Verjaardagswensen 45 jaar

Een persoon wordt 45 jaar. Dat is een speciaal moment. Je voelt je zelf hartstikke jong. Sommige mensen beginnen een andere carrière en weer anderen zijn gelukkig met de baan die ze op dit moment hebben. Het is ook een goede tijd voor bewustwording van wat je tot nu toe al hebt bereikt. Zo heb je misschien een gezin en heb je een leuke baan, woon je in een mooi huis en maak je plannen voor het maken van een wereldreis. Helaas is het vaak ook zo dat mensen je op je 45-jarige leeftijd vertellen hoe goed je eruit ziet. Ze weten dat je naar de 50 loopt en dat willen zoveel mensen laten weten. Het hoeft niet per definitie een vervelende boodschap zijn. Het kan ook worden gezien als een compliment. Lees hieronder verder over de leukste verjaardagswensen 45 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 45 jarige:


Verjaardagskaarten 45 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 45 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen 45 jaar en tips

Verjaardagswensen 45 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Als iemand zijn 45e verjaardag viert, is het dus reden voor een extra groot feest. Er moeten leuke mensen worden uitgenodigd, lekker eten wordt gemaakt en cadeautjes worden uitgezocht. Deze cadeautjes benadrukken ook vaak hoe oud de persoon is geworden. Daar ontkom je helaas niet aan. Het enige wat nog moet worden bedacht is een leuke en mooie verjaardagswens.

Hieronder kan je enkele leuke tips vinden, verjaardagswensen en meer leuke 45 jaar teksten (spreuken) voor op een kaartje. Door op één van de links te klikken ga je vervolgens naar Greetz waar je een leuke verjaardagskaart met een verjaardagswens kunt maken of een ander bijzonder cadeau uitzoeken.

Ook heb je de mogelijkheid om een mooie verjaardagswens dat te maken heeft met een 45 jarige leeftijd toevoegen aan deze pagina. Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 45 jaar en gedichten.

Verjaardagswensen voor een 45-jarige bedenken

Er zijn voldoende kaartjes in de winkel te vinden waarop een geschikte verjaardagswens staat geschreven die geschikt is voor iemand die zijn of haar 45e verjaardag viert. Deze wensen zijn vaak niet origineel. Daarom is het nu aan jou de taak om een originele verjaardagswens te verzinnen die je vervolgens op een kaartje kunt opschrijven of die je wellicht op een kledingstuk kunt laten drukken. Denk hierbij aan wensen zoals:

 • Je hebt een mooie leeftijd bereikt! Heel veel plezier deze dag. Je neemt alleen maar in waarde toe naarmate je ouder word!
 • Je bent al bijna 50. Geen zorgen! Je hebt nog maar 5 jaar te gaan en dan ben je daar.
 • Tot die tijd kan je lekker genieten van 45 jaar oud zijn!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag. Je ziet er nog goed uit en met jouw instelling zal dat ook zo blijven!

Meer 45 jaar teksten:

 • 45 jaar jong!
 • Je bent nooit te oud om je jong te voelen
 • 18 jaar jong met 27 jaar wijsheid

Een leuke verjaardagskaart:

Verjaardagskaart 45 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Ontdek meer verjaardagswensen 45 jaar in de vorm van gedichten voor op een verjaardagskaartje.

Verjaardagsgedichten 45 jaar

 1. Vijfenveertig kaarsen, stralend op de taart, Een leven van ervaring, een schat die nooit verjaart. Met de glans van wijsheid en de kracht van vijf keer negen, Gelukkige verjaardag, moge jouw dag vol vreugde zijn.
 2. Op deze dag van glorie, met een tint van zilvergrijs, Vieren we jou, vijfenveertig, zo wijs. Met elke lach, met elke traan, Hebben de jaren jouw glans alleen maar doen aanwaaien.
 3. Vier decennia en vijf jaren geleden geboren, In de stroom van het leven ben je altijd vooruitgevlogen. Vijfenveertig kaarsjes, als een vuurwerk zo fel, Gelukkige verjaardag, je blijft onze held.
 4. Vijfenveertig jaren, als een reis door de tijd, Een levenspad van avontuur en ongekende vlijt. Met elke stap, met elke dag, Heb je de wereld betoverd op jouw eigen magische zwaai.
 5. Op deze dag, vieren we jouw stralende licht, Vijfenveertig jaar, een leven in evenwicht. Met de kracht van ervaring, als een edelsteen, Gelukkige verjaardag, moge elk moment zoete melodieën zijn.
 6. Vijfenveertig kaarsjes, als een symfonie, Het leven danst op de tonen van jouw melodie. Met elke noot, met elke wens, Gelukkige verjaardag, je bent onze kostbare sens.
 7. Je bent als een wijn, rijpend met de jaren, Vijfenveertig kaarsen, als fonkelende staren. Op deze dag, vieren we jou, Voor de schittering die je brengt, voor de liefde zo gauw.
 8. Vijfenveertig jaren, een jubileum van leven, Met vele verhalen, met zoveel te geven. Je bent als een boek, met bladzijden vol pracht, Gelukkige verjaardag, op deze feestnacht.
 9. Vijfenveertig kaarsen, in het kaarslicht schijn, Je bent als een zon, helder en fijn. Met elke zonnestraal, met elke dag, Gelukkige verjaardag, moge het geluk altijd op jouw pad.
 10. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Vijfenveertig jaren, wat een mooie oogst van al dat snoeien en poos. Met elke bloemblaadje, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, je bent onze levensvlucht.
 11. Op deze dag, waarin je schittert als een ster, Vijfenveertig kaarsen, wat een licht en sfeer. Met elke glinstering, met elke straal, Gelukkige verjaardag, je bent ons levensverhaal.
 12. Je bent als een wijn, steeds beter met de tijd, Vijfenveertig kaarsen, wat een prachtige geheid. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, je bent ons juweel, oh zo blij.
 13. Vijfenveertig jaren, als een rijke symfonie, Met elke noot, met zoveel harmonie. Je bent als een dirigent, leidend met kracht, Gelukkige verjaardag, moge je dag zijn vol pracht.
 14. In het album van herinneringen, vele pagina’s gevuld, Vijfenveertig kaarsen, wat een leven onthuld. Met elke herinnering, met elke lach, Gelukkige verjaardag, op deze bijzondere dag.
 15. Op deze dag, een mijlpaal bereikt, Vijfenveertig kaarsen, als een vuur dat blijft. Met elke vlam, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, moge het leven altijd in overvloed.
 16. Je bent als een schilderij, kleurrijk en fijn, Vijfenveertig kaarsen, op deze dag van schijn. Met elke penseelstreek, met elke tint, Gelukkige verjaardag, je blijft ons dierbaar lint.
 17. Vijfenveertig jaren, als een kostbare schat, Met vele momenten, waarop de tijd op mat. Met elke schat, met elke glinstering, Gelukkige verjaardag, op deze dag van festijn.
 18. In de dans van het leven, beweeg je als een wals, Vijfenveertig kaarsen, als sprankelende valse. Met elke pas, met elke draai, Gelukkige verjaardag, moge je altijd stralen als de maan.
 19. Vijfenveertig jaren, als een prachtig boeket, Met bloemen van liefde, in elke zet. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, je bent onze levenskleur.
 20. Op deze dag, vieren we jou, Vijfenveertig kaarsen, als een fonkelende touw. Met elke vonk, met elke vreugde, Gelukkige verjaardag, op deze dag van nieuwe geur.
 21. Je bent als een ster, stralend in de nacht, Vijfenveertig kaarsen, als een vreugdevolle pracht. Met elke twinkeling, met elke straal, Gelukkige verjaardag, je bent onze heldentaal.
 22. Vijfenveertig jaren, als een schilderachtig canvas, Met kleuren van ervaring, een leven zo grandioos. Met elke penseelstreek, met elke kleur, Gelukkige verjaardag, je blijft onze levensgeur.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen wij op prijs. Voor welke 45 jaar verjaardagswens ben je gegaan? Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken.