Verjaardagswensen 50 jaar

Op zoek naar leuke verjaardagswensen voor een 50 jarige?
Als iemand 50 jaar wordt, mag daar best wat extra aandacht aan gegeven worden. Het is tenslotte toch een soort mijlpaal als je al een halve eeuw op deze wereld bent. Als een man vijftig wordt, zeggen ze ook wel dat hij Abraham heeft gezien. Deze Abraham vertegenwoordigt een aartsvader uit de bijbel, een oudere man met levenservaring. Voor de grap worden er soms ook Abraham figuren in de tuin gezet of kaarten verstuurd met Abraham er op. Bekijk hieronder de 50 jaar verjaardagswensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 50 jarige:


Verjaardagskaarten 50 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 50 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen en tips voor een 50 jarige.

Verjaardagswensen 50 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Voor de vrouwen is er eenzelfde traditie, maar dan met Sarah, de vrouw van de aartsvader Abraham. Als een vrouw 50 wordt, kan het best gebeuren dat er ineens een pop die eruitziet als een grijs vrouwtje voor de deur staat. Een andere optie is om de jarige iets te geven, met een knipoog naar de 50 jaar.

Bijvoorbeeld een leuke kaart met een toepasselijke tekst of misschien zelfs gecombineerd met een foto of afbeelding. Weet je niet wat je erop zou kunnen zetten? We hebben wat voorbeelden voor je…

 • 50 jaar en nog niet grijs, maar wel lekker eigenwijs.
 • Je bent nu 50, maar je ziet er zo goed als nieuw uit.
 • 50 is eigenlijk 18 jaar met 32 jaar ervaring.
 • Hoe ouder, hoe gekker.
 • Welkom bij de club van oldtimers…
 • Oh wat is het leven toch prachtig, over 30 jaar ben je alweer 80.
 • Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er hebt, hoe langer je leeft.

Hieronder zijn enkele verjaardagswensen voor een 50 jarige Abraham en Sarah terug te vinden, tevens kan je nog meer verjaardagsteksten en spreuken omtrent deze leeftijd vinden op onze website. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 50 jaar.

Voor Abraham:

 • Ongelooflijk, 50 jaar en nog steeds een bos met haar.
 • Ooit een woest aantrekkelijker klusser, maar nu een 50-plusser.
 • 50 tinten grijs, maak dat Abraham maar wijs.
 • Je kunt het niet aan hem zien, maar onze Abraham is vandaag 5 x 10.

Voor Sarah:

 • Sarah, verlies niet de moed! Ook na 50 is het leven nog super goed!
 • Sarah, wees niet bang. De volgende 50 jaar duren net zo lang.
 • Lieve Sarah, bij 50 begint je tweede jeugd.
 • Bakker wij hoeven vandaag geen gebak, wij hebben al een oude taart…
 • Gisteren nog een jonge roos, vandaag is Sarah al een oude doos.
Enkele verjaardagskaarten:
Verjaardagsteksten kaart
(Greetz.nl)
Verjaardagswensen 50 jaar Sarah
(www.Greetz.nl)
Abraham kaart
(Greetz.nl)
Sarah 50 jaar kaart
(Bron: Greetz.nl)
50 jaar gefeliciteerd
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart 50 jaar
(Greetz.nl)
Verjaardagswens 50 jaar Abraham
(Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 50 jaar

 1. Vijftig kaarsen op de taart, een stralend geheel, Voor onze held die vijftig wordt, wat een mooi doel. Met de glans van gouden jaren en de kracht van vijf decennia, Gelukkige verjaardag, moge jouw dag zijn als een symfonie.
 2. Op deze dag, een jubileum van leven, Vijftig kaarsen, als een zonsondergang zo verheven. Met elke zonnestraal, met elke lach, Heb je het leven omarmd op jouw eigen prachtige dag.
 3. Gouden jaren, vijftig keer om de zon, Voor onze jubilaris, die altijd stralen kon. Met ervaring als rijkdom en wijsheid als pracht, Gelukkige verjaardag, waar liefde en leven samenbracht.
 4. Vijftig kaarsen, als een vuurtoren van licht, Je hebt het pad verlicht, met kracht zo verplicht. Met elke stap, met elke dag, Heb je de wereld veranderd op jouw eigen magische lach.
 5. In het boek van het leven, een nieuw hoofdstuk begint, Vijftig kaarsen, als vreugdevolle tint. Je bent als een vintage wijn, rijpend met de jaren, Gelukkige verjaardag, moge je dag vol vreugde zijn.
 6. Vijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met herinneringen en momenten, een levensbreed geluk. Met elke steen, met elke sfeer, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare peer.
 7. Gouden jaren, vijftig keer om de aardbol heen, Voor onze held, zo moedig, zo sereen. Met vijftig kaarsjes, als sterren in de nacht, Gelukkige verjaardag, op deze bijzondere pracht.
 8. Vijftig jaren, een symfonie van leven, Met tonen van liefde, hoop en vergeven. Met elke noot, met elke wens, Gelukkige verjaardag, je bent onze kostbare sens.
 9. In het theater van het leven, speel je als een ster, Vijftig kaarsen, als schitterende vuurster. Met elke act, met elke scène, Gelukkige verjaardag, je blijft onze heldin, zo serene.
 10. Vijftig kaarsen, als een fakkel van kracht, Voor onze held, die het leven met gratie heeft omarmd. Met elke vlam, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, moge de vreugde altijd in overvloed.
 11. Je bent als een schilderij, met elke penseelstreek, Vijftig kaarsen, als de kleuren die je opdoet in de streek. Met elke kleur, met elke toets, Gelukkige verjaardag, je blijft ons levenszoet.
 12. Vijftig jaren, als een reis vol avontuur, Met pieken en dalen, met zoveel schoonheid puur. Met elke stap, met elke mijl, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare stijl.
 13. Vijftig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze stralende ster, onze gouden pracht. Met elke twinkel, met elke straal, Gelukkige verjaardag, je blijft onze held, onze verhaal.
 14. Gouden jaren, vijftig keer om de zon, Voor onze jubilaris, die altijd doorgon. Met ervaring als bagage en liefde als kracht, Gelukkige verjaardag, waar het leven werd gebracht.
 15. Vijftig kaarsen, als een vuurwerk van geluk, Voor onze held, die altijd zijn eigen pad betruk. Met knuffels en kusjes, en een lied zo zoet, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare zoet.
 16. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Vijftig kaarsen, als bloemblaadjes zo broos. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, je bent onze levenskleur.
 17. Vijftig jaren, als een rijke symfonie, Met tonen van liefde, een levensenergie. Met elke noot, met elke sfeer, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare heer.
 18. Je bent als een wijn, steeds beter met de tijd, Vijftig kaarsen, als een licht in de nacht zo wijd. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, je blijft onze levensmelodie.
 19. Vijftig kaarsen, als sterren aan de hemel zo hoog, Voor onze held, die ons hart veroverd heeft en droog. Met vijftig keer glimlachen, met vijftig keer lach, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare pracht.
 20. In het theater van het leven, speel je als een ster, Vijftig kaarsen, als een fonkelende vuurster. Met elke act, met elke scène, Gelukkige verjaardag, je blijft onze heldin, onze serene.
 21. Vijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes geluk, en stukjes van muziek. Met elke steen, met elke sfeer, Gelukkige verjaardag, mijn dierbare heer.
 22. Je bent als een schilderij, met elke penseelstreek, Vijftig kaarsen, als de kleuren die je opdoet in de streek. Met elke kleur, met elke toets, Gelukkige verjaardag, je blijft ons levenszoet.

Welke tekst vindt jij leuk voor op een kaartje? Heb je zelf een mooie 50 jaar verjaardagswens die je wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in. Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder ook geplaatst worden.