een kaartje hebt gestuurd. Desondanks wil je toch een originele en leuke verjaardagswens overbrengen op jouw kaartje. Kan je daar wat hulp bij gebruiken? Dan ben je aan het goede adres. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 75 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 75 jarige:


Verjaardagskaarten 75 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 75 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 75 jaar

Verjaardagswensen 75 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens kan zowel een sentimentele boodschap overbrengen als humoristisch bedoeld zijn. Wat het beste past hangt vanzelfsprekend af van het karakter van de ontvanger en de aard van jullie band. Kan een grapje er wel af? Dan zijn dit een paar leuke opties:

 • Net zoals een goede wijn blijf ook jij beter worden met de jaren. Een gelukkige 75ste verjaardag gewenst!
 • Bekijk het niet als 75 jaar worden. Wat mij betreft ben je net 18 geworden, maar dan met 57 jaar ervaring.
 • Gelukkige 75ste verjaardag. Ik hoop ten zeerste dat je de kracht en moed kunt vinden om al die kaarsen uit te blazen.

Is de humoristische noot toch niet echt helemaal jouw ding? Dan zijn er ook meer dan genoeg emotionele en sentimentele boodschappen om op een verjaardagskaart te schrijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van volgende verjaardagswensen 75 jaar:

Meer verjaardagsteksten

 • Je bent mijn leerkracht, mijn steun en mijn sterkte. Ik wens je dan ook de beste 75ste verjaardag ooit!
 • Ik voel mij gezegend je al zo lang in mijn leven te hebben. Moge jouw 75ste verjaardag alles zijn waar je van droomde.
 • Ik hoop dat je zowel vandaag als doorheen het komende jaar tal van redenen kunt vinden om te glimlachen.
 • Mijn hartenwens? Dat deze speciale 75ste verjaardag jou de vreugde en geluk brengt die je elke dag verdient. Daar duim ik alleszins voor!

Voor welke tekst ben jij gegaan? We zijn benieuwd! Mis je iets op deze pagina of wil je een correctie doorgeven? Laat ons dit dan weten. Ontdek hieronder meer verjaardagswensen 75 jaar voor mannen en vrouwen in de vorm van gedichten.

Verjaardagsgedichten 75 jaar

 1. Zeventig en vijf lentes jong, een mijlpaal zo groot, Voor onze jubilaris, vol levenslust en overvloed. Met jaren van wijsheid als een schat in het zand, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskampioen van stand.
 2. Diamanten jaren, vijfenzeventig in getal, Een schitterend verhaal, als een fonkelende kristallen bal. Voor onze held, met ervaring als een rijke wijn, Gelukkige verjaardag, moge jouw dag als een zonnestraal schijn.
 3. Drie kwart eeuw, een leven vol met pracht, Met elke lach en traan, met elke dag en nacht. Voor onze stralende ster, met zeventig en vijf kaarsjes op de taart, Gelukkige verjaardag, voor jou, die het leven met gratie heeft bewaard.
 4. Zeventig en vijf jaar, als een boek vol avontuur, Met hoofdstukken van liefde, geluk en puur. Voor onze jubilaris, die de tijd heeft getrotseerd, Gelukkige verjaardag, voor jou, die altijd hebt gefloreerd.
 5. In het boek van het leven, vijfenzeventig bladzijden vol pracht, Voor onze held(in), die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 6. Vijfenzeventig kaarsen, als een vuurzee vol licht, Voor onze ster, die altijd straalt, zelfs in het donkerste gesticht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 7. Drie kwart eeuw, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 8. Zeventig en vijf jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 9. Vijfenzeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 10. In het theater van het leven, vijfenzeventig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 11. Drie kwart eeuw, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 12. Zeventig en vijf jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 13. Vijfenzeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 14. In het album van het leven, vijfenzeventig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 15. Drie kwart eeuw, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 16. In het theater van het leven, vijfenzeventig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 17. Zeventig en vijf jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 18. Vijfenzeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 19. In het album van het leven, vijfenzeventig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 20. Drie kwart eeuw, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.