Verjaardagswensen mama / moeder

Verras jouw moeder met een prachtige verjaardagswens voor haar verjaardag. Zij viert haar verjaardag natuurlijk een stuk beter met een prachtig geschreven tekst of een goed woordje. Weet je niet goed hoe je de verjaardagswens voor jouw moeder kunt opschrijven of wat je precies wilt zeggen? In dit artikel lees je handige tips en inspiratie voor het creëren van de perfecte verjaardagswens voor jouw moeder.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten mama / moeder


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een mama / moeder te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Tips en verjaardagswensen voor je mama / moeder

Lieve mama

Verjaardagskaart moeder
(Bron: Greetz.nl)

Jouw moeder houdt onvoorwaardelijk veel van jou. Dat zul je in jouw leven vast wel gemerkt hebben. Heb je haar ooit weleens bedankt voor al haar hulp en opofferingen? Haar verjaardag is dan een mooi moment om een persoonlijk dankwoord te schrijven voor alles wat ze doe en voor jou betekent. Start jouw verjaardagswens met: “Lieve mama, ik wil je bedanken dat je er altijd voor mij bent.”.

In de gloria
Wens je jouw moeder niets minder dan ongelofelijk veel geluk en voortspoed? Maak dan een unieke verjaardagswens omtrent dit verlangen voor haar. Wens haar “In de gloria” toe. Dit kan met een leuke verjaardagswens zoals: “Ik wens jou een jaar vol geluk toe en nog heel veel mooie jaren samen!”. Jouw moeder gelukkig zien op haar verjaardag is natuurlijk het mooiste wat er is.

Hoeveel kaarsjes mam?

Verjaardagswensen mama
(Bron: Greetz.nl)

Natuurlijk is de verjaardag van jouw moeder ook een perfecte dag voor wat humor. Hoe ouder je wordt, des te minder leuk het aantal kaarsjes op de taart zijn. Je kunt jouw moeder daarom eens lekker op de hak nemen door hier net wat extra aandacht op te leggen. Een verjaardagswens waarbij je haar toewenst om niet meer de kaarsjes te tellen is natuurlijk hartstikke leuk.

Maak de verjaardag van jouw moeder extra speciaal met een originele verjaardagswens. Pak jouw moment om eens wat persoonlijke woorden van dankbaarheid te uitten in de verjaardagswens of kies voor een humoristische versie. De verjaardag van jouw moeder wordt een stuk leuker met een prachtige verjaardagswens.

Hieronder kan je enkele leuke teksten vinden om je lieve mama te feliciteren met haar verjaardag. Je zou ook kunnen denken aan een leuk gedichtje of een mooie spreuk. Veel plezier met het uitzoeken!

De verjaardagsteksten voor mama:

 • Lieve Mama,
  Jij bent waar ik van hou,
  Jij bent het die ik vertrouw!
  Iedere dag sta je voor me klaar,
  Dat is voor mij een bijzonder gebaar!
 • Telkens als ik in je ogen kijk,
  zie ik dat ik steeds meer op je lijk.
  Dezelfde mond, dezelfde lach,
  een goed humeur de hele dag,
  ik ben trots dat ik dit op deze dag zeggen mag.
  Lieve mama, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!
 • Liefste mama,
  Je bent iemand die de plaats van velen in kan nemen,
  maar wiens plaats niemand anders kan overnemen.
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Enkele kaartjes voor je moeder:

Teksten verjaardag mama
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens moeder
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart mama
(Bron: Greetz.nl)

Welke kaart of tekst is jouw favoriet voor je moeder? We zijn benieuwd. Laat je dit hieronder weten? Correcties, opmerkingen en vragen kunnen ook hieronder geplaatst worden.