Verjaardagswensen 35 jaar

Als iemand 35 jaar oud wordt, dan is het een bijzonder moment. Op die leeftijd gaan er nieuwe deuren in het leven open. Sommigen maken carriĆØre en anderen stichten een gezin. Het is dan ook een feest dat groots gevierd moet worden. Daar horen veel cadeaus bij, maar ook een persoonlijke verjaardagswens. Als je niet verder komt dan Happy Birthday, dan is dat geen goed teken. Er is wel een oplossing op te vinden. Je hebt een goede inspiratiebron nodig en je moet aan de slag gaan met het verzinnen van je eigen verjaardagswens. Deze verjaardagswens moet natuurlijk goed passen bij de persoon voor wie je hem aan het schrijven bent. Neem de teksten uit de inspiratiebron, maar neem niks letterlijk over. De wens die jij gaat schrijven moet namelijk origineel zijn en alleen toepasbaar op de jarige. Bekijk hieronder enkele verjaardagswensen 35 jaar, teksten, spreuken en een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 35 jarige:


Verjaardagskaarten 35 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 35 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor een 35-jarige verzinnen

Verjaardagswensen 35 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Gun de 35 jarige een geweldige verjaardag waarbij je hem of haar dit wenst met een zelf verzonnen verjaardagswens. Geef deze persoon het gevoel dat je hem echt waardeert en steek aandacht en energie in het bedenken van de verjaardagswens. Misschien is deze verjaardagswens nog wel veel belangrijker dan alle cadeautjes bij elkaar. Verzin een leuke tekst zoals:

 • Gefeliciteerd met je 35e verjaardag. Je bent een speciaal persoon en je verdient een toffe verjaardag!
 • Je bent al 35 jaar oud, gefeliciteerd! Wat gaat de tijd toch snel!
 • Een hele fijne verjaardag gewenst! Nu dat je 35 jaar oud bent kun je volop gaan genieten van het leven!

Met een leuke verjaardagswens kun je deze verjaardag zeker wel aankomen. Laat een leuk verjaardagskaartje maken via een webshop die je online kunt vinden. Je kunt het natuurlijk ook traditioneler aanpakken door een leuke kaart te kopen in de winkel. Als je echt creatief wilt zijn, kun je je verjaardagswens ook combineren met een cadeau. Laat je tekst bijvoorbeeld bedrukken op een T-shirt of op een mok of bord. Op deze manier zal de jarige altijd worden herinnerd aan jouw berichtje en aan deze geweldige verjaardag. Laat je creativiteit de vrije loop, ontdek hieronder meer verjaardagswensen 35 jaar.

Enkele 35 jaar spreuken:

 • Het begint pas echt, bij 35!
 • Al 35 jaar jong
 • Niet huilen aub, 35 jaar is niet oud!
 • 35, Hoera, er is nog hoop!
 • Elke wijze uil begon eerst als uilskuiken
 • Nog geen enkel grijs haar maar wel al 35 jaar
 • Je wordt pas echt oud wanneer alle kaarsjes meer gaan kosten dan de verjaardagstaart
 • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
 • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
 • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
 • 35 jaar, dan ben je zeker geen oude taart!

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 35 jaar in de vorm van gedichten om te feliciteren.

Verjaardagsgedichten 35 jaar

 1. Vandaag is de dag, oh wat een feest, 35 jaar oud, maar nog steeds het allermeest. Je straalt als de zon, zo helder en fijn, Op deze bijzondere dag, willen we bij je zijn.
 2. 35 kaarsjes op de taart, stralend en puur, Elke vlam vertelt een verhaal, van avontuur. Je hebt zoveel bereikt, in deze korte rit, Op naar nog meer jaren, vol vreugde en pit.
 3. Drieƫnveertigheden, een mijlpaal zo mooi, Je bent als wijn, wordt beter met elk rendez-vous. Van dromen en plannen, naar realiteit, Met 35 jaar, zit je nog in je prime-tijd.
 4. Op 35-jarige leeftijd, als een wijn van de beste soort, Je bent alleen maar beter geworden, keer op keer gestoord. Een lach op je gezicht, als de zon die schijnt, 35 jaar jong, maar je hart blijft onverminderd gehecht.
 5. Een taart vol herinneringen, 35 lichtgevende kaarsen, Elk jaar voegt een hoofdstuk toe, aan je levensverhaal dat danst. Dus laten we vieren, met vreugde en gejuich, Op jou, dierbare vriend, proosten we op je levenslange reis.
 6. Je bent 35, vol energie en kracht, Een verjaardagstaart met 35 lagen, pracht voor elke smaak. Moge dit jaar je brengen, wat je hartje begeert, In liefde, geluk en alles wat je ooit hebt geleerd.
 7. 35 kaarsjes, als sterren aan de hemel, Je levensreis heeft zoveel verhalen, elk moment is een mem’ry die je overstemt. Vandaag vieren we jou, de unieke jij, Op naar nog 35 jaar, vol glorie en blij.
 8. Een jubileum van 35 jaar, een mijlpaal zo fijn, Je bent als een goede wijn, steeds beter met de tijd. Mag elke dag je brengen, wat je hartje begeert, 35 jaar jong, maar zo wijs en geleerd.
 9. Op deze dag van jou, 35 en nog steeds zo sprankelend, Een verjaardagswens, recht uit het hart, zonder mankeren. Moge elk moment, elke lach, elke traan, Je levensreis verrijken, als een schitterende baan.
 10. 35 kaarsjes op de taart, elk een jaar zo waardevol, Je straalt als de zon, een schitterende bol. Moge je dag gevuld zijn, met liefde en pret, 35 jaar jong, en de wereld ligt aan je voeten, zet ‘m op, zet ‘m retesnel!
 11. Van je 20’s naar je 30’s en nu hier, 35 en vol flair, Je bent als een zeldzame diamant, zo kostbaar en zeldzaam. Op deze speciale dag, laten we vieren, lachen en dansen, Voor de geweldige persoon die je bent, onze beste wensen.
 12. 35 jaar jong, met een hart vol dromen, Je hebt bergen beklommen, stromen overwonnen. Moge dit nieuwe jaar, je brengen wat je zoekt, Op deze speciale dag, waarop het feest wordt aangestoken.
 13. 35 kaarsjes, als baken van het verleden, heden en morgen, Elke vlam vertelt een verhaal, van vreugde en zorgen. Dus laten we samen vieren, jouw geweldige reis, 35 jaar en tellende, vol liefde en wijsheid, als een oude wijze.
 14. Een verjaardagstaart, 35 lagen diep, vol met wensen en hoop, Elk moment, een parel in de oceaan, een droom die uitkomt. Op deze dag van jou, laten we vieren, met lachen en zingen, 35 jaar en tellende, moge het leven je blijven omringen.
 15. Op je 35ste, als een feniks herrezen, zo sterk en puur, Elke dag een avontuur, een kans op avontuur. Moge je pad verlicht zijn, met liefde en geluk, Voor een geweldig persoon, die op 35-jarige leeftijd nog steeds sprankelt en bruist.