Verjaardagswensen 45 jaar

Een persoon wordt 45 jaar. Dat is een speciaal moment. Je voelt je zelf hartstikke jong. Sommige mensen beginnen een andere carrière en weer anderen zijn gelukkig met de baan die ze op dit moment hebben. Het is ook een goede tijd voor bewustwording van wat je tot nu toe al hebt bereikt. Zo heb je misschien een gezin en heb je een leuke baan, woon je in een mooi huis en maak je plannen voor het maken van een wereldreis. Helaas is het vaak ook zo dat mensen je op je 45-jarige leeftijd vertellen hoe goed je eruit ziet. Ze weten dat je naar de 50 loopt en dat willen zoveel mensen laten weten. Het hoeft niet per definitie een vervelende boodschap zijn. Het kan ook worden gezien als een compliment. Lees hieronder verder over de leukste 45 jaar verjaardagswensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 45 jarige:


Verjaardagskaarten 45 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 45 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen 45 jaar en tips

Verjaardagswensen 45 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Als iemand zijn 45e verjaardag viert, is het dus reden voor een extra groot feest. Er moeten leuke mensen worden uitgenodigd, lekker eten wordt gemaakt en cadeautjes worden uitgezocht. Deze cadeautjes benadrukken ook vaak hoe oud de persoon is geworden. Daar ontkom je helaas niet aan. Het enige wat nog moet worden bedacht is een leuke en mooie verjaardagswens.

Hieronder kan je enkele leuke tips vinden, verjaardagswensen en meer leuke 45 jaar teksten (spreuken) voor op een kaartje. Door op één van de links te klikken ga je vervolgens naar Greetz waar je een leuke verjaardagskaart met een verjaardagswens kunt maken of een ander bijzonder cadeau uitzoeken.

Ook heb je de mogelijkheid om een mooie verjaardagswens dat te maken heeft met een 45 jarige leeftijd toevoegen aan deze pagina. Vul dan hieronder het formulier in.

Verjaardagswensen voor een 45-jarige bedenken

Er zijn voldoende kaartjes in de winkel te vinden waarop een geschikte verjaardagswens staat geschreven die geschikt is voor iemand die zijn of haar 45e verjaardag viert. Deze wensen zijn vaak niet origineel. Daarom is het nu aan jou de taak om een originele verjaardagswens te verzinnen die je vervolgens op een kaartje kunt opschrijven of die je wellicht op een kledingstuk kunt laten drukken. Denk hierbij aan wensen zoals:

 • Je hebt een mooie leeftijd bereikt! Heel veel plezier deze dag. Je neemt alleen maar in waarde toe naarmate je ouder word!
 • Je bent al bijna 50. Geen zorgen! Je hebt nog maar 5 jaar te gaan en dan ben je daar.
 • Tot die tijd kan je lekker genieten van 45 jaar oud zijn!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag. Je ziet er nog goed uit en met jouw instelling zal dat ook zo blijven!

Meer 45 jaar teksten:

 • 45 jaar jong!
 • Je bent nooit te oud om je jong te voelen
 • 18 jaar jong met 27 jaar wijsheid

Een leuke verjaardagskaart:

Verjaardagskaart 45 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen wij op prijs. Voor welke 45 jaar verjaardagswens ben je gegaan? Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken.