Verjaardagswensen dochter

Is jouw dochter binnenkort jarig? Wat kun je haar dan beter geven dan een geweldige verjaardagswens. Haar verjaardag is een perfect moment om haar een hart onder de riem te steken of een paar persoonlijke woorden te delen. Het vinden van de juiste woorden is niet altijd eenvoudig. Lees daarom gauw verder voor inspiratie voor geweldige verjaardagswensen dochter.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een dochter:


Verjaardagskaarten dochter


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een dochter te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Variërende verjaardagswensen voor je dochter

Geluk

Verjaardagswens dochter
(Bron: Greetz.nl)

Hoera, weer een jaar ouder en een jaar wijzer. Wat wil je jouw dochter liever schenken dan eindeloos veel geluk? Maak een mooie verjaardagswens waarin je haar geluk wenst. Het kan al zo simpel als: “Een nieuw jaar staat voor de boeg, een jaar waarin ik je niets liever wens dan oneindig veel geluk! Dat dit nieuwe jaar, jouw jaar mag worden.”.

Mijn meisje
Hoe oud jouw dochter ook mag worden, het blijft toch altijd jouw kleine meisje. Het maakt niet uit hoe oud ze wordt, het blijft fijn om bevestiging hiervan te ontvangen. Haar verjaardag is een perfecte gelegenheid om een aantal persoonlijke wensen aan haar te schrijven. Bevestig dat ze altijd veilig zal blijven bij jou en dat je er altijd voor haar zal zijn. Een persoonlijke verjaardagswens is wellicht het beste cadeau wat je kunt krijgen.

Een grappige verjaardagswens
Is de relatie tussen jou en jouw dochter gebaseerd op een flink portie humor? Dan mag natuurlijk een grappige verjaardagswens niet ontbreken op haar verjaardag. Steek lekker de draak met haar en zoek een grappige tekst om haar mee te feliciteren? Word ze al wat ouder en begint ze onzeker te worden over haar leeftijd? Dan kan de verjaardagswens: “Je kunt beter je zegeningen tellen dan de kaarsjes.” een flinke duit in het zakje doen.

Hoe oud jouw dochter ook wordt, een mooie verjaardagswens mag niet ontbreken. Maak gebruik van haar verjaardag om haar een flink in het zonnetje te zetten met een persoonlijke verjaardagswens voor je dochter.

De verjaardagsteksten voor je dochter:

 • Een dag in het jaar
  Mag iedereen het horen
  Wij vieren vandaag
  Dat jij werd geboren
 • Als je jarig bent krijg je van mij:
  een ruiker zwarte rekkers
  en een bosje muilentrekkers
  en een reep margerietjes
  en een doos vergeet-mij-nietjes
  en een kus met een lint
  omdat ik je zo aardig vind.
 • Weet jij wel welke dag het is vandaag?
  Een dag van cadeautjes, feest en limonade, graag
  We spelen, zingen en dansen, als echte feestdieren
  Want zo’n blije dag, dat moeten we vieren!
 • Emmers vol liefde, zakken vol vreugde,
  pakketjes met warmte en vrachtwagens vol knuffels.
  We wensen je een fijne 1e verjaardag vandaag!

Hieronder vind je nog enkele leuke kaartjes voor je dochter om haar te feliciteren.

Kaartjes voor je dochter:

Dochter verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswensen dochter
(Bron: Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer leuke en inspirerende verjaardagswensen dochter, leuk voor op een kaartje.

Verjaardagsgedichten dochter

 1. Lieve dochter, vandaag is het jouw dag, Een dag vol vreugde, een dag zonder vlag. Moge je verjaardag stralen als de zon, Want jij, mijn kind, bent de echte kampioen.
 2. Op deze dag, mijn lieve kind, Vieren we jou, zoals je verdient. Een jaar erbij, een jaar zo fijn, Moge je leven vol geluk en liefde zijn.
 3. Dochterlief, op jouw verjaardag vandaag, Wens ik je liefde, plezier en een lach. Moge het komende jaar voor jou zijn als een lied, Vol melodieën van vreugde en een ritme zo subliem.
 4. Voor mijn dochter, zo puur en fijn, Op jouw dag, een zonnestraal schijn. Moge elk kaarsje op je taart, Een wens vervullen, een droom apart.
 5. Lieve dochter, als een bloem in bloei, Op jouw verjaardag, een explosie van gloei. Moge elk bloemblaadje een wens bevatten, Voor een jaar vol geluk, zonder enige spatten.
 6. Op jouw dag, mijn dierbare kind, Een toast op jou, zo lief, zo bemind. Moge het komende jaar voor jou zijn als een reis, Vol avonturen, verrassingen, en veel lekkers en geheims.
 7. Dochterlief, als een ster aan de hemel, Op jouw verjaardag, een heldere kerel. Moge de nachtelijke hemel van het komende jaar, Vol fonkelende sterren zijn, zo klaar.
 8. Voor mijn dochter, een schat zo waardevol, Op jouw dag, een moment vol lol. Moge elk cadeau dat je uitpakt, Een glimlach toveren, een herinnering verpakt.
 9. Lieve dochter, als een vogel vrij, Op jouw verjaardag, een symfonie. Moge elk lied van het komende jaar, Zijn als melodieën van liefde, helder en klaar.
 10. Op jouw dag, mijn engel zo zacht, Een verjaardag vol liefde en pracht. Moge het komende jaar voor jou zijn als een boek, Vol met avonturen, elk hoofdstuk een unieke koek.
 11. Dochterlief, als een kaars in de nacht, Op jouw verjaardag, een gloedvolle pracht. Moge de vlam van het komende jaar, Je leiden naar plekken, ver en klaar.
 12. Voor mijn dochter, een parel zo puur, Op jouw dag, een avontuur. Moge elk moment van het komende jaar, Een schat zijn, zo kostbaar en klaar.
 13. Op jouw verjaardag, mijn kind, mijn trots, Een dag vol plezier, een dag vol knots. Moge elk gelach, elke traan, Een herinnering zijn, voor altijd aan.
 14. Dochterlief, als een regenboog in de regen, Op jouw dag, een prachtig teken. Moge elk kleurrijk streepje, Een wens vervullen, zo diep als de zee diepje.
 15. Op jouw dag, mijn liefste schat, Een verjaardag vol vreugde, zonder spat. Moge het komende jaar voor jou zijn als een droom, Vol met magie, geluk en een gouden room.
 16. Voor mijn dochter, als een stralende maan, Op jouw verjaardag, een heldere baan. Moge elke schittering van het komende jaar, Je leiden naar hoogten, zo ver en klaar.
 17. Lieve dochter, als een diamant zo helder, Op jouw dag, een stralend kelder. Moge elk facet van het komende jaar, Schitteren als een ster, zonder enige bezwaar.
 18. Op jouw verjaardag, mijn dierbare kind, Een dag vol cadeaus, een dag vol wind. Moge elke bries van het komende jaar, Je koesteren, verwarmen en dragen, zonder enige bezwaar.
 19. Dochterlief, als een boek vol prachtige verhalen, Op jouw dag, een hoofdstuk zonder falen. Moge het komende jaar voor jou zijn als een novelle, Vol met avonturen, geluk, en veel bellen.
 20. Op jouw dag, mijn zonnestraal zo fel, Een verjaardag vol plezier en een wens die snel. Moge het komende jaar voor jou zijn als een lied, Vol harmonie, liefde en een melodie zo subliem.
 21. Voor mijn dochter, als een lente zo fris, Op jouw verjaardag, een dag vol belofte en gewis. Moge elk bloemknopje van het komende jaar, Ontluiken in vreugde, zonder enige gevaar.
 22. Op jouw dag, mijn dierbare kind, Een verjaardag vol liefde, een hart zo bemind. Moge het komende jaar voor jou zijn als een sprookje, Vol met magie, avontuur, en een gouden doekje.
 23. Dochterlief, als een engel zo teer, Op jouw verjaardag, een feest zo sfeer. Moge elke engel van het komende jaar, Je beschermen, leiden en houden, zo klaar.
 24. Op jouw dag, mijn liefste schat, Een verjaardag vol wensen, een dag vol vat. Moge het komende jaar voor jou zijn als een schat, Vol met schatten, herinneringen en veel praat.

Zelf een mooie tekst gevonden voor een dochter die je wilt delen, of misschien wel bedacht? Stuur ons dan een mailtje.