Verjaardagswensen baas

Is jouw baas bijna jarig? Tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten met de leukste verjaardagswensen. In dit artikel lees je meer over de meest originele verjaardagswensen voor jouw baas. Maak zijn of haar dag extra speciaal met een mooie verjaardagswens op een kaart of spreek jouw verjaardagswens uit. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor je baas, leuke spreuken en kan je een kaartje bestellen bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor je baas:


Verjaardagskaarten baas


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een baas te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Leuke verjaardagswensen en tips voor je baas

Voor de beste baas

Verjaardagswensen baas
(Bron: Greetz.nl)

Je hoeft niet te gaan slijmen op de verjaardag van jouw baas, maar woorden van waardering mogen zeker worden uitgesproken. Je kunt de verjaardag van jouw baas goed gebruiken om jouw waardering uit te spreken. Heeft jouw baas je goed geholpen tijdens een moeilijke periode of ben je gewoon dankbaar voor jouw werkgever? Maak dan gebruik van zijn of haar verjaardag om deze dankbaarheid te uitten. Dit kan bijvoorbeeld als volgt: “Voor de beste baas, bedankt voor alle hulp en vertrouwen in het afgelopen jaar. Ik wens je fantastisch jaar toe!”.

Geluk en kracht
Hoe beter het gaat met het bedrijf, des te beter het gaat met de werknemers. Wanneer de baas het goed doet, profiteer jij als werknemer hier direct van. Heeft het bedrijf een moeilijk jaar achter de rug? Dan kan een positieve verjaardagswens voor jouw baas zeker geen kwaad. Wens de baas geluk en kracht toe voor een succesvol komend jaar!

Humor op de werkvloer

Verjaardagskaart baas
(Greetz.nl)

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Is er altijd genoeg humor op de werkvloer? Dan mag een leuke en grappige verjaardagswens voor jouw baas natuurlijk niet ontbreken. Word de baas al wat ouder of beginnen de grijze haren al zichtbaar te worden? Dan kun je dit punt natuurlijk aansnijden tijdens jouw verjaardagswens voor de baas. Feliciteer de grijze vos door dit jaar maar niet meer de kaarsjes te tellen.

Een wit voetje halen bij de baas is nooit een gek idee. Laat de verjaardag van jouw baas dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Feliciteer de baas dan op kantoor of schrijf een mooie kaart met verjaardagswens. Spreek woorden van dankbaarheid uit of schrijf de baas een bemoedigende verjaardagswens. Vergeet natuurlijk ook niet om flink de draak te steken met de alsmaar stijgende leeftijd.

Verjaardagsteksten voor je baas die jarig is:

 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  we wensen je al het goede
  zowel zakelijk als privé.
 • Met een leider als jij zijn opdrachten en projecten,
  leuk om aan te werken.
  We wensen je een geweldige verjaardag.
 • Een baas als jij en werknemer als ik!
  We zijn een geweldig team!
  Gefeliciteerd met je verjaardag.

Bekijk hieronder de leukste verjaardagskaarten voor je baas

Verjaardagskaarten voor je baas:

Kaart baas
(Greetz.nl)
Verjaardagswens baas
(Bron: www.Greetz.nl)
Verjaardagskaart voor je baas
(Greetz.nl)

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie verjaardagswens voor je baas en met het maken van een leuk kaartje om hem te feliciteren. Vragen, opmerkingen en als je een correctie wilt doorgeven dan kan je hieronder reageren.