Verjaardagswensen 65 jaar

65 jaar worden is altijd toch een beetje een mijlpaal in het leven. Het betekent niet alleen dat de jarige toch al heel wat jaartjes meedraait op onze wereldbol, maar ook dat de traditionele pensioengerechtigde leeftijd bereikt is. Het spreekt dan ook voor zich dat dit een verjaardag is waar je net dat tikje verder voor gaat. Een leuke en originele verjaardagswens hoort daar absoluut bij. Een grappige, emotionele of wijze oneliner voor op een kaartje te schrijven. Heb je zelf wat weinig inspiratie of moeilijkheden om een gepaste tekst te vinden? Dan vind je hier een paar leuke verjaardagswensen 65 jaar die zeker en vast de juiste snaar raken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 65 jarige:


Verjaardagskaarten 65 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 65 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 65 jaar

Verjaardagswensen 65 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens kan je persoonlijk overbrengen, schrijven op een kaartje of eventueel laten drukken op een kaartje. Logischerwijze is de al wat oudere leeftijd van de jarige een favoriet punt om op in te zoomen in de leukste teksten. Wat dacht je bijvoorbeeld van volgende toppers:

 • 65 jaar, het is al heel wat. Als ik je zo zie, lijkt het toch echt minder dan dat.
 • Pas op, er heerst brandgevaar. Er zijn dan ook maar liefst 65 kaarsen dit jaar.
 • We waren van plan 65 kaarsen op jouw taart te plaatsen. Helaas: taart te klein!

Ontdek hieronder meer over verjaardagswensen 65 jaar, voor mannen en vrouwen.

Naast inspelen op het feit dat de jarige al een dagje ouder is zijn ook emotionele verjaardagswensen een populaire keuze. Zo toon je de jarige dat hij of zij een impact heeft gehad en nog steeds heeft in jouw leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Je wordt niet ouder, jouw waarde neemt voor mij nog elk jaar toe.
 • Ik hoop dat jouw 65ste verjaardag jou net zoveel vreugde schenkt als jij aan anderen geeft. Gefeliciteerd!
 • Je was altijd al mijn held(in), een echte noeste werker. Het best mogelijke voorbeeld voor de hedendaagse jeugd.

Enkele 65 jaar spreuken:

 • Nee het is niet raar
  Ook jij bent nu 65 jaar
  Dus bedaar en geniet nu maar
  De komende jaren van wat meer rust
  En wensen we jou nog veel bruisende jaren
  vol met levenslust!
 • Een aantal grappig zinnen die prima op een tegel passen zijn:
 • Pas op, brandgevaar, 65 kaarsjes dit jaar!
 • Bakker, wij hoeven vandaag geen gebak, wij hebben al een oude taart!
 • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.

Natuurlijk kan je er zelf ook voor kiezen om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Wat wel zeker is bij het schrijven en het afgeven van verjaardagswensen? Dat de jarige er meer dan blij mee zal zijn. Heb jij jouw keuze al kunnen maken?

De leukste verjaardagskaarten voor een 65 jarige die je kunt voorzien van verjaardagswensen 65 jaar:

Verjaardagskaart 65 jaar
(Greetz.nl)
65 jaar kaart
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens 65 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 65 jaar, om een man of vrouw te feliciteren.

65 jaar verjaardagsgedichten

 1. Zesenvijftig kaarsen stralen op de taart, Voor onze jubilaris, een leven vol kunst en smart. Met zilveren jaren, als een glansrijk schild, Gelukkige verjaardag, moge je jubileum schitteren als een heldere weide.
 2. Zesenvijftig jaren, als een boek vol pracht, Met hoofdstukken van liefde, avontuur en kracht. Op deze speciale dag, met zilveren wensen zacht, Gelukkige verjaardag, voor jou, die het leven met gratie heeft betracht.
 3. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Zesenvijftig kaarsen, als bloemblaadjes, zo broos. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskleur.
 4. Zesenvijftig jaar jong, als een wijn zo fijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 5. Zesenvijftig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze stralende ster, die altijd lacht. Met elke twinkeling, met elke glans, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 6. In het boek van het leven, zestig hoofdstukken vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 7. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 8. In het theater van het leven, zestig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 9. Zesenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 10. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 11. Zesenvijftig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 12. Zesenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 13. In het album van het leven, zestig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 14. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 15. In het theater van het leven, zestig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 16. Zesenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 18. In het album van het leven, zestig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 19. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 20. In het theater van het leven, zestig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 21. Zesenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 22. Zesenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.