Verjaardagswensen 30 jaar

30 jaar oud worden is een echte mijlpaal. Feliciteer jouw vriend(in), familielid, collega of kennis dan met een bijzondere verjaardagswens. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor unieke en bijzondere verjaardagswensen? Dan hebben wij de beste tips voor jou! Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 30 jaar voor op een kaartje. Ook kan je bij de specialist een leuk kaartje kopen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 30 jarige:


Verjaardagskaarten 30 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 30 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen 30 jaar en leuke tips

De jeugd voorbij?

Verjaardagswensen 30 jaar
(Bron: Greetz.nl)

De 30 is echt een mijlpaal. Voor veel mensen is het echt een behoorlijke overgang van de twintiger jaren naar de 30. Je laat je jeugdige jaren achter je en gaat een nieuw tijdperk in. Je kunt jouw 30-jarige feestvarken daarom een hart onder de riem steken dat het plezier van de jeugdjaren echt niet voorbij zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende verjaardagswens: “30 jaar? Dat betekent heus niet dat je nu extra burgerlijk hoeft te doen! Ik wens je eindeloos veel plezier en vrijheid van jouw jeugdige jaren toe!”.

De eerste grijze haren?
Laat de nieuwe dertiger flink lachen met een grappige verjaardagswens. Je kunt lekker de nadruk leggen op het ouder worden. Een goed voorbeeld is: “Hoera, laten we niet meer de kaarsjes op de taart tellen of de grijze haren, maar laten we ons geluk en onze zegeningen tellen!”.

Wijsheid
Nu de grens van 30 is bereikt, heb je al veel om samen naar terug te kijken. Je kunt goed gebruik maken van de gelegenheid om een aantal belangrijke levenslessen te delen. Wat hebben jullie samen meegemaakt en waar ben je dankbaar voor? Schrijf een dierbare en persoonlijke verjaardagswens waarin je de wijsheid deelt en bedankt voor de unieke levensweg samen.

Iemand feliciteren die 30 jaar is geworden? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Schrijf of spreek een mooie verjaardagswens. Wat gun je hem of haar het komende jaar en hoe je hem of haar flink te kakken zetten? Een goede combinatie van humor en diepgang is perfect voor verjaardagswensen 30 jaar.

Teksten voor een 30 jarige:

 • 30 jaar, heel veel gefeliciteerd!
 • Een moeder heeft dertig jaar nodig om een man van haar zoon te maken, een andere vrouw maakt daarna een dwaas van hem in een half uur.
  Verjaardagen zijn net als pilsjes.
  Je geniet er meer van
  als je niet telt hoeveel je er hebt gehad
 • Nog niet grijs, maar wel al 30 jaar.
 • 30 Mooie jaren van geluk, Met deze hartelijke felicitatie,kan jouw verjaardag niet meer stuk! Gefeliciteerd!
 • Nog geen grijs haar, maar al wel 30 jaar.Proficiat met je verjaardag!
 • Je bent al op de helft, de volgende 30 gaan een stuk sneller.
 • 30 jaar, wat een feest, dit gaan we groots aanpakken.

Enkele verjaardagskaarten:

Verjaardagskaart 30 jaar
(www.Greetz.nl)
30 jaar kaart
(Bron: Greetz)
Verjaardagswens 30 jaar
(Bron: Greetz)
30 jaar
(Bron: Greetz.nl)
30 jaar kaart kopen
(Greetz.nl)

Bekijk hieronder meer verjaardagswensen 30 jaar, om te feliciteren in de vorm van gedichten.

Verjaardagsgedichten 30 jaar

 1. Gefeliciteerd, dertig schitterende jaren, Een nieuwe fase, zonder bezwaren. Je jeugd mag dan voorbij zijn gegaan, Maar volwassenheid brengt een nieuwe, prachtige laan.
 2. Dertig kaarsjes op de taart, Een mijlpaal die vreugde vergaart. De jeugd is misschien voorbijgevlogen, Maar volwassenheid heeft veel in petto, veel te beloven.
 3. Dertig jaar jong, vol levenslust, Een tijd van groei, vol vertrouwen en kust. Op deze dag, vol liefde en pracht, Wensen we je geluk en alles wat je verwacht.
 4. De dertig bereikt, een nieuw hoofdstuk begint, Met ervaring en kennis, die je hebt bemind. Dromen en doelen nog te behalen, Laat het leven je op de vleugels van succes dragen.
 5. In de spiegel kijk je, dertig lentes jong, Een verjaardag vol vreugde, een lofzang. Moge je dagen gevuld zijn met zonneschijn, En elk moment koesteren, groot of klein.
 6. Dertig jaar, een tijd van reflectie, Op de reis tot nu toe, vol perfectie. Met herinneringen die als juwelen schitteren, En toekomstige avonturen om te plitteren.
 7. Dertig kaarsjes op de verjaardagstaart, Een feest van vreugde, van vriendschap vergaard. Moge het komende jaar vol zijn met gelach, En elk moment een prachtig, uniek stuk.
 8. Dertig jaar, een periode van bloei, Als een prachtige tuin in de lente, mooi. Elke dag is een bloem die opent en straalt, En elk moment is een herinnering die nooit faalt.
 9. Dertig jaren van lachen en huilen, Van dromen najagen en zorgen ruilen. Op deze dag, vol liefde en pracht, Vieren we jou, een stralende kracht.
 10. Met dertig kaarsen op de taart, Vieren we jou, helemaal waard. Een leven van vreugde, een toekomst zo klaar, Moge elk moment stralen, jaar na jaar.
 11. Dertig, een getal vol betekenis, Een tijd van groei en persoonlijkheidscrisis. Maar temidden van de chaos en het lawaai, Vinden we onze weg, altijd weer op weg naar de zonnige baai.
 12. Dertig jaar jong, met zoveel te ontdekken, De wereld ligt voor je open, geen grenzen te trekken. Moge dit nieuwe decennium je brengen, Vreugde, liefde, en alles waarvan je droomt en verlangt.
 13. Dertig kaarsjes, een feest van het leven, Elk jaar een hoofdstuk, een nieuw gegeven. En terwijl de kaarsen dansen op de taart, Wensen we je een leven dat altijd maar opklaart.
 14. Dertig jaar, een periode van volwassenheid, Maar dat betekent niet het einde van speelsheid. Blijf dansen in de regen, blijf lachen in de zon, Want het leven is een avontuur, nog lang niet gedaan.
 15. Met dertig jaren achter je, kijk je vooruit, Naar nieuwe kansen, naar een toekomst vol fruit. Moge dit jaar je brengen wat je verlangt, Een schat vol liefde, dat blijvend bevangt.
 16. Dertig, een leeftijd van kracht en glans, Als de zon die opkomt, een nieuwe kans. Met elke dag een pagina om te schrijven, Moge je leven een meesterwerk zijn, waar je van blijft genieten.
 17. Dertig kaarsen, een vuurwerk van kleur, Een viering van jou, elk uur. Terwijl de dag zich ontvouwt, als een mooi verhaal, Moge je leven stralen, helder als kristal.
 18. Dertig jaar jong, maar wijzer dan ooit, Een leven vol avontuur, dat nooit dooft. Op deze speciale dag, gevuld met zonneschijn, Vieren we jou, een prachtige wijn.
 19. Dertig kaarsjes op de verjaardagstaart, Een herinnering aan een reis, niet voor niets gestart. Moge het komende jaar vol zijn van vreugde en licht, Een schitterende toekomst, stralend en opgericht.
 20. Dertig jaar, een tijd van vreugde en pijn, Maar je bent sterker dan ooit, zoals een eeuwenoude wijn. Met elke slok proef je de smaak van ervaring, Moge het leven je blijven verrassen, keer op keer.
 21. Dertig kaarsen, een symfonie van leven, Een melodie van vreugde, diep van binnen gedreven. Terwijl de dag zich ontvouwt als een nieuw lied, Mogen al je dromen uitkomen, in overvloed en niet bespied.
 22. Dertig jaar jong, met een hart vol vuur, Een ziel vol passie, vol avontuur. Op deze speciale dag, vol licht en kleur, Vieren we jou, als een stralende zon, als een bloem in volle fleur.
 23. Dertig kaarsen op de taart, elk een wens, Een verjaardag vol liefde en intense vreugde, intens. Moge het komende jaar je brengen, Alles wat je hart verlangt, als een fonkelende zegen.
 24. Dertig jaren achter je, een schat aan tijd, Maar elke dag is nieuw, als een vers gedicht. Met elk moment dat komt en gaat, Moge je leven opbloeien, als een prachtige rozentuin, open en wijd.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je een leuke verjaardagswens voor een 30 jarige gevonden? Welke is het geworden? We zijn benieuwd!