Verjaardagswensen 30 jaar

30 jaar oud worden is een echte mijlpaal. Feliciteer jouw vriend(in), familielid, collega of kennis dan met een bijzondere verjaardagswens. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor unieke en bijzondere verjaardagswensen? Dan hebben wij de beste tips voor jou! Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een 30 jarige en leuke tips. Ook kan je bij de specialist een leuk kaartje kopen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 30 jarige:


Verjaardagskaarten 30 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 30 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen 30 jaar en leuke tips

De jeugd voorbij?

Verjaardagswensen 30 jaar
(Bron: Greetz.nl)

De 30 is echt een mijlpaal. Voor veel mensen is het echt een behoorlijke overgang van de twintiger jaren naar de 30. Je laat je jeugdige jaren achter je en gaat een nieuw tijdperk in. Je kunt jouw 30-jarige feestvarken daarom een hart onder de riem steken dat het plezier van de jeugdjaren echt niet voorbij zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende verjaardagswens: “30 jaar? Dat betekent heus niet dat je nu extra burgerlijk hoeft te doen! Ik wens je eindeloos veel plezier en vrijheid van jouw jeugdige jaren toe!”.

De eerste grijze haren?
Laat de nieuwe dertiger flink lachen met een grappige verjaardagswens. Je kunt lekker de nadruk leggen op het ouder worden. Een goed voorbeeld is: “Hoera, laten we niet meer de kaarsjes op de taart tellen of de grijze haren, maar laten we ons geluk en onze zegeningen tellen!”.

Wijsheid
Nu de grens van 30 is bereikt, heb je al veel om samen naar terug te kijken. Je kunt goed gebruik maken van de gelegenheid om een aantal belangrijke levenslessen te delen. Wat hebben jullie samen meegemaakt en waar ben je dankbaar voor? Schrijf een dierbare en persoonlijke verjaardagswens waarin je de wijsheid deelt en bedankt voor de unieke levensweg samen.

Iemand feliciteren die 30 jaar is geworden? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Schrijf of spreek een mooie verjaardagswens. Wat gun je hem of haar het komende jaar en hoe je hem of haar flink te kakken zetten? Een goede combinatie van humor en diepgang is perfect voor een verjaardagswens voor dertigers.

Teksten voor een 30 jarige:

 • 30 jaar, heel veel gefeliciteerd!
 • Een moeder heeft dertig jaar nodig om een man van haar zoon te maken, een andere vrouw maakt daarna een dwaas van hem in een half uur.
  Verjaardagen zijn net als pilsjes.
  Je geniet er meer van
  als je niet telt hoeveel je er hebt gehad
 • Nog niet grijs, maar wel al 30 jaar.
 • 30 Mooie jaren van geluk, Met deze hartelijke felicitatie,kan jouw verjaardag niet meer stuk! Gefeliciteerd!
 • Nog geen grijs haar, maar al wel 30 jaar.Proficiat met je verjaardag!
 • Je bent al op de helft, de volgende 30 gaan een stuk sneller.
 • 30 jaar, wat een feest, dit gaan we groots aanpakken.

Enkele verjaardagskaarten:

Verjaardagskaart 30 jaar
(www.Greetz.nl)
30 jaar kaart
(Bron: Greetz)
Verjaardagswens 30 jaar
(Bron: Greetz)
30 jaar
(Bron: Greetz.nl)
30 jaar kaart kopen
(Greetz.nl)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je een leuke verjaardagswens voor een 30 jarige gevonden? Welke is het geworden? We zijn benieuwd!