Verjaardagswensen buurvrouw

Je woont al jaren in dezelfde straat of in hetzelfde gebouw. Je hebt het er echt naar je zin. De buurt waarin je woont, is mooi en rustig en je woning ziet er prachtig uit. Daarnaast komt er ook nog eens bij dat je goed kunt opschieten met de mensen in je buurt. Elke morgen weer groeten dezelfde mensen je en wensen jullie elkaar een goede dag toe. Een keer per jaar is er een barbecue met de buren. Dat is altijd heel gezellig en je bent erg blij met de buren die je hebt. Er is alleen een persoon die er echt voor je uitsteekt, en dat is je directe buurvrouw. Lees hieronder meer over de verjaardagswensen buurvrouw.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten buurvrouw


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een buurvrouw te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Je kunt altijd bij haar terecht als je iets nodig hebt en ze is ook altijd behulpzaam. Ze is nu jarig en je wilt haar op een speciale manier laten weten dat ze de beste buurvrouw is die je maar kan wensen. Daarom is het wel een leuk idee om haar dat te laten weten door haar met haar verjaardag te feliciteren. Dit kun je doen door een leuke verjaardagskaart te kopen in de winkel, maar deze kaarten zijn vaak voorzien van standaard teksten.

Dat wil je dit jaar niet aan haar geven. Daarom is het een leuk idee om een eigen verjaardagswens te bedenken en deze aan je buurvrouw te geven. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor je buurvrouw.

Verjaardagswensen buurvrouw inspiratiebron

Verjaardagswensen buurvrouw
(Greetz.nl)

Het bedenken van een goede verjaardagswens begint bij inbeelden hoe de persoon in elkaar steekt. Als het goed is weet je wat over de persoonlijkheid van de persoon en kan je deze kennis goed gebruiken in het bedenken van een passende verjaardagswens. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een hele fijne verjaardag gewenst aan mijn beste buurvrouw!
 • Buurvrouw, bedankt dat je altijd voor me klaarstaat! Ik wens je bij deze een hele fijne verjaardag toe!
 • Fijne verjaardag, buurvrouw. Laten we er samen een leuk feest van maken!
 • Verjaardagen zijn net als pilsjes.
  Je geniet er meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad.
 • Ik heb het hele jaar aan je gedacht…
  Maar op je verjaardag nog eens extra!
  Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd buurvrouw teksten:

 • Ik heb de laatste dagen veel aan je gedacht.
  Twee keer: één keer te vroeg & één keer TE LAAT!
  Alsnog gefeliciteerd met je 18e verjaardag!!!
 • Onze buurvrouw is nog niet zo oud,
  maar hij krijgt het wel benauwd !
  Nog geen grijs haar, maar al wel 65 jaar

Geef de verjaardagswens bijvoorbeeld als tekst op een leuke taart die je zelf langs brengt. Je kunt het natuurlijk ook opschrijven op een leuk kaartje of een briefje. Wees een goede buur en wens je buurvrouw een goede verjaardag toe! Bekijk hieronder de verjaardagswensen buurvrouw kaartjes en gedichten.

Verjaardagskaarten voor je buurvrouw:

Verjaardagskaart buurvrouw
(Greetz.nl)
Verjaardagswens buurvrouw
(Bron: www.greetz.nl)
Gefeliciteerd buurvrouw
(Bron: Greetz.nl)

Meer verjaardagswensen buurvrouw zijn hieronder te vinden in de vorm van gedichtjes.

Verjaardagsgedichten buurvrouw

 1. Beste buurvrouw, op deze stralende dag, Vieren we jou, met een glimlach zo zacht. Moge je verjaardag gevuld zijn met licht, Als de zon die opkomt in de vroege ochtendzucht.
 2. Buurvrouw, met elk jaar dat voorbijgaat, Word je als een goede wijn, steeds fijner van smaak. Op jouw dag wens ik je vreugde en pracht, Een leven zo kleurrijk als een lentebloemenpracht.
 3. Op de drempel van een nieuw levensjaar, Vieren we jou, mijn buurvrouw, zo klaar. Moge dit jaar je brengen wat je wenst, Met liefde, gezondheid en een vleugje avontuur, intens.
 4. Voor mijn buurvrouw, zo lief en fijn, Op jouw verjaardag, een zonnige schijn. Moge elke dag voor jou zijn als een bries, Vol warmte, liefde en zachte verhalenreis.
 5. Buurvrouw, vandaag is jouw dag, Met een taart, kaarsen en een vrolijke lach. Moge het komende jaar voor jou zijn als een sprookje, Vol magie, geluk en een vleugje rook.
 6. Op jouw verjaardag, buurvrouw zo puur, Een dag vol blijdschap, zo licht als fluweelguur. Moge de komende jaren voor jou zijn als een lied, Vol noten van vreugde en een melodie die schiet.
 7. Beste buurvrouw, op deze speciale dag, Wens ik je meer dan woorden zeggen mag. Een leven vol vreugde, liefde en geluk, Als een kabbelende beek, zo kalm en stuk.
 8. Voor mijn buurvrouw, een bloem in het leven, Op jouw verjaardag, een liefdevolle zegen. Moge elke bloemblaadje een wens bevatten, Voor een jaar vol geluk, als een sprankelende schat.
 9. Buurvrouw, op deze dag van vreugdige klanken, Wens ik je dagen vol licht en bedankjes. Moge het komende jaar voor jou zijn als een dans, Vol ritme, plezier en een sprankje kans.
 10. Voor mijn buurvrouw, de ster van de straat, Op jouw verjaardag, een glinsterende staat. Moge je dag zijn als een heldere nacht, Vol schitterende sterren, zo volbracht.
 11. Buurvrouw, met elk kaarsje op de taart, Vieren we jou, een kunstwerk, een apart. Moge de kleuren van geluk schilderen, Op het doek van jouw leven, als een kunstenaar zonder wankelen.
 12. Op jouw verjaardag, buurvrouw zo fijn, Wens ik je zonneschijn, warmte en schijn. Moge de regenbogen na de regen, Brengen wat je hart verlegen.
 13. Beste buurvrouw, als een roos in de tuin, Op jouw dag, een bloemlezing volzin. Moge de bloemblaadjes van geluk, Jou omringen, als een zachte druk.
 14. Voor mijn buurvrouw, een kaars in de nacht, Op jouw verjaardag, een feest zo zacht. Moge het licht van elke vlam, Je omhullen, als een zachte palm.
 15. Buurvrouw, vandaag straal je als een ster, Met elke verjaardag wordt dat licht helder. Moge de nachtelijke hemel van het komende jaar, Vol fonkelende sterren zijn, helder en klaar.
 16. Op jouw dag, buurvrouw, een regen van confetti, Vol kleur, plezier en vreugde, hoe netjes. Moge elk snippertje een wens bevatten, Voor een jaar vol liefde en geen enkele spatten.
 17. Beste buurvrouw, als een zonnestraal zo fijn, Op jouw verjaardag, een glinsterende schijn. Moge de stralen van geluk, Je dag verlichten, zonder enige druk.
 18. Voor mijn buurvrouw, een sterke eik, Op jouw dag, een glinsterende piek. Moge elke tak van dit nieuwe jaar, Brengen wat je hart begeert, zo klaar.
 19. Buurvrouw, als een zacht briesje in de avond, Op jouw verjaardag, een vleugje gezond. Moge de wind van het komende jaar, Je leiden naar plekken, ver en klaar.
 20. Op jouw dag, buurvrouw, een toast, Voor een jaar vol blijdschap, liefde, een kroost. Moge elke bel een wens bevatten, Voor een toekomst zo helder, zonder een spatten.
 21. Voor mijn buurvrouw, als een oase in de woestijn, Op jouw verjaardag, een bron van schijn. Moge het water van geluk stromen, Door de dagen van het komende jaar, zonder te dromen.
 22. Buurvrouw, als een vogel in de lucht, Op jouw dag, een lied zo zacht. Moge elke noot een wens vertellen, Voor een jaar vol melodie, zonder te schellen.
 23. Beste buurvrouw, als een gloeiende kaars, Op jouw verjaardag, een lichtstraal zo klaar. Moge de vlam van het komende jaar, Je pad verlichten, zonder een bezwaar.
 24. Op jouw dag, buurvrouw, een boeket van bloemen, Vol geur, kleur en liefdevolle zoomen. Moge elke bloemblaadje een wens vertegenwoordigen, Voor een jaar vol geluk, als een lied zonder eigenzinnigheden.