Verjaardagswensen 25 jaar

Tijd om feest te vieren! Is een goede vriend(in), broer/zus of collega 25 jaar geworden? Het is een uniek getal! Het is zeker de moeite waard om deze gelegenheid aan te pakken voor een bijzondere verjaardagswens voor hem of haar. Lukt het maar niet om een originele verjaardagswens op de kaart te schrijven? Lees dan gauw verder voor unieke inspiratie voor verjaardagswensen 25 jaar!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 25 jarige:


Verjaardagskaarten 25 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 25 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De 25 jaar verjaardagswensen en tips

Een kwart eeuw

Verjaardagswensen 25 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Wanneer een iemand 25 jaar mag worden, is dit natuurlijk de uitgelezen kans om even de nadruk te leggen op dat hij/zij nu toch echt wel oud wordt. “25 jaar? Dat is een kwart eeuw!”. Het klinkt een stuk ouder en is de perfecte manier om de spot te drijven met de leeftijd.

Lyrics
Wil je iemand op zijn of haar 25e jaar goed verrassen met een mooie verjaardagswens? Doe dan inspiratie op uit de muziek. Wellicht zijn er nummers die de vriendschap of band tussen jou en de jarige goed beschrijven. Het is een persoonlijke en waardevolle manier om iemand te feliciteren met een paar betekenisvolle woorden.

Grijze haren
Wanneer je 25 bent, ben je natuurlijk wel over jouw piek heen. Verras de jarige met een mooi gedicht of spreuk over hoe het leven er voortaan uit zal zien. De eerste grijzen haren zijn waarschijnlijk al een feit en wellicht de eerste rimpels ook. Zet hem of haar even heerlijk te kakken met een unieke visie voor de toekomst.

Een goed jaar
In je twintiger jaren maak je veel dingen mee en kunnen grote veranderingen plaatsvinden. Feliciteer hem of haar dan met woorden van moed en sterkte voor het komende jaar. Wellicht vind er een verhuizing, verloving of verandering van baan in het verschiet. Deze punten kun je mooi aankaarten in jouw verjaardagswens.

De vijfentwintigste verjaardag mag niet zomaar over het hoofd worden gezien. Maak deze verjaardag extra speciaal met een mooie en betekenisvolle verjaardagswens. Humor mag zeker niet ontbreken, maar zorg ook voor de nodige diepgang voor een originele verjaardagswens.

Teksten & spreuken 25 jaar:

 • Ik hoop dat je 25ste verjaardag
  net zo speciaal en bijzonder wordt
  als je zelf bent! De allerbeste wensen
  voor het komende levensjaar!
 • 25 jaar, van harte gefeliciteerd. Oh nee, je bent nog 24.
 • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
 • 25 jaar, nu verdien je een mooie sigaar.
 • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het all
 • ‘s Avonds een vent, ‘s Ochtends een vent. Je mag dan wel 25 jaar zijn geworden vandaag, Na het stappen merken we dat je ‘leeftijd’ al begint te werken. Gefeliciteerd man. Vanavond drinken we er niks minder om.

Enkele verjaardagskaarten:

Verjaardagskaart 25 jaar
(www.Greetz.nl)
Kaart 25 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)
Verjaardagswens 25 jaar
(Greetz)
Verjaardagskaarten 25 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardag 25 jaar kaart
(Bron: Greetz)

Verjaardagsgedichten 25 jaar man en vrouw

 1. Een kwart eeuw geleden begon jouw reis, Met 25 kaarsjes op de taart, een feestelijk bewijs. Jij, een stralende ster in het universum van het leven, Gelukkige verjaardag, moge jouw dagen altijd vreugde geven.
 2. Een mijlpaal bereikt, een kwart van een eeuw volbracht, Jij, als een kunstwerk waar het leven op wacht. Met 25 jaren ervaring, wijsheid en kracht, Gelukkige verjaardag, jij die het leven met liefde omarmt.
 3. In de spiegel van de tijd zie je 25 jaar weerspiegeld, Een symfonie van momenten, soms geteld. Op weg naar nog meer avonturen en pracht, Gelukkige verjaardag, jij die met gratie lacht.
 4. Een kwart eeuw vol herinneringen en dromen, Met 25 kaarsjes die als sterren in de nacht stromen. Proost op jou, de architect van je eigen lot, Gelukkige verjaardag, jij die schittert als een zonnetrots.
 5. Van tienerjaren naar de pracht van de twintig, Nu 25, een leeftijd die altijd blinkt. Met een rugzak vol ervaring en een hart vol vuur, Gelukkige verjaardag, jij die elke dag de wereld impliceert.
 6. Een kwart eeuw oud, als een wijn die rijpt, Vol levensvreugde en avontuur, nooit verstijfd. Met 25 jaren van lachen, leren en liefhebben, Gelukkige verjaardag, jij die het leven doet beven.
 7. Een jubileum van 25 jaar, een zilveren rand, Een leven dat evolueert als een kleurrijk band. Op naar nog meer hoofdstukken, verhalen en pracht, Gelukkige verjaardag, jij die straalt in volle kracht.
 8. Een kwart eeuw jong, als een bloem in bloei, 25 kaarsjes op de taart, wat een mooi cadeau voor de ziel. Proost op het verleden en de toekomst in zicht, Gelukkige verjaardag, jij die het leven verlicht.
 9. Een mijlpaal bereikt, een kwart van de weg, Jij, de ster van deze levensweg. Met 25 jaar vol lachen, liefhebben en leven, Gelukkige verjaardag, jij die het leven zoveel meer kleur heeft gegeven.
 10. Een kwart eeuw vol prachtige dagen en nachten, Een reis van groei, van inzicht en krachten. Op naar nog meer avonturen en dromen in zicht, Gelukkige verjaardag, jij die in het leven schittert als een licht.
 11. Een zilveren lint van herinneringen om je heen, 25 jaar jong, een wonderbaarlijk schone scène. Met de glinstering van ervaring en jeugd, Gelukkige verjaardag, jij die het leven beleeft zoals het moet.
 12. Een kwart eeuw van stralende dagen en sterrennachten, Jij, als een boek dat het leven in zich vat. Met 25 hoofdstukken, elk een eigen verhaal, Gelukkige verjaardag, jij die de hoofdrol speelt, altijd royaal.
 13. Een zilveren sleutel opent de deur naar 25, Een levenshoofdstuk vol vreugde en magie. Proost op jou, de held van je eigen saga, Gelukkige verjaardag, jij die altijd straalt als een zilveren lichtstra.
 14. Een kwart eeuw van vriendschap, liefde en meer, 25 kaarsjes, een licht dat schijnt keer op keer. Op naar nog meer jaren van geluk en pracht, Gelukkige verjaardag, jij die het leven zo mooi maakt.
 15. Een jubileum van 25 jaren, een glinsterende kroon, Een leven dat is als een adembenemende zon. Met 25 jaren van avonturen en plezier, Gelukkige verjaardag, jij die schittert als een fonkelende diamant hier.
 16. Een kwart eeuw oud, een levenspad geweven, 25 kaarsjes die jouw verhaal beleven. Met een hart vol liefde en een ziel vol kracht, Gelukkige verjaardag, jij die het leven zo prachtig smaakt.
 17. Een zilveren lint van tijd om je heen, 25 jaar jong, een stralende koningin of koningin. Met een kroon van ervaring en een scepter van jeugd, Gelukkige verjaardag, jij die elke dag met moed begroet.
 18. Een jubileum van 25 jaar, een kwart eeuw geleefd, Een tijd van vreugde, van vallen en opstaan, zelfs als het beeft. Op naar nog meer jaren van dromen en geluk, Gelukkige verjaardag, jij die het leven als een kostbaar geschenk plukt.