Verjaardagswensen 80 jaar

Een tachtigste verjaardag is een mijlpaal die heel wat mensen in dit leven niet halen. Wanneer iemand uit jouw omgeving deze leeftijd toch bereikt is het maar logisch dat aan dit jubileumjaar de nodige aandacht besteed wordt. Bij een dergelijke viering hoort naast het feestgedruis ook een leuke verjaardagswens. Maar hoe feliciteer je nu een tachtigjarige op een leuke en originele manier met alweer een verjaardag? Ze hebben het immers allemaal al gehoord en gekregen, hebben reeds een heel leven achter de rug. Een goede tactiek is om bijvoorbeeld de levenswijsheid van het feestvarken te prijzen. Om in te spelen op leuke herinneringen die jullie samen hebben gemaakt of op de indrukwekkende verhalen die de jarige vertelt. Kamp je echt met een gebrek aan inspiratie? Dan vind je hier enkele leuke voorbeelden van geslaagde verjaardagswensen terug voor een 80 jarige, erg leuk voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 80 jarige:


Verjaardagskaarten 80 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 80 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 80 jaar

De leukste verjaardagswensen 80 jaar dragen een persoonlijke toets in zich. De onderstaande opties met eigen inspiratie aanpassen mag dan ook niet alleen, het wordt zelfs aangemoedigd!

 • Verjaardagswensen 80 jaar
  (Bron: Greetz.nl)

  Je hoort wel eens dat wijsheid met de jaren komt. Een stoutmoedige uitspraak waar jij het levende bewijs van bent. Gefeliciteerd met jouw 80ste verjaardag!

 • Volgens sommige mensen word je ouder met de jaren. Wat mij betreft neemt jouw waarde gewoon elk jaar nog toe. Geniet van deze 80ste verjaardag!
 • Ze proberen mij wijs te maken dat je 80 jaar bent geworden. Gelukkig weet ik de waarheid! 18 jaar met 62 jaar jaar ervaring.
 • Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is dat je je net niet naar jouw leeftijd begint te gedragen. Op jouw 80ste doe je dat nog altijd schitterend!
 • Elke dag van de voorbije 80 jaar stond je klaar voor anderen met liefde en warmte. Laat ons vandaag, op jouw tachtigste verjaardag, voor jou klaarstaan met die liefde en die warmte.

Een goede verjaardagswens voor een tachtigjarige draait niet rond de leeftijd heen. De jarige zelf is meer dan goed op de hoogte van het feit dat hij/zij reeds een jaartje ouder is. Leg liever de focus op wat hij/zij voor jou en voor anderen betekent.

Leuke verjaardagskaarten voor een 80 jarige:

Verjaardagskaart 80 jaar
(www.Greetz.nl)
Verjaardagskaart 80 jarige
(Bron: Greetz.nl)
Kaart 80 jaar uitnodiging
(Greetz)

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Mis je iets in dit artikel? Reageer dan hieronder.