Verjaardagswensen 4 jaar

Word jouw neefje, buurmeisje of oppaskindje bijna 4 jaar? Dan mag deze bijzondere verjaardag natuurlijk niet over het hoofd worden gezien. Het is een bijzondere leeftijd waarin er veel gaat veranderen voor het kind. Een mooie, leuke en originele verjaardagswens kan deze verjaardag extra speciaal maken. Weet je niet goed hoe je een kind van 4 kunt feliciteren? Wij hebben de beste verjaardagswensen voor een kind van 4 op een rijtje gezet.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 4 jarige:


Verjaardagskaarten 4 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 4 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Leuke verjaardagswensen en tips voor een 4 jarige

Voor het feestvarken

Verjaardagswensen 4 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Kinderen hebben de meeste pret met leuke en grappige verjaardagswensen. Feliciteer jouw neefje of nichtje daarom met een grappige verjaardagskaart met leuke verjaardagswens. Een verjaardagkaart met een biggetje en tekst: “Voor het feestvarken” is natuurlijk altijd een klapper! Feliciteer de jarige jet/job met een grappige verjaardagswens.

Naar school
Wanneer het kind 4 jaar wordt, betekent dat ook dat hij of zij voor het eerste naar school zal gaan. Dit een behoorlijke stap en verandering in het leven van het kind. Je kunt jouw verjaardagswens daarom ook schrijven omtrent deze verandering. Wens de jarige veel succes op de basisschool. Een dergelijke verjaardagswens ziet er als volgt uit: “Hoera! 4 jaar! Dat betekent dat je binnenkort naar school mag gaan. Ik wens je veel leerplezier en dat je veel vriendjes en vriendinnetjes mag maken.”

In de gloria
Er zijn veel Oud-Hollandse versjes en verjaardagswensen. Deze liedjes zijn de perfecte verjaardagswensen voor een kind van 4. Hij of zij zal deze liedjes later zelf leren of wellicht al kennen. Een verjaardagswens met tekst van het versje “In de gloria” of “Zij leven hoog, zij leven hoog” is natuurlijk een perfecte optie.

Feliciteer een kind van 4 met een leuke verjaardagswens. Tover een lach op het gezicht met een grappige kaart met humoristische tekst. Natuurlijk kun je hem of haar ook veel geluk en sterkte wensen voor de eerste schooldag die eraan zit te komen of gebruik maken van Oud-Hollandse versjes voor jouw verjaardagswens. Maak een verjaardag extra speciaal met een originele verjaardagswens.

Teksten 4 jaar:

 • Een kleine meid
  zo teer en fijn
  Een prachtige dochter
  die vandaag alweer 4 jaar is geworden
  om trots op te zijn
 • Rozen zijn rood
  Viooltjes zijn blauw
  Er zijn geen knuffels
  Zo warm als die van jou!
  Veel liefs op je 4e verjaardag.
 • Omdat je zo’n aardig meisje bent op vele manieren
  wil ik jouw 4e verjaardag speciaal versieren
  met een kleurig bloemetje en een hartelijke groet
  want wie goed doet, goed ontmoet

Verjaardagskaarten 4 jaar:

Verjaardagskaart 4 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardag 4 jaar
(Greetz.nl)

Mooie verjaardagswens voor een 4 jarige gevonden en wil je een leuk kaartje maken om hem of haar te feliciteren? Een goede keuze! Mis je iets op deze pagina? Reageer dan hieronder. Ook zijn wij benieuwd of je de pagina wilt delen, op deze manier kunnen we het artikel beter en uitgebreider gaan maken.