Verjaardagswensen huwelijk

Mensen die trouwen gaan samen voor het eeuwige geluk. Zij willen zoveel mogelijk jaar bij elkaar blijven in goede gezondheid in voorspoed en tegenspoed. Zo weerklinkt ook de zegens die worden gedaan in de kerk. Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid waarbij familie en vrienden worden uitgenodigd om getuigen te zijn van de verbintenis van twee personen. Net zo bijzonder als het huwelijk zelf is de verjaardag die wordt gevierd als mensen na een aantal jaar nog steeds met elkaar getrouwd zijn. Lees hieronder verder over de verjaardagswensen huwelijk.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een huwelijk:


Verjaardagskaarten huwelijk


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een huwelijk te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Mensen vieren hierbij hun trouwdag en denken samen terug aan hun huwelijk van zoveel jaar geleden. Ze blikken terug op wat ze al samen hebben meegemaakt en maken plannen voor de toekomst. Bij de verjaardag van een trouwdag hoort een mooie verjaardagswens waarmee je het stel voorspoed kunt wensen voor in de toekomst. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag” is misschien wel heel standaard. Daarom is het nu tijd voor het bedenken van een gepersonaliseerde verjaardagswens. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen huwelijk en kaartjes.

Verjaardagswensen voor een huwelijk bedenken

Verjaardagswensen huwelijk
(Greetz.nl)

Door gebruik te maken van een goede inspiratiebron, kun je een verjaardagstekst voor een trouwdag zo bedenken. Je moet alleen oppassen dat je niet vergeet om de verjaardagswens uit de inspiratiebron aan te passen zodat het een echt persoonlijk bericht wordt. Als het goed is, ken je het stel. Je weet een beetje welke persoonlijke eigenschappen ze hebben en dit kun je weer vertalen in je wens.

Ook als je het stel helemaal niet zo goed kent, hoeft het niet moeilijk te zijn om een wens te bedenken die niet standaard is.

Bekijk hieronder enkele leuke teksten voor op een kaartje om te feliciteren.

Wanneer je van plan bent om iemand te feliciteren met een leuke tekst dan kan dit erg leuk zijn om dit te doen met een kaart of een mooi cadeau. Door op één van de links te klikken ga je naar Greetz, daar kan je een kaart of een cadeau uitzoeken.

Voorbeelden van teksten:

 • Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Het geluk straalt er vandaag de dag nog vanaf!
 • Met de lieve manier waarop jullie met elkaar omgaan, moet een groot aantal jaar erbij geen probleem zijn!
 • Jullie zijn nog steeds een prachtig stel. Geniet van deze speciale dag!
 • Ik wens je een fijne gecombineerde feestdag
  met bloemen en geschenken
  zodat je later met plezier
  hieraan terug kunt denken
 • Hoera hoera, er is een jarig en dat vieren wij
  zingen is nooit mijn sterkste kant geweest
  maar voor deze ene keer zal je het toch moeten aanhoren
  Happy Birthday!!! en een fijne huwelijksdag natuurlijk!

Door middel van een leuk kaartje met een bloemetje erbij of een mooi elektronisch kaartje van het internet, kun je gemakkelijk en snel je verjaardagswens aan de personen in kwestie overbrengen. Het is natuurlijk ook leuk om je verjaardagswens vast te laten leggen op een leuk schilderijtje zodat deze altijd kan dienen als aandenken.

Verjaardagswensen huwelijk kaartjes

Verjaardagswens huwelijk
(Bron: Greetz.nl)
Huwelijkskaart
(Bron: Greetz.nl)
Kaart huwelijk
(Greetz.nl)
10 jaar jubileum huwelijk kaart
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart huwelijk
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Bron: www.greetz.nl)

Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen huwelijk, leuke inspirerende teksten voor op een kaartje.

Felicitatie teksten voor een huwelijk

 1. Op jullie dag, vol liefde en trouw, Vieren we samen, een huwelijksboot zo nauw. Moge elk jaar voor jullie zijn als een boek, Vol pagina’s van liefde, zonder enige rook.
 2. Voor het paar dat elkaar heeft gevonden, Op deze dag waarop liefde weerklonk in de gronden. Moge jullie huwelijk groeien als een bloem, Vol pracht, kleur en een geurig parfum.
 3. Op jullie huwelijksdag, een toast, Voor een liefde die groeit, die nooit verdoofd. Moge elk jaar een hoofdstuk zijn, Vol avonturen, geluk en een zonnige schijn.
 4. Voor het paar dat samen door het leven vaart, Op jullie huwelijksverjaardag, een wens die staart. Moge de horizon van jullie liefde, Steeds breder worden, als de hemel hierboven.
 5. Op jullie dag van verbondenheid, Een jubileum van liefde en kwetsbaarheid. Moge elk moment, elk uur, Een symfonie van samenzijn zijn, zo puur.
 6. Voor het paar dat de liefde heeft geplant, Op jullie huwelijksdag, een gouden stand. Moge elk jaar als een edelsteen zijn, Vol glans, schittering en een rijke schrijn.
 7. Op jullie trouwdag, een kaart vol pracht, Voor een liefde die is gegroeid, in elke nacht. Moge het komende jaar voor jullie zijn, Als een schilderij, vol kleuren en lijnen.
 8. Voor het paar dat samen sterk blijft, Op jullie huwelijksverjaardag, een liefde die wrijft. Moge elk conflict, elke storm, Jullie band versterken, als een stevig norm.
 9. Op jullie dag van samenkomen, Een viering van liefde die blijft stromen. Moge elk jaar voor jullie zijn, Een avontuur vol verrassingen, zonder enig pijn.
 10. Voor het paar dat elkaar heeft gevonden, Op jullie jubileum, een vuurwerk van verbonden. Moge jullie liefde zijn als een fonkelende ster, Altijd stralend, altijd helder, waar jullie ook verkeren.
 11. Op jullie huwelijksdag, een lofzang, Voor een liefde die groeit, sterk en lang. Moge elk jaar voor jullie zijn als een dans, Vol ritme, passie en een blijvende kans.
 12. Voor het paar dat samen groeit, Op jullie jubileum, een liefde die bloeit. Moge elk moment, elk ogenblik, Jullie verbinden, als een magisch klik.
 13. Op jullie dag, een kaars vol gloed, Voor een huwelijk dat blijft, in vreugd en moed. Moge elk kaarsje op jullie taart, Een wens vervullen, een liefdesvaart.
 14. Voor het paar dat elkaar heeft beloofd, Op jullie jubileum, een liefde die geloofd. Moge elk jaar voor jullie zijn, Een sprookje van geluk, zonder enige schijn.
 15. Op jullie huwelijksdag, een toost, Voor een liefde die blijft, als een roos. Moge elk jaar voor jullie zijn, Als een rivier van genegenheid, zo fijn.
 16. Voor het paar dat de tijd heeft weerstaan, Op jullie jubileum, een liefde zo faam. Moge elk moment, elk uur, Jullie omarmen, als een bloeiende bloem in een muur.
 17. Op jullie dag van eenheid, Een viering van liefde, zonder ijdelheid. Moge elk jaar voor jullie zijn, Als een schilderij van geluk, zonder enige schijn.
 18. Voor het paar dat samen lacht, Op jullie jubileum, een hart dat wacht. Moge elk conflict, elke strijd, Jullie band versterken, als een stille gids.
 19. Op jullie huwelijksdag, een ode, Aan een liefde die bloeit, als een welriekende roze. Moge het komende jaar voor jullie zijn, Als een roman van passie, zonder enige schijn.
 20. Voor het paar dat elkaar heeft gevonden, Op jullie jubileum, een huwelijksstond. Moge elk jaar voor jullie zijn, Een avontuur vol verrassingen, zonder enige pijn.
 21. Op jullie dag, een kaart vol zang, Voor een liefde die groeit, als een rijzende gang. Moge elk jaar voor jullie zijn, Als een melodie van geluk, zonder enige schijn.
 22. Voor het paar dat elkaar heeft beloofd, Op jullie jubileum, een liefde die geloofd. Moge elk moment, elk ogenblik, Jullie verbinden, als een magisch klik.
 23. Op jullie huwelijksdag, een lofzang, Voor een liefde die groeit, sterk en lang. Moge elk jaar voor jullie zijn als een dans, Vol ritme, passie en een blijvende kans.
 24. Voor het paar dat samen groeit, Op jullie jubileum, een liefde die wrijft. Moge elk conflict, elke storm, Jullie band versterken, als een stevig norm.

Wil je een correctie doorgeven, een opmerking plaatsen of misschien een vraag stellen? Reageer dan hieronder. Ook zijn wij benieuwd welke tekst je mooi vindt.