Verjaardagswensen 4 jaar

Word jouw neefje, buurmeisje of oppaskindje bijna 4 jaar? Dan mag deze bijzondere verjaardag natuurlijk niet over het hoofd worden gezien. Het is een bijzondere leeftijd waarin er veel gaat veranderen voor het kind. Een mooie, leuke en originele verjaardagswens kan deze verjaardag extra speciaal maken. Weet je niet goed hoe je een kind van 4 kunt feliciteren? Wij hebben de beste verjaardagswensen voor een kind van 4 op een rijtje gezet.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 4 jarige:


Verjaardagskaarten 4 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 4 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Leuke verjaardagswensen en tips voor een 4 jarige

Voor het feestvarken

Verjaardagswensen 4 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Kinderen hebben de meeste pret met leuke en grappige verjaardagswensen. Feliciteer jouw neefje of nichtje daarom met een grappige verjaardagskaart met leuke verjaardagswens. Een verjaardagkaart met een biggetje en tekst: “Voor het feestvarken” is natuurlijk altijd een klapper! Feliciteer de jarige jet/job met een grappige verjaardagswens.

Naar school
Wanneer het kind 4 jaar wordt, betekent dat ook dat hij of zij voor het eerste naar school zal gaan. Dit een behoorlijke stap en verandering in het leven van het kind. Je kunt jouw verjaardagswens daarom ook schrijven omtrent deze verandering. Wens de jarige veel succes op de basisschool. Een dergelijke verjaardagswens ziet er als volgt uit: “Hoera! 4 jaar! Dat betekent dat je binnenkort naar school mag gaan. Ik wens je veel leerplezier en dat je veel vriendjes en vriendinnetjes mag maken.”

In de gloria
Er zijn veel Oud-Hollandse versjes en verjaardagswensen. Deze liedjes zijn de perfecte verjaardagswensen voor een kind van 4. Hij of zij zal deze liedjes later zelf leren of wellicht al kennen. Een verjaardagswens met tekst van het versje “In de gloria” of “Zij leven hoog, zij leven hoog” is natuurlijk een perfecte optie.

Feliciteer een kind van 4 met een leuke verjaardagswens. Tover een lach op het gezicht met een grappige kaart met humoristische tekst. Natuurlijk kun je hem of haar ook veel geluk en sterkte wensen voor de eerste schooldag die eraan zit te komen of gebruik maken van Oud-Hollandse versjes voor jouw verjaardagswens. Maak een verjaardag extra speciaal met een originele verjaardagswens.

Teksten 4 jaar:

 • Een kleine meid
  zo teer en fijn
  Een prachtige dochter
  die vandaag alweer 4 jaar is geworden
  om trots op te zijn
 • Rozen zijn rood
  Viooltjes zijn blauw
  Er zijn geen knuffels
  Zo warm als die van jou!
  Veel liefs op je 4e verjaardag.
 • Omdat je zo’n aardig meisje bent op vele manieren
  wil ik jouw 4e verjaardag speciaal versieren
  met een kleurig bloemetje en een hartelijke groet
  want wie goed doet, goed ontmoet

Verjaardagskaarten 4 jaar:

Verjaardagskaart 4 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardag 4 jaar
(Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 4 jaar

 1. Lieve kleine spruit, vier kaarsjes op de taart, Vandaag is het jouw dag, waarop je straalt. Spelend met blokken, lachend en blij, Vier jaar oud, oh wat vliegt de tijd voorbij!
 2. Hiep hiep hoera, een kleuter ben je nu, Dansend door het leven, zo vrolijk en zo puur. Met knuffels en kusjes, en een lach op je gezicht, Vieren we vandaag jouw stralende licht.
 3. Vier jaar geleden, een ster werd geboren, Met schattige lachjes en oogjes vol zorgen. Nu ben je een kleuter, zo lief en zo fijn, Laten we samen de slingers ophangen, groot en klein.
 4. Taart met kaarsjes, cadeautjes in het rond, Jij, kleine schat, maakt ons leven gezond. Vier jaar van avonturen, van leren en spelen, Voor altijd zullen we met jouw geluk delen.
 5. Op je vierde verjaardag, een dag vol plezier, Met vriendjes en vriendinnetjes, vier je hier. Ballonnen en slingers, kleuren de dag, Voor jou, mijn lieve schat, alleen maar lach.
 6. Blaas de kaarsjes uit, maak een wens heel snel, Dat je dagen mogen zijn als een sprookjesvertelling, vertel. Met elfjes en draken, en avonturen groot, Vier jaar oud, oh wat een prachtige leeftijd, zo rood.
 7. In de tuin van dromen, daar groei je snel, Als een bloem in bloei, zo uniek en zo fel. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn lieve kleine schat, ik hou zoveel van jou.
 8. Spelend met poppen, en kleuren met krijt, Vier jaar geleden, was jij ons grootste feit. Nu ben je een kleuter, met glinsterende ogen, Op deze dag, willen we jou extra verwennen met zoveel bogen.
 9. Voor elke lach, voor elk klein stapje, Voor de avonturen, groot en knapje. Vier jaar geleden, begon het avontuur, Vandaag vieren we jou, met taart en vuur.
 10. Lieve kleine schat, vier jaar geleden geboren, Sindsdien zijn onze harten verloren. In jouw lach, in jouw spel, Vieren we vandaag, oh wat gaat de tijd snel.
 11. Met knuffels en kusjes, vieren we jou, Met cadeautjes en taart, maken we het berouw. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn lieve schat, wat houden we veel van jou.
 12. Vier jaar geleden, een bundel van vreugd, Nu ben je een kleuter, zo wijs en verheugd. Met ballonnen en slingers, vieren we hier, Jouw vierde verjaardag, oh wat een sier.
 13. Op deze dag, zo speciaal en fijn, Vieren we jou, onze zonneschijn. Met liedjes en dansjes, en een taart vol kaars, Vier jaar ben je nu, oh wat een waars.
 14. Van luiers naar school, wat ging het snel, Je groeit als een bloem, zo sterk en zo fel. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn kleine schat, ik hou van jou.
 15. In jouw wereld van blokkentorens en kleur, Vieren we vandaag, met alle liefde en geur. Vier jaar oud, oh wat een pracht, Je maakt ons leven elke dag zacht.
 16. Met knuffels en kusjes, en een lied heel blij, Vieren we jou, op je verjaardag zo blij. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn lieve schat, wat zijn we trots op jou.
 17. Als een vlinder zo vrij, dans je door het leven, Vier jaar geleden, was je ons grootste gegeven. Met taart en cadeautjes, vieren we jouw dag, Mijn kleine schat, voor jou zingen we luid en zacht.
 18. Op deze dag, een sprookje zo fijn, Met een jarige job, zo klein en zo klein. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn lieve schat, wat houden we veel van jou.
 19. In de wereld van kleuren en dromen, Ben jij de ster, de koningin van het spomen. Vier jaar geleden, begon het avontuur, Vandaag vieren we jou, met plezier en vuur.
 20. Op deze dag, vol plezier en zoet, Vieren we jou, ons grootste goed. Met ballonnen en slingers, en een taart vol kaars, Vier jaar ben je nu, oh wat een waars.
 21. Lieve kleine engel, op je verjaardag vandaag, Met lachende gezichtjes, en een taart zo graag. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar ben je nu, Mijn kleine schat, wat houden we veel van jou.
 22. Van babbelend baby’tje, naar een kleuter zo snel, Je maakt ons leven compleet, oh wat een stel. Vier jaar oud, oh wat een pracht, Vandaag vieren we jou, de hele dag en nacht.
 23. In de wereld van sprookjes en fantasie, Vieren we jou, zo klein en zo wijs. Met knuffels en kusjes, en een lach op je snoet, Vier jaar ben je nu, oh wat gaat de tijd goed.
 24. Op deze dag, zo bijzonder en fijn, Vieren we jou, onze zonneschijn. Met cadeautjes en taart, en een lied heel blij, Vier jaar ben je nu, oh wat zijn we blij.

Mooie verjaardagswens voor een 4 jarige gevonden en wil je een leuk kaartje maken om hem of haar te feliciteren? Een goede keuze! Mis je iets op deze pagina? Reageer dan hieronder. Ook zijn wij benieuwd of je de pagina wilt delen, op deze manier kunnen we het artikel beter en uitgebreider gaan maken.