Verjaardagswensen broer

Verras jouw broer met een unieke verjaardagswens. Wil je eens een persoonlijk woordje delen met jouw broer of hem gewoon flink wat geluk wensen? Met een prachtige verjaardagswens maak je zijn verjaardag extra speciaal. Weet je niet goed hoe je de verjaardagswens onder woorden kunt brengen? Wij hebben tips voor het maken van verjaardagswensen broer, bijvoorbeeld voor op kaartjes. Ontdek ze allemaal!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten broer


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een broer te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen en tips voor je broer

Persoonlijke tekst

Verjaardagswensen broer
(Bron: Greetz.nl)

Is jouw relatie met jouw broer wat oppervlakkig, maar wil je hem graag laten weten hoe je echt over hem denkt? Pak dan deze kans en verras hem op zijn verjaardag met een persoonlijke verjaardagswens. Omschrijf jouw gevoel en bedank jouw broer dat hij er altijd voor je is.

Grappige wens
Is jouw broer echt jouw maat en kunnen jullie goed samen lachen? Kies dan voor een leuke verjaardagswens met flink wat humor. Je kunt hem flink te kijken zetten door een opmerking te maken over zijn leeftijd of een koekje van eigen deeg gegeven door een gênante herinnering op te halen. Een flink portie humor mag zeker niet ontbreken bij de verjaardagswens voor jouw broer.

Een bijzonder jaar
Heeft jouw broer een bijzonder of heftig jaar achter de rug? Dan kan zijn verjaardag een mooi moment

Verjaardagskaart broer

zijn om hem een mooie verjaardagswens te geven. Wil je hem extra steunen en heb je het beste met hem voor? Schrijf dan een mooie verjaardagswens waar je hem alle geluk en voortspoed van de wereld gunt. “Ik wens je een nieuw jaar vol geluk, liefde en gezondheid toe! Dat dit jaar echt jouw jaar mag worden.” is een goed voorbeeld om jouw broer een mooie verjaardagswens te geven.

Weet je niet goed hoe je jouw broer kunt feliciteren op zijn verjaardag? Woorden zijn enorm krachtig. Een bijzondere verjaardagswens is wellicht het mooiste cadeau wat je hem kan geven. Een paar woorden van geluk en een flinke dosis humor is de beste combinatie voor een geweldige verjaardagswens. Bekijk hieronder meer leuke verjaardagswensen broer.

Enkele verjaardagsteksten voor je broer:

 • Jij bent dat deel van mijn kindertijd
  dat ik nooit zal vergeten. Ik hou van jou
  en van alle fijne herinneringen die we samen delen.
  Fijne verjaardag!
 • Omdat jij mijn broertje bent,
  heb ik altijd een beste vriend in mijn leven.
  Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • Kleine broertjes worden groot
  Zelfs als je dat eigenlijk niet zou willen
  Toch gaan we aan onze leeftijden
  Niet al te zwaar tillen
  Je bent jarig en dat gaan we vieren
  Met een hapje een drankje en wat taart
  En een gek gedichtje
  In deze verjaardagskaart

Verjaardagskaartjes voor je broer om te feliciteren:

Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Broer verjaardagswens
(Greetz.nl)
Kaartje broer
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens broer
(Greetz.nl)

Ontdek hieronder de leukste verjaardagswensen broer, in de vorm van gedichten die erg leuk zijn voor op een verjaardagskaart.

Verjaardagsgedichten broer

 1. Broer, vandaag is jouw dag in het zonnetje, Een dag vol plezier en een taart vol met spetters, Moge het komende jaar voor jou zijn als een sprookje, Vol avonturen en herinneringen die je nooit vergeet.
 2. Gefeliciteerd, lieve broer, op deze speciale dag, Een dag waarop we vieren met een lach, Een jaar erbij, maar ook een jaar wijzer, Jij bent de held in ons verhaal, als een stralende bliksemschicht.
 3. Op jouw verjaardag, mijn beste broer, Wens ik je vreugde, liefde en een leven vol avontuur, Moge elke kaars op je taart een wens vervullen, En moge dit jaar voor jou bruisen als een feestelijke jubel.
 4. Broer, jij bent als een ster aan mijn hemel, Altijd stralend, altijd helder, zonder enig gewemel, Op jouw verjaardag wens ik je een sterrenhemel van geluk, Vol met stralen die schijnen in elke hoek en druk.
 5. Voor mijn broer, de beste metgezel, Op jouw dag wens ik je een leven zo fel, Als de kaarsen op je taart, vol warmte en gloed, Jij, mijn broer, maakt het leven zo zoet.
 6. Vandaag is het feest, mijn dierbare broer, Een dag vol verrassingen, plezier en een vrolijk koor, Moge de komende jaren voor jou schijnen, Als de zon die nooit ondergaat, in welk domein.
 7. Een toast op jou, mijn broer, op deze dag, Een dag vol lachen, genieten en een gebak, Moge het komende jaar voor jou zijn als een symfonie, Vol noten van geluk, liefde en harmonie.
 8. Broer, jij bent als een held in een verhaal, Met elk jaar dat verstrijkt, wordt ons band stabiel, Dus op jouw verjaardag, een lofzang en een cheer, Voor mijn broer, mijn metgezel, het allerbeste keer op keer.
 9. Van geheime handdrukken tot diepe gesprekken, Jij, mijn broer, hebt altijd mijn rug bedekt, Op jouw verjaardag, een eerbetoon aan jou, Voor de avonturen die we samen bouwen, zo trouw.
 10. Vandaag vieren we jou, mijn geweldige broer, Met slingers, ballonnen en nog veel meer, Een jaar ouder, maar ook een jaar sterker, Jij bent mijn rots, mijn steun, mijn broeder.
 11. Broer, jij bent als een oude wijn, wordt beter met de tijd, Met elke verjaardag groei je in pracht en gezelligheid, Moge dit jaar voor jou zijn als de beste druiven, Vol met levensvreugde en geluk, zoals in sprookjes beschreven.
 12. Voor mijn broer, mijn metgezel in dit leven, Op jouw verjaardag, laten we een toast geven, Op herinneringen die we delen, op avonturen en meer, Jij, mijn broer, maakt mijn wereld compleet en teer.
 13. Broer, je bent als een zonnestraal in mijn dagen, Op jouw verjaardag wens ik je geen last, maar lagen, Van vreugde, liefde en alles wat je begeert, Moge elke dag met jou worden gevierd en geëerd.
 14. Van gedeelde geheimen tot samen lachen, Voor mijn broer, op jouw verjaardag, een speciale wens verzachten, Moge het komende jaar voor jou zijn als een feest, Vol verrassingen, plezier en alles wat het leven het beste beheest.
 15. Jij, mijn broer, bent als een sterke eik, Met wortels van liefde diep in mijn levensmik, Op jouw verjaardag wens ik je groei en pracht, Als een boom die de seizoenen met gratie en kracht verwacht.
 16. Voor mijn broer, de architect van herinneringen, Op jouw dag vieren we met hartstochtige zingen, Moge het komende jaar voor jou zijn als een bouwpakket, Vol nieuwe avonturen en vreugde, zo oprecht.
 17. Broer, jij bent als een kompas in mijn leven, Met elke verjaardag krijg je extra strepen, Van wijsheid, ervaring en een lach zo fijn, Moge jouw dag gevuld zijn met zonneschijn.
 18. Op jouw verjaardag, mijn broer, een ode aan jou, Voor de grappen, de steun, de liefde zo trouw, Moge het komende jaar voor jou zijn als een koninkrijk, Vol met vreugde, liefde en een lach als muziek.
 19. Broer, jij bent als een diamant, zo helder, Op jouw verjaardag wens ik je een jaar zonder smeder, Moge elke dag schitteren als een kostbare edelsteen, Vol met geluk, liefde en avonturen, oh zo sereen.
 20. Voor mijn broer, mijn vriend, mijn bondgenoot, Op jouw verjaardag wens ik je een levensboot, Die rustig de stromingen van het komende jaar bevaren, Met vreugde, liefde en geluk, zonder bezwaren.
 21. Broer, jij bent als een helder vuur, Met elke verjaardag krijgt dat vuur meer luister, Moge dit jaar voor jou zijn als een vurige dans, Vol energie, passie en een leven vol kans.
 22. Vandaag vieren we de dag dat jij werd geboren, Mijn broer, mijn vriend, mijn liefde, zonder zorgen, Moge het komende jaar voor jou zijn als een lied, Vol melodieën van geluk en een ritme zo subliem.

Heb je zelf mooie verjaardagswensen broer gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vragen, correcties en opmerkingen kunnen ook per e-mail doorgestuurd worden naar info@verjaardagswensen.nl.