Verjaardagswensen 80 jaar

Een tachtigste verjaardag is een mijlpaal die heel wat mensen in dit leven niet halen. Wanneer iemand uit jouw omgeving deze leeftijd toch bereikt is het maar logisch dat aan dit jubileumjaar de nodige aandacht besteed wordt. Bij een dergelijke viering hoort naast het feestgedruis ook een leuke verjaardagswens. Maar hoe feliciteer je nu een tachtigjarige op een leuke en originele manier met alweer een verjaardag? Ze hebben het immers allemaal al gehoord en gekregen, hebben reeds een heel leven achter de rug. Een goede tactiek is om bijvoorbeeld de levenswijsheid van het feestvarken te prijzen. Om in te spelen op leuke herinneringen die jullie samen hebben gemaakt of op de indrukwekkende verhalen die de jarige vertelt. Kamp je echt met een gebrek aan inspiratie? Dan vind je hier enkele leuke voorbeelden van geslaagde verjaardagswensen terug voor een 80 jarige, erg leuk voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 80 jarige:


Verjaardagskaarten 80 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 80 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 80 jaar

De leukste verjaardagswensen 80 jaar dragen een persoonlijke toets in zich. De onderstaande opties met eigen inspiratie aanpassen mag dan ook niet alleen, het wordt zelfs aangemoedigd!

 • Verjaardagswensen 80 jaar
  (Bron: Greetz.nl)

  Je hoort wel eens dat wijsheid met de jaren komt. Een stoutmoedige uitspraak waar jij het levende bewijs van bent. Gefeliciteerd met jouw 80ste verjaardag!

 • Volgens sommige mensen word je ouder met de jaren. Wat mij betreft neemt jouw waarde gewoon elk jaar nog toe. Geniet van deze 80ste verjaardag!
 • Ze proberen mij wijs te maken dat je 80 jaar bent geworden. Gelukkig weet ik de waarheid! 18 jaar met 62 jaar jaar ervaring.
 • Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is dat je je net niet naar jouw leeftijd begint te gedragen. Op jouw 80ste doe je dat nog altijd schitterend!
 • Elke dag van de voorbije 80 jaar stond je klaar voor anderen met liefde en warmte. Laat ons vandaag, op jouw tachtigste verjaardag, voor jou klaarstaan met die liefde en die warmte.

Een goede verjaardagswens voor een tachtigjarige draait niet rond de leeftijd heen. De jarige zelf is meer dan goed op de hoogte van het feit dat hij/zij reeds een jaartje ouder is. Leg liever de focus op wat hij/zij voor jou en voor anderen betekent. Hieronder zijn leuke verjaardagskaartjes te vinden die voorzien kunnen worden bij de specialist met verjaardagswensen 80 jaar.

Leuke verjaardagskaarten voor een 80 jarige:

Verjaardagskaart 80 jaar
(www.Greetz.nl)
Verjaardagskaart 80 jarige
(Bron: Greetz.nl)
Kaart 80 jaar uitnodiging
(Greetz)

Ontdek hieronder meer mooie verjaardagswensen 80 jaar in de vorm van gedichten.

Verjaardagsgedichten 80 jaar man of vrouw

 1. Tachtig kaarsen op de taart, als een vreugdevuur, Voor onze wijze jubilaris, vol levensavontuur. Met jaren van herinneringen, als een boek vol pracht, Gelukkige verjaardag, voor jou, die de tijd met gratie heeft betracht.
 2. Tachtig lentes jong, als een tuin in bloei, Met ervaring en levenswijsheid, als een kostbare trofee. Voor onze held, die de jaren heeft getrotseerd, Gelukkige verjaardag, voor jou, die het leven hebt beheerd.
 3. Tachtig kaarsen, als een fonkelende sterrenhemel in de nacht, Voor onze stralende ster, wiens levenslicht zo prachtig lacht. Met jaren van liefde, als een warme deken om je heen, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskampioen zo sereen.
 4. In het boek van het leven, tachtig hoofdstukken vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 5. Tachtig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 6. Tachtig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 7. Tachtig kaarsen, als een wijn zo fijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 8. Tachtig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 9. In het theater van het leven, tachtig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 10. Tachtig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 11. Tachtig jaren jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 12. Tachtig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 13. In het album van het leven, tachtig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 14. Tachtig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 15. In het theater van het leven, tachtig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 16. Tachtig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Tachtig jaren jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 18. Tachtig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 19. In het album van het leven, tachtig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven heeft verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 20. Tachtig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 21. In het theater van het leven, tachtig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.