Verjaardagswensen man

Mannen zijn van nature vaak wat stoerder dan vrouwen. Dit is te merken in hun houding en dit is ook te merken in hun wensen. Het gaat erom dat je dit jaar een leuke verjaardagswens voor een man moet gaan verzinnen en je weer met je handen in het haar zit omdat je niet weet wat je moet gaan schrijven. Alle wensen die je ziet zijn zo standaard. Je moet dus aan de slag gaan met het bedenken van een goede verjaardagswens voor een man. Of het nou voor een stoerdere man is of voor een man met een zachter karakter, het opdoen van inspiratie voor het bedenken van je wens kan geen kwaad. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een man en enkele leuke kaartjes om hem te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een man:


Verjaardagskaarten man


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een man te vinden, zoals:

  • Vrolijke, bijzondere en humoristische

  • Met tekst en/of foto

  • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

  • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen voor een man bedenken en versturen

Verjaardagswensen man
(Bron: Greetz.nl)

Het opdoen van inspiratie is niet erg, maar het gaat erom dat je de verjaardagswens wel helemaal omzet zodat het een persoonlijk bericht wordt voor de man aan wie deze verjaardagswens is gericht. Het is makkelijk als het gaat om je eigen man. Deze ken je door en door, en dat houdt in dat je ook zijn persoonlijke eigenschappen kent. Deze kun je dan weer verwerken in je wens. Als de man wat verder van je af staat, is het ook mogelijk om zijn eigenschappen die je van hem kent te gebruiken in je verjaardagswens. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gefeliciteerd, kerel! Je bent met de jaren stoerder en stoerder geworden!
  • Wat zie jij er goed uit. Je bent nu een echte gentleman!
  • Gefeliciteerd met je verjaardag, man! Proost met een paar liter bier op je gezondheid!

Laat je creativiteit hierin de vrije loop zodat je verjaardagswens niet lijkt op dat wat je standaard op de kaartjes geschreven ziet staan. Verstuur de verjaardagswens vervolgens op een kaartje of via een e-card. Daarnaast is het ook een leuk idee om dit jaar je verjaardagswens vast te laten leggen op een object, zoals een kledingstuk of een beker. Door je creativiteit de vrije loop te laten, hoef je dit jaar niet aan te komen met een standaard verjaardagswens en krijgt de man in kwestie het gevoel dat je hem echt waardeert!

Enkele verjaardagskaarten voor een man:

Verjaardagskaart man
(Greetz.nl)
Verjaardagswens man
(Bron: Greetz.nl)
Kaart verjaardag man
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart voor een man
(Greetz.nl)
Verjaardagswensen voor een man
(Bron: Greetz.nl)

Heb je een vraag, wil je iets doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.