Verjaardagswensen 50 jaar Sarah

Als iemand 50 jaar wordt, is dat toch best een mijlpaal. Een halve eeuw oud en dat mag best op een speciale manier gevierd worden. Meestal wordt er ook wel meer gedaan als iemand 50 wordt. Voor mannen is bij deze verjaardag vaak het thema ‘Abraham’ en voor vrouwen is dat ‘Sarah’. Dit heeft te maken met het feit dat er wordt gezegd dat als je 50 jaar bent, je ‘Abraham of Sarah hebt gezien’ en dus tot de wijze mannen en vrouwen behoort. Abraham was namelijk een aartsvader uit de bijbel en Sarah was zijn vrouw. Vroeger keek men erg naar mensen op die ouder waren omdat ze meer levenservaring hadden. Daarom wordt de 50-jarige hiermee geplaagd. Hieronder vind je de leukste verjaardagswensen voor de 50 jarige Sarah en heb je de mogelijkheid om een kaartje te bestellen bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 50 jarige Sarah:


Verjaardagskaarten 50 jaar Sarah


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 50 jarige (Sarah) te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Maar natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen om te geven als een vrouw 50 jaar wordt. Bijvoorbeeld één van de leuke kaartjes met een toepasselijke spreuk/tekst. Dit is namelijk gelijk een leuke herinnering voor de jarige. Heb je geen idee wat je dan op zo’n kaartje kunt zetten? Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 50 jaar Sarah.

Verjaardagswensen voor de 50 jarige Sarah

 • 50 jaar, hoe grijzer hoe eigenwijzer.
 • Ouder worden is best vernieuwend.
 • Verjaardagswensen 50 jaar Sarah
  (Bron: Greetz.nl)

  50 jaar, maar nog zo goed als nieuw!

 • 50 is eigenlijk 20 jaar met 30 jaar ervaring…
 • Sarah, verlies niet de moed! Ook na 50 is het leven nog super goed!
 • Al ben je vijftig, geen paniek. Je bent nog steeds niet antiek.
 • 40 is een oudere voor de jeugd, 50 is een jongere voor de ouderen.
 • Oh, wat is het leven toch prachtig, want je bent 50 en nog geen 80.
 • Blijf kalm, 50 is het nieuwe 40.
 • Sarah, wees niet bang. De volgende 50 jaar duren net zo lang.
 • Lieve Sarah, bij 50 begint je tweede jeugd.
 • Hoe ouder, hoe mooier.
 • Als je bij 50 nog niet volwassen bent, word je het nooit meer.
 • Damn, you make fifty look good.
 • 50 oud? Welnee! 50 is pas de helft van 100

Verjaardagskaarten voor 50 jaar Sarah:

Verjaardagswensen Sarah 50 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart Sarah
(Bron: Greetz.nl)
50 jaar verjaardagskaart Sarah
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart Sarah
(Bron: Greetz.nl)

Kies de prachtige verjaardagswensen 50 jaar Sarah uit voor op een kaartje. Zie hieronder enkele prachtige 50 jaar gedichten voor Sarah.

Verjaardagsgedichten vrouw 50 jaar

 1. Sarah, vijftig kaarsen op de taart, Een mijlpaal bereikt, een levenskunstenaar. Met vijftig jaren vol lach en traan, Gelukkige verjaardag, moge jouw dag stralend gaan.
 2. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Vijftig kaarsen, als bloemblaadjes in overvloed zo broos. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, Sarah, jij bent onze levenskleur.
 3. Sarah, vijftig jaar jong, als een fles goede wijn, Rijpend met de tijd, met ervaring zo fijn. Met elke druif, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlucht.
 4. Vijftig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor Sarah, onze ster, die altijd straalt zo zacht. Met elke twinkeling, met elke lach, Gelukkige verjaardag, Sarah, onze levensvlam in de nacht.
 5. Sarah, vijftig jaar jong, als een zon in de lucht, Stralend en schijnend, met een glimlach vol vrucht. Met vijftig wensen, als sterren aan de hemel zo klaar, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze ster, onze Sara.
 6. Vijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor Sarah, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 7. In het album van het leven, vijftig bladzijden vol pracht, Voor Sarah, onze heldin, zo oprecht en zacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 8. Sarah, vijftig jaar, als een bloem in bloei, Met kleuren van ervaring, zo helder en mooi. Met elke bloemblaadje, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlucht.
 9. Vijftig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor Sarah, onze heldin, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 10. Sarah, vijftig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 11. Vijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor Sarah, onze heldin, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 12. In het theater van het leven, speel jij de hoofdrol, Vijftig kaarsen, als een schitterende zonnestraal in de knol. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor Sarah, onze heldin en vrind.
 13. Vijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen, uniek. Voor Sarah, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 14. Sarah, vijftig jaar, een gouden rand, Als een kroon op het leven, vol ervaring zo stand. Met glitters van geluk en een zilveren lach, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlam.
 15. In het album van het leven, vijftig bladzijden vol pracht, Voor Sarah, onze heldin, zo oprecht en zacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 16. Sarah, vijftig jaar, als een bloem in bloei, Met kleuren van ervaring, zo helder en mooi. Met elke bloemblaadje, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlucht.
 17. Vijftig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor Sarah, onze heldin, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 18. Sarah, vijftig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 19. Vijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor Sarah, onze heldin, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 20. In het theater van het leven, speel jij de hoofdrol, Vijftig kaarsen, als een schitterende zonnestraal in de knol. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor Sarah, onze heldin en vrind.
 21. Vijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen, uniek. Voor Sarah, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 22. Sarah, vijftig jaar, een gouden rand, Als een kroon op het leven, vol ervaring zo stand. Met glitters van geluk en een zilveren lach, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlam.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een mooie foto van de jarige op het kaartje te plaatsen met eventueel een persoonlijke tekst erbij. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een mooie verjaardagswens/kaart.