Verjaardagswensen kind

Ben je op zoek naar leuke verjaardagswensen voor een kind? Lees dan gauw verder. In dit artikel vind je de leukste verjaardagswensen voor kinderen. Dit zijn leuke teksten om op een kaart of cadeau te zetten. Zo kun je jouw neefje, nichtje, buurkinderen of kind van een collega op de allerleukste manier feliciteren. Bekijk hieronder leuke verjaardagswensen kind.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een kind:


Verjaardagskaarten kind


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een kind te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen voor een kind

Gefeliciflapstaart

Verjaardagswensen kind
(Bron: Greetz.nl)

Gefelici.. wat? Het woord gefeliciteerd kan zoveel leuker. Wil je een kind op grappige wijze feliciteren? Schrijf dan gefeliciflapstaart in plaats van gefeliciteerd. Dit kan natuurlijk extra leuk op een mooie dierenkaart of in combinatie met een knuffelbeer.

De jarige jet/job

Is de verjaardag eindelijk aangebroken van jouw neefje of nichtje? Dan is hij of zij de hele dag de jarige jet of jarige job. Je kunt deze termen leuk gebruiken bij jouw verjaardagswens. Start jouw verjaardagswens met: “Voor de jarige jet/job.”.

Een mooi jaar

Wat wens je een kind nu het liefst? Onbezorgdheid, geluk, goede cijfers op school of een mooi rapport? Je kunt een persoonlijke verjaardagswens schrijven waarin je hem of haar een ongelofelijk goed jaar wenst. Voor kinderen verandert er veel ieder jaar. Een mooie wens waarin je hem of haar het beste wenst is daarom altijd een goed idee!

Voor het feestvarken

Verjaardagswensen voor kinderen bevatten

Kind verjaardagswens
(Bron: Greetz.nl)

natuurlijk ongelofelijk veel humor. Laat het kind schaterlachen door de verjaardagswens te beginnen met: “Voor het feestvarken.”. Deze tekst doet het natuurlijk extra goed op een mooie verjaardagskaart met een varken of biggetjes. Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt.

De verjaardag is voor veel kinderen de leukste dag van het jaar. Zet jouw buurkinderen, neefjes en nichtjes dus flink in het zonnetje met een leuke verjaardagswens. Humor en kinderen gaat altijd goed samen. Kies daarom een leuke en grappige tekst voor een flinke lach wanneer zij jouw verjaardagswens lezen.

Hieronder zijn de leukste verjaardagswensen een kind te vinden. Lijstje uitbreiden? Stuur dan een e-mail naar ons.

De verjaardagsteksten.

 • Op jouw verjaardag
  mag je dansen, lachen en heel hard zingen
  Ga maar lekker genieten
  van je cadeautjes, taart
  en alle andere leuke dingen!
 • Ballonnen, slingers en lekker eten
  Vandaag is de dag dat alles mag
  Laat je maar flink verwennen
  Want vandaag is jouw 1e verjaardag!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Je bent alweer een jaartje ouder geworden.
  Vanmiddag lekker taart en vanavond frietjes!
 • Gefeliciteerd mijn lieve kind
  Voor jou gaat alles voor de wind

Verjaardagskaarten voor een kindje:

Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Kaart kind jarig
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer leuke verjaardagswensen kind, voor op een kaartje. Deze teksten zijn gemaakt in de vorm van gedichtjes.

Meer verjaardagsgedichten voor een kind

 1. Lieve kleine vriend, vandaag is jouw dag, Met taart en cadeautjes, hiep hiep, hoera, lach! De kaarsjes op de taart stralen als sterren, Voor de ster van de dag, laat de pret maar beginnen!
 2. In een wereld vol kleuren, vol speelsheid en pret, Is vandaag de dag dat jij feestelijk je verjaardag viert. Blaas de kaarsjes uit, maak een wens, heel snel, Want jij bent het stralende middelpunt, onze lieve knuffelwelp!
 3. Gefeliciteerd, kleine avonturier, met je nieuwe levensjaar, Waarin je ontdekt, speelt en groeit, keer op keer. Moge je dagen gevuld zijn met lachen en zonneschijn, Want jij verdient niets minder, lieve schat van ons, oh zo fijn!
 4. Op jouw verjaardag wensen we je regenbogen en confetti, Met een lach op je gezicht, ben je ons grootste genie. Elk jaar groei je, net als een bloem in de tuin, En vandaag vieren we jou, stralend als het zonneschijn.
 5. Lieve jarige jet, een jaar erbij, een jaartje ouder, Maar onthoud, elke dag maak je ons nog trotser. Met jouw lach, je ondeugende snoet, Maak je het leven compleet, zo zoet.
 6. Vandaag is de dag, een bijzondere dag, Waarop je taart eet en cadeautjes uitpakken mag. Maar het mooiste geschenk dat je ooit kunt krijgen, Is liefde en geluk, dat zal altijd blijven stijgen.
 7. In een wereld vol sprookjes, vol fantasie, Is jouw verjaardag een magisch festiviteit. Dans met de elfjes, zing met de feeën, Want jij bent de ster, in alles wat we beleven, nu en steeds weer.
 8. Hiep hiep hoera, het is feest vandaag, Voor de allerliefste, in de mooiste levenslaag. Laat de ballonnen stijgen, kleurrijk en licht, Jouw verjaardag is een stralend gezicht.
 9. Van de ochtendzon tot de avondmaan, Jouw verjaardag is als een prachtige melodie, een zoete zwaan. Met elke lach en elke blije traan, Groei je op, als een bloem die in de tuin zal staan.
 10. Lieve (naam van het kind), onze kleine held, Vandaag wordt jouw verhaal weer een nieuw hoofdstuk verteld. Met avonturen, plezier en heel veel taart, Vieren we jouw leven, zo bijzonder en apart.