Verjaardagswensen beste vriend

Je beste vriend is jarig en dat is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis. Je kent hem al vele jaren en je wilt hem vandaag een hele fijne verjaardag wensen. Dit kun je natuurlijk op de standaard manier doen, door hem een cadeau te geven en daar een kaartje bij te doen. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen beste vriend.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een beste vriend:


Verjaardagskaarten beste vriend


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een beste vriend te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen beste vriend bedenken en wensen

Verjaardagswensen beste vriend
(Bron: Greetz.nl)

Vergeet de standaard kaartjes en de teksten die erop geschreven zijn. Het is nu aan jou om je eigen tekst te gaan verzinnen. Wat heeft jouw beste vriend als voornaamste eigenschappen? Is hij cool? Is hij lief? Probeer hier wat mee te doen als je aan het verzinnen bent. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagswensen zoals:

 • Gefeliciteerd, maatje. Een hele fijne verjaardag gewenst!
 • Geniet van vandaag lieve vriend. Ik ben al jaren bevriend met jou en dat wil ik graag zo houden!
 • Happy Birthday aan mijn lieve vriend. Maak er een enorm leuke dag van!

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen beste vriend, leuk voor op een kaartje.

Meer leuke teksten voor een verjaardag van je beste vriend

 • Dit is een dag met een bijzonder tintje
  Je verdient bloemen en misschien wel een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  Voor een heel uniek mens
  Dat de vreugde en het geluk van deze dag
  Je voor altijd vergezellen mag!
 • Ik hoop
  dat je een magische verjaardag hebt.
  Met de beste cadeaus:
  gezondheid, liefde en geluk.

Dan is het de hoogste tijd om je vriend jouw verzonnen verjaardagswens te geven. Dit kun je doen op een leuk kaartje, maar dit kan ook door een cadeau voor hem te kopen waarop je de tekst kunt vast laten leggen. Op deze manier heb je een cadeau en je wens in één. Een kaartje is tegenwoordig niet meer zo moeilijk om te maken. Je kunt deze natuurlijk kopen in de winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om deze kaart elektronisch te versturen. Een hele fijne verjaardag gewenst aan jouw beste vriend.

Enkele verjaardagswensen vriend kaartjes:

Verjaardagswens beste vriend
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart beste vriend
(Greetz.nl)
Kaart beste vriend
(Bron: www.Greetz.nl)
Beste vriend verjaardagswens
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten beste vriend

 1. Lieve vriend, vandaag is het jouw dag, Gevuld met lach, liefde en een grote slag. Op deze speciale dag wil ik zeggen, Hoe blij ik ben dat we vrienden zijn gebleven.
 2. Voor mijn beste vriend, zo waardevol, Vieren we vandaag jouw levensdoel. Moge dit jaar gevuld zijn met plezier, Samen lachen, want dat doen we hier.
 3. Op jouw verjaardag, mijn vriend zo fijn, Laten we proosten op jaren vol wijn. Met elke kaars die je nu uitblaast, Wensen we je een toekomst die straalt en raast.
 4. Vriend, je bent als een ster in mijn nacht, Altijd stralend, met een warme lach. Op jouw speciale dag, een ode aan jou, Voor de vriend die altijd blijft, zo trouw.
 5. Op deze dag van vreugd en feest, Ben jij het die de kroon het best beheerst. Voor mijn beste vriend, een toast omhoog, Naar de jaren van vriendschap, op deze boog.
 6. Beste vriend, je bent als een boeket bloemen, Kleurrijk, levendig en nooit te doemen. Op jouw verjaardag, een zonnegroet, Voor de vriend die alles zo speciaal begroet.
 7. In het boek van vriendschap ben jij het hoofdstuk, Vol avontuur, lachen en soms een stuk. Op jouw dag, een wens voor veel meer, Van deze vriendschap, keer op keer.
 8. Voor mijn maatje, mijn beste vriend, Vieren we vandaag, tot het einde, zonder eind. Moge je leven vol avontuur zijn, Op jouw verjaardag, mijn vriend zo fijn.
 9. Met elke kaars op de taart, Wordt een wens aan jou apart. Voor mijn beste vriend, op deze dag, Vol vreugde, plezier en lach.
 10. Vriend, je bent als een zonnestraal, Altijd schijnend, zonder enige taal. Op jouw verjaardag, een lied, Voor de vriend die mijn leven zo verbiedt.
 11. Op jouw speciale dag, een toast, Voor de vriend die nooit is verloos(t). Met elk jaar dat voorbijgaat, Wordt onze vriendschap alleen maar gewaardeerd.
 12. Beste vriend, op deze feestelijke dag, Wens ik je geluk, liefde, alles wat mag. Moge je dromen uitkomen, groot en klein, Op deze verjaardag, helemaal de jouwe zijn.
 13. Voor mijn vriend, mijn steun en toeverlaat, Vieren we vandaag, met gebak en kaart. Op jouw dag, een lach en een traan, Voor de vriend die altijd naast me blijft staan.
 14. Vriend, je bent als een broer voor mij, Samen lachen, samen vrij. Op jouw verjaardag, een wens, Voor de vriend die mijn leven zo intens.
 15. Met elke stap van het afgelopen jaar, Was jij daar, altijd klaar. Op jouw verjaardag, een knuffel zo zacht, Voor de vriend die mijn wereld zo pracht.
 16. Beste vriend, op deze dag van jou, Zeg ik dank je, want zonder jou, Zou het leven niet zo mooi zijn, Op jouw verjaardag, een toast, puur schijn.
 17. Vriend, je bent als een schat, Altijd bijzonder, nooit plat. Op jouw verjaardag, een zonnegroet, Voor de vriend die mijn hart ontmoet.
 18. Voor de vriend die mijn leven kleurt, Op jouw dag, wordt er gefeest en gekeurd. Moge dit jaar vol verrassingen zijn, Voor mijn beste vriend, zo fijn.
 19. Vriend, je bent als een held in mijn verhaal, Altijd sterk, nooit te schraal. Op jouw verjaardag, een wens, Voor de vriend die alles doet, zonder grens.
 20. Met elke verjaardag groeit onze band, Sterker en dieper, als fijn zand. Op jouw dag, een knuffel en een zoen, Voor de vriend die nooit uit mijn hart is verdwenen.
 21. Beste vriend, op deze dag van geluk, Denk ik aan de avonturen, de lach en de druk. Op jouw verjaardag, een lofzang, Voor de vriend die altijd naast me ging.
 22. Vriend, je bent als een geheime schat, Altijd bijzonder, nooit gevat. Op jouw dag, een toast omhoog, Naar de vriend die mijn leven verheugt.
 23. Voor mijn metgezel, mijn beste vriend, Vieren we vandaag, tot het einde, zonder end. Moge je leven vol vreugde zijn, Op jouw verjaardag, mijn vriend zo fijn.
 24. Met elke kaars die je uitblaast, Wordt een wens aan jou toevertrouwd, vast. Voor mijn beste vriend, op deze dag, Vol geluk, plezier en lach.
 25. Vriend, je bent als een vuurtoren in de nacht, Wijsheid stralend, altijd vol pracht. Op jouw verjaardag, een toast op jou, Voor de vriend die altijd blijft, zo trouw.
 26. Op deze dag van vreugd en feest, Ben jij het die de kroon het best beheerst. Voor mijn beste vriend, een toast omhoog, Naar de jaren van vriendschap, op deze boog.
 27. Beste vriend, je bent als een boeket bloemen, Kleurrijk, levendig en nooit te doemen. Op jouw verjaardag, een zonnegroet, Voor de vriend die alles zo speciaal begroet.