Verjaardagswensen 2 jaar

De eerste paar verjaardagen van een kind worden altijd uitbundig gevierd. Het is telkens weer een bijzondere dag waar taart, kaarsjes en familie niet mogen ontbreken. De 2de verjaardag van een kleine meid of jongen is extra bijzonder omdat dit de eerste verjaardag is dat ze zelf al iets kunnen. Een baby van 2 jaar is al fel gegroeid sinds de eerste verjaardag en kan het feest en de verjaardagswensen al bewust meemaken. Een goede verjaardagswens voor deze leeftijd is daar dan ook op afgestemd. Dat gezegd zijnde blijft het natuurlijk zo dat een verjaardagswens bij de 2de verjaardag voornamelijk eentje is voor de ouders. Zij zijn het die het gebaar meer dan zullen appreciëren en zij zijn het die de wens uiteindelijk in ontvangst nemen. Kan je een beetje hulp gebruiken bij het formuleren van een verjaardagswens voor een kind van 2 jaar? Dan vind je hier absoluut een aantal zeer leuke teksten terug.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten 2 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 2 jarige te vinden, zoals:

  • Vrolijke kaarten

  • Met tekst en/of foto

  • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

  • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen voor een 2 jarige

Verjaardagswensen 2 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een goede verjaardagswens voor een kind van 2 jaar hoort uniek en schattig te zijn. Dit is een leeftijd waar het kind ongeveer 50 woorden kent en begint mobiel te worden. Wil je dus dat het kind jouw wensen kan onthouden? Dan is de gouden tip: hoe het simpel. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Je bent gewoon de leukste 2-jarige waar ik ooit gelukkige verjaardag aan heb gewenst. Gelukkige verjaardag!
  • Dan engeltje. Vandaag een verjaardag en nieuwe speeltjes! Gelukkige verjaardag!
  • Nog maar pas 2 jaar en nu al zo’n schatje. Wat moeten jouw ouders blij met jou zijn!

Probeer je je toch wat meer op de ouders te richten met jouw verjaardagswensen? Dan zijn de volgende teksten misschien wel wat je zoekt.

Meer 2 jaar teksten:

  • Nu vier je al voor de 2de keer jouw verjaardag. Je merkt er zelf bitter weinig van, maar wij genieten er wel van! Gelukkige verjaardag.
  • Alweer twee jaar. De tijd gaat sneller dan we dachten en elke dag kan je steeds meer. Dat heb je alvast niet van mama en papa die steeds minder kunnen.
  • Moge je opgroeien naar het voorbeeld van jouw ouders. Aardig, intelligent en als prachtig mens. Gelukkige 2de verjaardag!

2 jaar kaarten:

Verjaardagskaart 2 jaar
(Greetz.nl)
2 jaar
(Bron: www.Greetz.nl)
Gefeliciteerd 2 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagswens 2 jaar
(Bron: Greetz)

Voor welke verjaardagswens voor een 2 jarige ben jij gegaan? We zijn benieuwd! Heb je zelf een leuke verjaardagstekst bedacht voor deze leeftijd of gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder het formulier in te vullen.