Verjaardagswensen 60 jaar

Met 60 jaar is iemand nog helemaal niet oud. Ook al wordt men vanaf deze leeftijd een senior genoemd, het is zeker niet nodig dat men zich als oud gedraagt. Gelukkig doen vele mensen dat op deze leeftijd ook nog niet. Als iemand 60 jaar oud wordt, is het de hoogste tijd om er een groot feest van te maken. In de winkel kun je op zoek gaan naar de leukste cadeautjes die speciaal voor deze prachtige dag gemaakt zijn. Allerlei slingers en versieringen verwijzen naar de 60-jarige verjaardag van een persoon. Met deze versieringen is een verjaardag niet compleet. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een 60 jarige.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 60 jarige:


Verjaardagskaarten 60 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 60 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Wat nog veel belangrijker is dan alle slingers en cadeautjes bij elkaar, is een prachtige verjaardagswens. Er zijn vele kaartjes te koop in de winkel waarop een verjaardagswens genoteerd staat. Geen van deze wensen sluiten aan bij de persoon aan wie je de wens wilt geven. Dit komt omdat deze wensen allemaal standaard zijn. Als je echt wilt gaan voor origineel, dan moet je een verjaardagswens zelf verzinnen.

Verjaardagswensen 60 jaar op een originele manier

60 jaar verjaardagswensen
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens maken is makkelijker als je weet waar je inspiratie kunt opdoen. Gebruik deze bron echt alleen als bron voor inspiratie, want het moet wel een persoonlijke verjaardagswens worden. Dit betekent dat je je eigen creativiteit de vrije loop moet laten. Neem de persoon in gedachten. Waar staat deze persoon om bekend of wat doet hij graag? Met dit in je achterhoofd kun je wensen bedenken zoals:

Ik wens u een hele fijne verjaardag toe. U ziet er nog even goed uit als al die jaren terug!
Het is tijd voor een nieuwe fase in uw leven. Geniet van uw verjaardag!
Happy Birthday aan een stoere 60-jarige! Een hele fijne dag gewenst!

Een verjaardagswens kun je nu gemakkelijk en snel op een kaartje laten drukken. Deze kaartjes kun je bij verschillende sites zelf maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een kaartje in de winkel kopen en jouw persoonlijke verjaardagswens hierop schrijven. Tot slot is het natuurlijk ook leuk om je wens vast te leggen op een cadeau, zoals een kledingstuk.

60 jaar teksten:

 • Veel in het leven heb
  jij als Zestiger reeds
  ervaren, soms bracht
  dat vreugde, soms
  grijze haren
 • 60 is prachtig
  Nog steeds vitaal en krachtig
 • Dat geluk komt met
  de jaren, heb jij nu
  reeds ervaren, 60-jaar
  is je niet aan te zien
  de beste tijd komt
  nog bovendien!
 • Ben je eindelijk 60, krijg je zown grappig tegeltje.
 • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
 • 60 jaar, haha, ja nu ben je echt de sigaar.
 • Eindelijk 60, is dat niet deftig?
 • Gefeliciteerd 60 jarige, je ziet eruit als iemand van 59

Verjaardagskaarten voor een 60 jarige

Verjaardagswensen 60 jaar
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(www.Greetz.nl)
60 jaar teksten
(Bron: Greetz.nl)
Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 60 jaar voor een man en vrouw in de vorm van gedichten.

Meer 60 jaar verjaardagsgedichten

 1. Zestig kaarsen op de taart, een vuurzee vol pracht, Voor onze jubilaris, die het leven zo volbracht. Met gouden jaren en een zilveren lach, Gelukkige verjaardag, moge deze dag zijn als een fonkelende nacht.
 2. Zestig jaar jong, als een wijn zo fijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 3. Zestig jaren, als een reis door het verleden, Met avonturen en verhalen, als een rijk verleden. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 4. In het boek van het leven, zestig hoofdstukken vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 5. Zestig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke twinkeling, met elke glans, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 6. Zestig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 7. In het theater van het leven, zestig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 8. Zestig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 9. Zestig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 10. Zestig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 11. Zestig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 12. In het album van het leven, zestig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 13. Zestig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 14. Zestig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke twinkeling, met elke glans, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 15. Zestig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 16. Zestig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Zestig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 18. In het theater van het leven, zestig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 19. Zestig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 20. Zestig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 21. Zestig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 22. Zestig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 23. In het album van het leven, zestig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.

Welke kaart en tekst vindt jij helemaal te gek? Deel dit dan op social media. Ook kan je hieronder een berichtje achterlaten wat is mist of juist goed vindt.