Verjaardagswensen 2 jaar

De eerste paar verjaardagen van een kind worden altijd uitbundig gevierd. Het is telkens weer een bijzondere dag waar taart, kaarsjes en familie niet mogen ontbreken. De 2de verjaardag van een kleine meid of jongen is extra bijzonder omdat dit de eerste verjaardag is dat ze zelf al iets kunnen. Een baby van 2 jaar is al fel gegroeid sinds de eerste verjaardag en kan het feest en de verjaardagswensen al bewust meemaken. Een goede verjaardagswens voor deze leeftijd is daar dan ook op afgestemd. Dat gezegd zijnde blijft het natuurlijk zo dat een verjaardagswens bij de 2de verjaardag voornamelijk eentje is voor de ouders. Zij zijn het die het gebaar meer dan zullen appreciëren en zij zijn het die de wens uiteindelijk in ontvangst nemen. Kan je een beetje hulp gebruiken bij het formuleren van een verjaardagswens voor een kind van 2 jaar? Dan vind je hier absoluut een aantal zeer leuke teksten terug.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 2 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 2 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen voor een 2 jarige

Verjaardagswensen 2 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een goede verjaardagswens voor een kind van 2 jaar hoort uniek en schattig te zijn. Dit is een leeftijd waar het kind ongeveer 50 woorden kent en begint mobiel te worden. Wil je dus dat het kind jouw wensen kan onthouden? Dan is de gouden tip: hoe het simpel. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Je bent gewoon de leukste 2-jarige waar ik ooit gelukkige verjaardag aan heb gewenst. Gelukkige verjaardag!
 • Dan engeltje. Vandaag een verjaardag en nieuwe speeltjes! Gelukkige verjaardag!
 • Nog maar pas 2 jaar en nu al zo’n schatje. Wat moeten jouw ouders blij met jou zijn!

Probeer je je toch wat meer op de ouders te richten met jouw verjaardagswensen? Dan zijn de volgende teksten misschien wel wat je zoekt.

Meer 2 jaar teksten:

 • Nu vier je al voor de 2de keer jouw verjaardag. Je merkt er zelf bitter weinig van, maar wij genieten er wel van! Gelukkige verjaardag.
 • Alweer twee jaar. De tijd gaat sneller dan we dachten en elke dag kan je steeds meer. Dat heb je alvast niet van mama en papa die steeds minder kunnen.
 • Moge je opgroeien naar het voorbeeld van jouw ouders. Aardig, intelligent en als prachtig mens. Gelukkige 2de verjaardag!

2 jaar kaarten:

Verjaardagskaart 2 jaar
(Greetz.nl)
2 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)
Gefeliciteerd 2 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens 2 jaar
(Bron: Greetz)

Verjaardagsgedichten 2 jaar

 1. Hiep, hiep, hoera, kleine vriend, Twee jaar al, de tijd vliegt, het eind. Je lacht en speelt, elke dag weer, Je maakt ons leven zo bijzonder, keer op keer.
 2. Taart en kaarsjes, oh zo fijn, Voor onze kleine schat, pas twee, maar al zo klein. Je ogen stralen, een glimlach op je gezicht, Gelukkige verjaardag, ons kleine licht!
 3. Twee kaarsjes op de taart, Voor jou, mijn lieve schat, zo vertrouwd en apart. Dansend in de wereld van ondeugende pret, Gelukkige verjaardag, onze kleine vedette!
 4. Van baby naar peuter, de tijd vliegt snel, Je groeit en ontdekt, oh wat ben je een wonderlijk stel. Met knuffels en kusjes, vieren we deze dag, Gelukkige verjaardag, kleine schat, hoor je ons lach.
 5. In je wereld van blokken en kleurrijk speelgoed, Is vandaag een speciale dag, en dat is wel zo zoet. Met een tweejarige prins of prinses in de hoofdrol, Gelukkige verjaardag, maak van elke dag een knal!
 6. Poppetjes, auto’s en een taart met kaarsjes, Vandaag draait het allemaal om jou, geen fratsjes. Twee jaar geleden werd je ons zonnetje in huis, Gelukkige verjaardag, kleine bengel, een dikke kus!
 7. In de tuin van het leven bloei je op, Als een bloem in de lente, zo lief en knap. Twee kaarsjes stralen op de taart, Gelukkige verjaardag, kleine schat, je hebt ons hart.
 8. De tijd vliegt voorbij, oh wat gaat het snel, Onze tweejarige prins of prinses, dat ben jij wel. Met lachende ogen en een stralende lach, Gelukkige verjaardag, kleine schat, op deze mooie dag.
 9. Een klein mensje, pas twee jaar oud, Maar al zo slim en zo ongelofelijk vertrouwd. Met knuffels en kusjes vieren we deze dag, Gelukkige verjaardag, lieve schat, in jouw lach.
 10. Speelgoed overal, een feestmaal op tafel, Twee jaar geleden begon ons grootste avontuur, zo waardevol. Op deze dag vol vreugde en pracht, Gelukkige verjaardag, lief kind, met alle kracht.
 11. Van babbelende geluidjes naar een peuter vol praat, Je groeit zo snel, het is haast te laat. Met cadeautjes, knuffels en taart vieren we jou, Gelukkige verjaardag, kleine vriend, we houden van jou.
 12. Twee kaarsjes op de taart, zo schattig en klein, Voor onze tweejarige held, zo puur en rein. Spelend en ontdekkend, met een nieuwsgierige lach, Gelukkige verjaardag, lief kind, op deze speciale dag.
 13. In de wereld van bloemen, kleuren en dromen, Vieren we jou, onze kleine engel, met blijde stromen. Twee jaar al, wat gaat de tijd snel voorbij, Gelukkige verjaardag, schat, jij maakt ons zo blij.
 14. Twee jaar geleden begon jouw verhaal, Een verhaal van liefde en geluk, zonder kabaal. Met confetti en ballonnen vieren we vandaag, Gelukkige verjaardag, kleine ster, op jouw levensparcours.
 15. Taartkruimels en kinderlachjes vullen de lucht, Voor jou, lieve schat, is alles in evenwicht. Twee kaarsjes blazen we uit met plezier, Gelukkige verjaardag, kleine ontdekkingsreiziger, vier en zing hier.
 16. Twee jaar al ben je ons zonnetje, ons licht, Met jou is elke dag een prachtig gezicht. Met knuffels en zoenen vieren we jou, Gelukkige verjaardag, kleine dromer, blijf stralen en gauw.
 17. In de wereld van blokken en kleurrijk speelgoed, Ben jij de ster, de held, zo groot. Twee jaar geleden kwam je in ons leven, Gelukkige verjaardag, schat, laten we jou liefde geven.
 18. Van luiers naar broekjes, van wieg naar bed, Twee jaar al, oh wat zijn we blij dat jij er bent. Met ballonnen en slingers vieren we jouw dag, Gelukkige verjaardag, kleine spruit, op deze feestelijke lach.
 19. Een taart vol zoete herinneringen en plezier, Voor onze tweejarige schat, keer op keer. In de wereld van sprookjes en fantasie, Gelukkige verjaardag, lief kind, dans en zing maar mee.
 20. Twee kaarsjes op de taart, een voor elk jaar, Onze kleine ontdekkingsreiziger, zo kostbaar en klaar. Met knuffels en kusjes vieren we jou, Gelukkige verjaardag, kleine vriend, blijf altijd zo trouw.

Voor welke verjaardagswens voor een 2 jarige ben jij gegaan? We zijn benieuwd! Heb je zelf een leuke verjaardagstekst bedacht voor deze leeftijd of gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder het formulier in te vullen.