Verjaardagswensen baas

Is jouw baas bijna jarig? Tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten met de leukste verjaardagswensen. In dit artikel lees je meer over de meest originele verjaardagswensen voor jouw baas. Maak zijn of haar dag extra speciaal met een mooie verjaardagswens op een kaart of spreek jouw verjaardagswens uit. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor je baas, leuke spreuken en kan je een kaartje bestellen bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor je baas:


Verjaardagskaarten baas


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een baas te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Leuke verjaardagswensen en tips voor je baas

Voor de beste baas

Verjaardagswensen baas
(Bron: Greetz.nl)

Je hoeft niet te gaan slijmen op de verjaardag van jouw baas, maar woorden van waardering mogen zeker worden uitgesproken. Je kunt de verjaardag van jouw baas goed gebruiken om jouw waardering uit te spreken. Heeft jouw baas je goed geholpen tijdens een moeilijke periode of ben je gewoon dankbaar voor jouw werkgever? Maak dan gebruik van zijn of haar verjaardag om deze dankbaarheid te uitten. Dit kan bijvoorbeeld als volgt: “Voor de beste baas, bedankt voor alle hulp en vertrouwen in het afgelopen jaar. Ik wens je fantastisch jaar toe!”.

Geluk en kracht
Hoe beter het gaat met het bedrijf, des te beter het gaat met de werknemers. Wanneer de baas het goed doet, profiteer jij als werknemer hier direct van. Heeft het bedrijf een moeilijk jaar achter de rug? Dan kan een positieve verjaardagswens voor jouw baas zeker geen kwaad. Wens de baas geluk en kracht toe voor een succesvol komend jaar!

Humor op de werkvloer

Verjaardagskaart baas
(Greetz.nl)

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Is er altijd genoeg humor op de werkvloer? Dan mag een leuke en grappige verjaardagswens voor jouw baas natuurlijk niet ontbreken. Word de baas al wat ouder of beginnen de grijze haren al zichtbaar te worden? Dan kun je dit punt natuurlijk aansnijden tijdens jouw verjaardagswens voor de baas. Feliciteer de grijze vos door dit jaar maar niet meer de kaarsjes te tellen.

Een wit voetje halen bij de baas is nooit een gek idee. Laat de verjaardag van jouw baas dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Feliciteer de baas dan op kantoor of schrijf een mooie kaart met verjaardagswens. Spreek woorden van dankbaarheid uit of schrijf de baas een bemoedigende verjaardagswens. Vergeet natuurlijk ook niet om flink de draak te steken met de alsmaar stijgende leeftijd.

Verjaardagsteksten voor je baas die jarig is:

 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  we wensen je al het goede
  zowel zakelijk als privé.
 • Met een leider als jij zijn opdrachten en projecten,
  leuk om aan te werken.
  We wensen je een geweldige verjaardag.
 • Een baas als jij en werknemer als ik!
  We zijn een geweldig team!
  Gefeliciteerd met je verjaardag.

Bekijk hieronder de leukste verjaardagskaarten voor je baas

Verjaardagskaarten voor je baas:

Kaart baas
(Greetz.nl)
Verjaardagswens baas
(Bron: www.Greetz.nl)
Verjaardagskaart voor je baas
(Greetz.nl)

Leuke verjaardag teksten voor een baas

 1. Beste baas, op deze dag vol zonneschijn, Wensen we je geluk, succes en wijn. Op de weg van werk en plezier, Sta jij altijd aan het stuur, vol vuur.
 2. Voor onze leiders, sterk en wijs, Vieren we vandaag met taart en prijs. Je leidt ons team met vastberadenheid, Op deze dag van jouw grootsheid.
 3. Baas, je bent als een gids in het donker, Leidt ons team als een ware marktkoopman. Op je verjaardag wensen we je veel licht, En een jaar vol succes, op jouw gezicht.
 4. In het kantoor ben jij de ster, Met charisma straal je heinde en ver. Op je verjaardag willen we zeggen, Dat werken met jou is een waar zegen.
 5. Voor de beste baas die er is, Vieren we vandaag, het is jouw feest. Moge je dag vol vreugde zijn, En het komende jaar vol glans en schijn.
 6. Jouw leiderschap is als een kompas, Wijzen naar succes, zonder een pas. Op je verjaardag, beste baas, Wensen we je een jaar vol lof en faam.
 7. In het zakenleven ben jij een held, Altijd gefocust, nooit geteld. Op je verjaardag, een toast op jou, Voor alles wat je doet, groot en klein, proost!
 8. Beste baas, op deze speciale dag, Vieren we jou, met een lach. Je bent niet alleen een leidinggevende, Maar ook een vriend, begrijpend.
 9. Met een glimlach ga je door het leven, Als baas ben je ons gegeven. Op je verjaardag, een ode aan jou, Voor al het goede dat je doet, en trouw.
 10. Jouw wijsheid straalt als de zon, Een leider waarop we vertrouwen won. Op je verjaardag, een dag vol eer, Voor de beste baas, keer op keer.
 11. Baas, je bent als een kaars in het donker, Altijd stralend, als een ware werker. Vandaag vieren we jouw verjaardag, En wensen je een jaar zonder enige klacht.
 12. Op de weg van doelen en dromen, Ben jij de kapitein, zonder schromen. Op je verjaardag, een dag vol geluk, Voor de baas, op wie we steeds kijken terug.
 13. Beste baas, als een bloem in bloei, Groei je met elke uitdaging, als een koi. Op deze dag, vol met blijdschap, Wensen we je een toekomst vol vreugd en draf.
 14. In het zakenleven ben jij de ster, Stralend helder, keer op keer. Op je verjaardag, een eerbetoon, Aan de baas, als een prachtige zon.
 15. Jouw leiderschap is als een baken, Gidsend ons schip door alle zaken. Op je verjaardag, een saluut, Aan de baas, die alles op zijn duim stoot.
 16. Baas, je bent als een rots in de branding, Met een vastberadenheid zonder randen. Op deze speciale dag, een zang, Voor de baas, die maakt ons werk zo fijn.
 17. Als een dirigent in het orkest van succes, Leid je ons team met vastberadenheid en finesse. Op je verjaardag, een melodie van vreugd, Voor de baas, die altijd verder heugt.
 18. Beste baas, op deze feestelijke dag, Denken we aan jou met een lach. Je bent niet alleen een leider op papier, Maar ook een mentor, dat maakt jouw sier.
 19. In het bedrijf ben jij de kapitein, Met een kompas vol toewijding en schijn. Op je verjaardag, een eerbetoon, Aan de baas, die altijd laat zien hoe het moet.
 20. Voor de baas, vol energie en kracht, Vieren we vandaag, heel zacht. Op je verjaardag, een ode aan jou, Voor alles wat je doet, groot en nauw.
 21. Baas, je bent als een vuurtoren in de nacht, Wijsheid stralend, altijd vol pracht. Op je verjaardag, een toast op jou, Voor de leidinggevende, zo trouw.
 22. Als een phoenix stijg je boven alles uit, Baas, je maakt ons werk zo puik. Op je verjaardag, een wens, Voor de beste baas, heel intens.
 23. Jouw leiderschap is als een dans, Elegant en volle glans. Op je verjaardag, een applaus, Voor de baas, die altijd is een klasse apart.
 24. In het bedrijf ben jij de ster, Schijnend helder, keer op keer. Op je verjaardag, een eer, Voor de baas, zo speciaal, keer op keer.
 25. Beste baas, op deze speciale dag, Vieren we jou met een lach. Je bent niet alleen een manager, Maar ook een inspirator, keer op keer.
 26. Baas, je bent als een briesje op een zomerdag, Verfrissend en vol van vreugd, hoor ik u zeg. Op je verjaardag, een ode aan jou, Voor de beste baas, zo waar en zo trouw.
 27. In het kantoor ben jij de koning, Met een kroon van succes, altijd swingend. Op je verjaardag, een lofzang, Voor de baas, die maakt ons werk zo fijn.
 28. Jouw leiderschap is als een symfonie, Harmonieus en vol melodie. Op je verjaardag, een groet, Aan de baas, die altijd zoet.

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie verjaardagswens voor je baas en met het maken van een leuk kaartje om hem te feliciteren. Vragen, opmerkingen en als je een correctie wilt doorgeven dan kan je hieronder reageren.