Verjaardagswensen 95 jaar

Een 95ste verjaardag is niet zomaar gelijk aan eender welke andere verjaardag. Het betekent dat de persoon in kwestie al een indrukwekkend leven achter zich heeft en ondertussen een gezegende leeftijd heeft bereikt. Deze ondertussen hoogbejaarde heeft dan ook ongetwijfeld veel levenswijsheid in pacht. Het spreekt voor zich dat de juiste woorden vinden om een dergelijk persoon een gelukkige verjaardag te wensen een behoorlijke uitdaging is en kan zijn. Ben jij op zoek naar de perfecte zin om op een kaartje te plaatsen en kan je de nodige hulp gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Nog vlug een gouden tip: wat je stuurt maakt meestal minder uit dan het feit dat je iets stuurt! Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 95 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 95 jarige:


Verjaardagskaarten 95 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 95 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

De leukste verjaardagswensen 95 jaar

Verjaardagswensen 95 jaar
(Bron: https://www.greetz.nl/ballonnen/detail/ballon-leeftijd–95-/169366250)

Iemand die 95 jaar is geworden heeft al een heel leven geleid. Dit zijn dan ook niet zelden mensen met een grote dosis zelfspot die wel in zijn voor een goede grap. Een kwinkslag in jouw verjaardagswens verwerken is geen slecht plan.

 • Een beetje medisch advies: eet zoveel mogelijk verjaardagstaart voor je 95ste verjaardag. Studies hebben aangetoond dat hoe meer verjaadagstaarten je eet, hoe langer je leeft!
 • Leeftijd? Dat is niet belangrijk tenzij je kaas of wijn bent! Gelukkige 95ste verjaardag.
 • Je bent echt geen 95 geworden. Gewoon 18 met al 77 jaar ervaring!
 • Ik hoop dat het een mooie 95ste wordt. En dat je de kracht kunt vinden om al die kaarsen uit te blazen.

Ontdek en kies mooie verjaardagswensen 95 jaar uit, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Als iemand 95 jaar is geworden heeft die persoon in zijn of haar leven ook al honderden tot duizenden verjaardagswensen gehoord. Origineel uit de hoek komen is dan vrij moeilijk, maar emotioneel? Dat scoort altijd.

 • Je bent altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik wens je dan ook de best mogelijke 95ste verjaardag.
 • Je staat al 95 jaar in dit leven en ik ben dankbaar voor elk van die jaren. Hopelijk volgen er nog veel!
 • Als ik het geluk heb ooit zelf 95 te worden hoop ik dat het met de gratie en stijl is waar jij het mee doet.
 • Mijn liefste wens? Dat deze speciale 95ste verjaardag tranen van vreugde schenkt.

Ontdek hieronder meer leuke verjaardagswensen 95 jaar in de vorm van gedichtjes.

Meer verjaardagsgedichten 95 jaar

 1. Lieve oma, 95 jaar vandaag, Een leven vol liefde en vreugd, Je bent als een zeldzame bloem, Die door de tijd werd verheugd.
 2. Vijf-en-negentig kaarsjes op de taart, Elk jaar een herinnering, een kunstenaarspraat, Je levensverhaal als een kleurrijk schilderij, Stralend, prachtig, vol van wijsheid en blij.
 3. Opa, 95 jaar jong en vol verhalen, Door de tijd heen heb je ze zien stralen, Elk rimpeltje vertelt een uniek verhaal, Van levenslust, doorzettingsvermogen, allemaal.
 4. Vandaag vieren we jou, 95 jaar, Een reis vol avonturen, een prachtig gebaar, Je bent als een eeuwenoude eik, Stevig, sterk en vol levensmuziek.
 5. Voor onze lieve tante, negen en negentig, Een levensreis die glinstert als zonneschijn, Elk jaar als een parel aan een snoer, Vol liefde, geluk, en avonturen, keer op keer.
 6. Gefeliciteerd, lieve vriendin, Vijf en negentig en nog steeds vol zin, Je levensverhaal als een prachtig boek, Elk hoofdstuk uniek, elke pagina een hoek.
 7. Oom, vandaag heffen we het glas, Op negen en negentig jaar in de klasse, Een leven vol lachen, liefde en strijd, Een inspiratie voor ons, voor altijd.
 8. Een wijze grootvader, negen en negentig jaar, Met een glimlach die straalt als een heldere ster, Je hebt de wereld zien veranderen, evolueren, Maar je geest blijft jong, dat kunnen we beturen.
 9. Voor mijn moeder, 95 en nog steeds fijn, Een leven vol zorg en liefde, puur en rein, Elk jaar als een bloem die opnieuw ontluikt, Je bent het licht dat ons pad verduikt.
 10. Tante Clara, 95 kaarsjes op je taart, Een leven vol vreugd, geen moment gespaard, Je bent als een schilderij, kleurrijk en fijn, En nog steeds straal je als de zonneschijn.
 11. Opa, vandaag vieren we je negen en negentigste jaar, Een leven vol ervaring, als een kompas zo klaar, Je bent als een eeuwenoude eik, sterk en groot, Een voorbeeld voor ons, van kop tot schoot.
 12. Vijf en negentig keer heb je de kaarsjes uitgeblazen, Elk jaar vol vreugde, nooit teveel gevraagd, Je glimlach is als een zonnestraal, Die ons verwarmt, keer op keer, zonder schaal.
 13. Oma, negen en negentig, een prachtige mijlpaal, Je levensverhaal als een magisch verhaal, Elk hoofdstuk vol liefde en zorgzaamheid, Een inspiratie voor ons, in alle tijden.
 14. Tante Els, 95 en nog steeds zo jong, Je hart zingt als een vrolijk lied, vol en pront, Elk jaar is een symfonie, een melodie, Die ons betovert, steeds opnieuw, als een harmonie.
 15. Oom Jan, negen en negentig kaarsjes vandaag, Een leven vol avonturen, als een kleurrijke laag, Je bent als een boek, vol wijze woorden, Die ons leiden door de tijd, zonder te verstoren.
 16. Lieve vriend, 95 en nog steeds in de race, Je bent als een wijn, steeds beter met de jaren, Elk moment met jou is als een schat, Diep vanbinnen, stralend als een ster, zo vat.
 17. Voor mijn lieve vader, 99 vandaag, Een leven vol lessen, als een wijze raad, Je bent als een fakkel, stralend en fel, Die ons pad verlicht, als een heldere wel.
 18. Vijf en negentig keer heb je de lichten zien branden, Elk jaar vol liefde, als bloemen in de handen, Je bent als een symfonie, een melodie, Die ons hart vult, met blijdschap, als een magie.
 19. Oma, 95 en nog steeds zo fier, Je bent als een parel, kostbaar en dier, Elk jaar is een hoofdstuk, een nieuw begin, En nog steeds ben je onze zon, ons zonneschijn.
 20. Voor mijn lieve buurvrouw, negen en negentig, Een leven vol vriendschap, als een lachend teken, Elk jaar is als een sprookje, een avontuur, En nog steeds ben je stralend, als een heldere muur.
 21. Opa Jan, 95 en nog steeds zo sterk, Je bent als een rots, onverwoestbaar en sterk, Elk jaar als een parel aan een snoer, Je bent het vuur in ons hart, als een innerlijk woer.
 22. Lieve tante Miep, negen en negentig jaar, Een leven vol liefde, als een helder gebaar, Elk jaar is als een bloem, die opnieuw ontluikt, En nog steeds ben je voor ons, als een sprookje dat ruikt.
 23. Voor mijn lieve opa, 95 en nog zo wijs, Je bent als een boek, vol verhalen en prijs, Elk jaar is een hoofdstuk, geschreven met zorg, En nog steeds ben je voor ons, als een schat aan de borg.
 24. Oma Maria, 95 jaar jong, Een leven vol liedjes, als een vrolijke gong, Elk jaar is als een dans, een wals, En nog steeds ben je voor ons, als een stralende hals.

Zelf een mooie tekst gevonden die je wilt delen met anderen of wil je een mooie kaart toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een mailtje.