Verjaardagswensen vriend

Feliciteer jouw vriend met een leuke verjaardagswens. Het vinden van de juiste woorden of zeggen wat je echt voelt kan nog best lastig zijn. Toch is het belangrijk om goede vriendschappen niet te min te nemen. Een mooie verjaardagswens voor de verjaardag van jouw vriend is daarom een echte aanrader. Wij hebben de leukste verjaardagswensen voor een vriend op een rijtje gezet. Veel plezier met het uitzoeken van leuke verjaardagswensen vriend.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten voor een vriend


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een vriend te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen vriend en leuke cadeautips

Bedankt voor jouw vriendschap

Verjaardagskaart vriend
(Bron: Greetz.nl)

Is jullie vriendschap zo vanzelfsprekend dat jullie er niet eens over nadenken? Een vriendschap is erg mooi en mag zeker gewaardeerd worden. Is jouw vriend bijna jarig? Feliciteer hem dan met een prachtige verjaardagswens waarmee je hem bedankt voor de vriendschap. Een goede optie is bijvoorbeeld: “Hoera! Je bent jarig, een mooi moment om je te bedanken voor de jarenlange vriendschap. Bedankt dat ik altijd op je kan rekenen!”.

Samen oud worden
Kun je de grijze haren al tellen? Hoe ouder je wordt, des te meer diepgang jouw vriendschap krijgt. Het is daarom een mooie verjaardagswens dat je hoopt samen oud te mogen worden. Je kunt hem feliciteren als volgt: “Hoeveel kaarsjes mag je uitblazen? Ik hoop dat ik nog veel verjaardagen, avonturen en plezier met jou mag meemaken. Dat we samen maar heel oud mogen worden!”. Ontdek hieronder meer over verjaardagswensen vriend.

Een spreuk of liedje
Wil je de beste inspiratie opdoen voor een mooie en originele verjaardagswens voor een vriend? Haal dan wat inspiratie uit een favoriet nummer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lyrics van het nummer “You’re my best friend” van Queen? Je kunt deze lyrics op een kaart schrijven voor een unieke verjaardagswens voor je vriend.

Het vieren van een verjaardag van een goede vriend doe je nog beter met een bijzondere en persoonlijke verjaardagswens. Zijn verjaardag is de perfecte gelegenheid om de vriendschap nogmaals te bevestigen en terug te blikken naar al jullie avonturen samen. Schrijf of spreek een persoonlijke verjaardagswens als perfect verjaardagscadeau voor een goede vriend.

Bekijk en kies de leukste verjaardagswensen vriend uit.

Verjaardagsteksten voor je vriend op een rij:

 • Verjaardagen zijn net pilsjes
  Je geniet er veel meer van
  Als je niet telt hoeveel je er hebt gehad
  Fijne verjaardag
 • Hier is een wijze raad op je 50ste verjaardag:
  lach zolang je nog tanden hebt! Gefeliciteerd!’
 • Hopelijk krijg je veel kadootjes
  en is alles mooi versierd.
  En is iedereen heel blij vandaag,
  omdat jij je verjaardag viert!
 • Van harte gefeliciteerd lieve vriend,
  je bent mijn beste vriend voor altijd.
 • Nu ben je … jaar oud en krijg je een kaartje.

Hieronder kan je nog enkele leuke verjaardagskaarten voor je vriend vinden.

De verjaardagskaarten voor je vriend:

Verjaardagskaart vriend
(Greetz.nl)
Verjaardagswensen vriend
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart voor je vriend
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Bron: www.Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten voor een vriend

 1. Hiep hiep hoera, mijn vriend is jarig vandaag, Een dag vol vreugde, plezier en lach. Samen hebben we zoveel avonturen doorstaan, Op jouw verjaardag wil ik een toast op onze vriendschap slaan.
 2. Voor de beste vriend ter wereld, met liefde en gein, Jouw verjaardag vieren we, jij maakt het leven fijn. Een jaar erbij, vol nieuwe herinneringen in de maak, Samen lachen, samen huilen, onze vriendschap is een unieke zaak.
 3. Op deze dag vol kaarsjes en taart, Wil ik zeggen hoe blij ik ben dat jij bestaat. Jouw lach is mijn zonneschijn, jouw vriendschap een schat, Gelukkige verjaardag, maat, op deze dag zo glad.
 4. Van high-fives tot diepe gesprekken in de nacht, Jij bent mijn vriend, mijn kameraad, mijn kracht. Op jouw verjaardag wens ik je vreugde en geluk, Want een vriend zoals jij is als een schatkist vol stuk voor stuk.
 5. Met confetti en ballonnen vieren we jouw dag, Een vriend zoals jij, dat is echt een voorrecht dat ik mag. Jouw verjaardag is speciaal, net als onze band, Een vriend zoals jij, dat is goud aan de hand.
 6. In het boek van vriendschap is elk hoofdstuk met jou uniek, Op jouw verjaardag zingen we luid, als muziek. Een jaar erbij, meer avonturen in ons verhaal, Gelukkige verjaardag, vriend, op deze speciale schaal.
 7. Jouw verjaardag is als een feestelijke symfonie, Met elke noot vieren we onze vriendenmagie. Op deze dag vol feest en jolijt, Wens ik je een jaar vol geluk en prachtige tijd.
 8. Voor de vriend die altijd klaarstaat met een lach, Op jouw verjaardag heffen we het glas omhoog, hoog en zacht. Een vriend zoals jij, zo loyaal en echt, Op jouw dag vieren we de vriendschap die is oprecht.
 9. Met slingers en ballonnen, kleurrijk en blij, Vieren we jou, mijn vriend, met een jubelend geschrei. Een jaar erbij, nieuwe avonturen in het verschiet, Jouw verjaardag is de dag die ik niet snel vergeet.
 10. In het album van vriendschap is elk moment een juweel, Jouw verjaardag vieren we met een warm gevoel. Een vriend zoals jij, zo waardevol en fijn, Op deze dag, maat, wil ik er voor jou zijn.
 11. Jouw verjaardag is als een cadeau, ingepakt met zorg, Voor de vriend die mijn leven verlicht, zoals een baken in de borg. Een jaar erbij, vol met nieuwe kansen en dromen, Jouw verjaardag vieren we, als vrienden die samen stromen.
 12. Met een glimlach en een omhelzing, vieren we deze dag, Jouw verjaardag, mijn vriend, is als een kleurrijk lach. Een jaar vol vriendschap, avonturen en gein, Gelukkige verjaardag, vriend, op deze speciale schijn.

Zit er een leuke verjaardagswens voor je vriend tussen voor op een kaartje? We zijn benieuwd waarvoor je gegaan bent. Mis je iets op deze pagina? Laat ons dit dan weten, dan kunnen we de pagina nog beter gaan maken.