Verjaardagswensen 90 jaar

Vier jij binnenkort een verjaardag van een 90-jarige? Dit is een unicum! Zo oud mogen worden is een echte prestatie. Laat deze dag dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Maak gebruik van de gelegenheid voor het uitspreken of opschrijven van een verjaardagswens voor de 90-jarige. Weet je niet goed wat je moet zeggen of schrijven? Lees dan gauw verder voor inspiratie voor verjaardagswensen 90 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 90 jarige:


Verjaardagskaarten 90 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 90 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Leuke verjaardagswensen voor een 90 jarige en tips

Geluk, voortspoed en gezondheid
De 90 jaar mogen bereiken, is een echte prestatie. Ieder jaar is een zegen en daarom is

Verjaardagswensen 90 jaar
(Bron: Greetz.nl)

een verjaardagswens waarbij je de hoop uitspreekt voor gezondheid, geluk en voortspoed een echte aanrader. Wat kun je iemand van 90 jaar nu beter wensen dan een jaar zonder tegenspoed?

Wijsheid
Iemand die 90 jaar mag worden, heeft veel van wereld gezien en veel levenslessen geleerd. De kans is groot dat jij ook veel inspiratie en wijsheid hebt mogen ontvangen van de jarige. Je kunt de jarige dan ook verrassen met een verjaardagswens waarbij je hem of haar bedankt voor alle wijsheid en kennis dat de jarige aan jou heeft overgedragen. Je kunt bijvoorbeeld voorbeelden noemen waarin zijn of haar woorden van wijsheid jou geholpen hebben.

Grijze haren tellen
Ook mag humor niet ontbreken op deze bijzondere dag. Geniet van een lach door een grappige verjaardagswens. Je kunt als voorbeeld gebruiken: “Hoera! We kunnen stoppen met het tellen van de grijze haren en kaarsjes. We hebben meer succes met het tellen van de zegeningen in het leven!”.

Op naar de 100!
90 jaar worden, dat betekent een stapje dichterbij de 100 jaar. Wil je niets liever dan jouw moeder, opa, buurvrouw of kennis nog jarenlang bij je houden? Schrijf dan een mooie verjaardagswens waarbij je aanmoedigt dat hij of zij al bijna bij de 100 is: “Hoera, 90 jaar! Dat betekent op naar de 100!”.

Een 90ste verjaardag vieren komt niet vaak voor. Maak deze dag daarom extra speciaal door de jarige job/jet in het zonnetje te zetten met een mooie verjaardagswens. Feliciteer hem of haar met het behalen van deze hoge leeftijd en wens natuurlijk gezondheid, geluk en voortspoed toe voor het jaar dat komen gaat. Zoek hieronder de leukste verjaardagswensen 90 jaar uit, voor op een kaartje.

Enkele verjaardagsteksten voor de 90 jarige:

 • De 90e verjaardag van jou,
  vergeet ik niet gauw.
  Misschien ben ik te vroeg,
  ofwel te laat.
  wensen heb ik genoeg,
  wel honderd of meer,
  dat volstaat.
  Voor vandaag en morgen
  en voor al de andere dagen.
  Wensen we je een leven zonder zorgen.
 • Gefeliciteerd met uw 90e verjaardag,
  een hele fijne verjaardag toegewenst
 • Ik hou van u, u bent nu 90 jaar geworden
 • Het leven kent zo zijn goede momenten
  En dit is nou precies zo’n dag
  Waarvan jij extra genieten mag
 • Op uw verjaardag lieve oma,
  bied ik u mijn beste verjaardagswens ,
  want er is op heel de wereld
  geen liever en beter mens.

90 jaar kaart voorbeeld:

Verjaardagskaart 90 jaar
(Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen 90 jaar in de vorm van gedichten.

Verjaardagsgedichten 90 jaar

 1. Negentig kaarsen op de taart, een lichtend festijn, Voor onze wijze jubilaris, een gouden schijn. Met negentig jaren, als een kostbare wijn, Gelukkige verjaardag, voor jou, die het leven omarmt zo fijn.
 2. Negentig lentes jong, als een eeuwigdurende bloei, Met ervaring en levenswijsheid, als een oceaan van groei. Voor onze held, die de tijd heeft getrotseerd, Gelukkige verjaardag, voor jou, die het leven hebt beheerd.
 3. Negentig kaarsen, als sterren aan de hemel zo hoog, Voor onze stralende ster, waarvan het licht altijd vroeg. Met jaren van liefde, als een warme deken om je heen, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskoning(in) zo sereen.
 4. In het boek van het leven, negentig hoofdstukken vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 5. Negentig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 6. Negentig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 7. Negentig kaarsen, als een wijn zo fijn, Rijpend met de tijd, als een zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 8. Negentig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 9. In het theater van het leven, negentig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze held(in) en vrind.
 10. Negentig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 11. Negentig jaren jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 12. Negentig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 13. In het album van het leven, negentig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 14. Negentig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 15. In het theater van het leven, negentig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze held(in) en vrind.
 16. Negentig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Negentig jaren jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 18. Negentig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 19. In het album van het leven, negentig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 20. Negentig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 21. In het theater van het leven, negentig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze held(in) en vrind.