Verjaardagswensen 25 jaar

Tijd om feest te vieren! Is een goede vriend(in), broer/zus of collega 25 jaar geworden? Het is een uniek getal! Het is zeker de moeite waard om deze gelegenheid aan te pakken voor een bijzondere verjaardagswens voor hem of haar. Lukt het maar niet om een originele verjaardagswens op de kaart te schrijven? Lees dan gauw verder voor unieke inspiratie voor verjaardagswensen 25 jaar!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 25 jarige:


Verjaardagskaarten 25 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 25 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De 25 jaar verjaardagswensen en tips

Een kwart eeuw

Verjaardagswensen 25 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Wanneer een iemand 25 jaar mag worden, is dit natuurlijk de uitgelezen kans om even de nadruk te leggen op dat hij/zij nu toch echt wel oud wordt. “25 jaar? Dat is een kwart eeuw!”. Het klinkt een stuk ouder en is de perfecte manier om de spot te drijven met de leeftijd.

Lyrics
Wil je iemand op zijn of haar 25e jaar goed verrassen met een mooie verjaardagswens? Doe dan inspiratie op uit de muziek. Wellicht zijn er nummers die de vriendschap of band tussen jou en de jarige goed beschrijven. Het is een persoonlijke en waardevolle manier om iemand te feliciteren met een paar betekenisvolle woorden.

Grijze haren
Wanneer je 25 bent, ben je natuurlijk wel over jouw piek heen. Verras de jarige met een mooi gedicht of spreuk over hoe het leven er voortaan uit zal zien. De eerste grijzen haren zijn waarschijnlijk al een feit en wellicht de eerste rimpels ook. Zet hem of haar even heerlijk te kakken met een unieke visie voor de toekomst.

Een goed jaar
In je twintiger jaren maak je veel dingen mee en kunnen grote veranderingen plaatsvinden. Feliciteer hem of haar dan met woorden van moed en sterkte voor het komende jaar. Wellicht vind er een verhuizing, verloving of verandering van baan in het verschiet. Deze punten kun je mooi aankaarten in jouw verjaardagswens.

De vijfentwintigste verjaardag mag niet zomaar over het hoofd worden gezien. Maak deze verjaardag extra speciaal met een mooie en betekenisvolle verjaardagswens. Humor mag zeker niet ontbreken, maar zorg ook voor de nodige diepgang voor een originele verjaardagswens.

Teksten & spreuken 25 jaar:

 • Ik hoop dat je 25ste verjaardag
  net zo speciaal en bijzonder wordt
  als je zelf bent! De allerbeste wensen
  voor het komende levensjaar!
 • 25 jaar, van harte gefeliciteerd. Oh nee, je bent nog 24.
 • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
 • 25 jaar, nu verdien je een mooie sigaar.
 • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het all
 • ‘s Avonds een vent, ‘s Ochtends een vent. Je mag dan wel 25 jaar zijn geworden vandaag, Na het stappen merken we dat je ‘leeftijd’ al begint te werken. Gefeliciteerd man. Vanavond drinken we er niks minder om.

Enkele verjaardagskaarten:

Verjaardagskaart 25 jaar
(www.Greetz.nl)
Kaart 25 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)
Verjaardagswens 25 jaar
(Greetz)
Verjaardagskaarten 25 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardag 25 jaar kaart
(Bron: Greetz)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Voor welke 25 jaar verjaardagswens ben jij gegaan en ga je een leuk kaartje maken? We zijn benieuwd.