Verjaardagswensen 70 jaar

De meeste mensen zijn van mening dat de avonturen in het leven zich voordoen wanneer iemand jong is. Wanneer mensen ouder worden, moeten ze het rustig aan gaan doen en van hun oude dag gaan genieten. Dat geldt voor sommige mensen, maar lang niet voor iedereen. Sommige mensen die bijvoorbeeld 70 jaar oud worden, realiseren zich dat het werken er inderdaad op zit en dat het nu de hoogste tijd is om te gaan genieten van het leven. Daar hoort voor hen dan ook nog een beetje avontuur bij.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 70 jarige:


Verjaardagskaarten 70 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 70 jarige te vinden, zoals:

  • Vrolijke, bijzondere en humoristische

  • Met tekst en/of foto

  • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

  • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Dit avontuur vinden zij bijvoorbeeld terug in het maken van mooie reizen naar landen waar ze nog nooit eerder zijn geweest. Anderen houden zich bezig met een leuke hobby of doen vrijwilligerswerk. Als iemand 70 jaar oud wordt, is het tijd voor een leuk feestje. Dit moet natuurlijk worden gevierd met een mooie verjaardagswens die speciaal voor deze dag geschikt is. Bekijk hieronder enkele verjaardagswensen 70 jaar.

Verjaardagswensen 70 jaar bedenken

 

Verjaardagswensen 70 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagswensen maken doe je niet zomaar. Vooral niet als je wilt afwijken van al die standaard wensen en teksten die je dagelijks op de verjaardagskaarten in de winkel kunt zien. Je bent op zoek naar een originele wens die uitsluitend bedoeld is voor de jarige. Het verzinnen van zo’n verjaardagswens hoeft niet eens zo’n hele moeilijke opgave te zijn. Dit kun je het beste doen door te bedenken voor wie je de verjaardagswens gaat verzinnen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je origineel blijft. Je mag natuurlijk wel gebruik maken van een inspiratiebron, maar bedenk wel dat geen enkele wens persoonlijk is als je deze klakkeloos overschrijft. Bedenk een verjaardagswens zoals:

  • Gefeliciteerd met uw verjaardag. Het is nu de hoogste tijd voor het beleven van andere avonturen.
  • Na een leven lang werken, is het nu de hoogste tijd voor genieten. Gefeliciteerd!
  • Gefeliciteerd met uw verjaardag. Geniet ervan en proost op vele jaren erbij!

Een verjaardagswens is leuk om te noteren op een bijpassend kaartje die je in de winkel kunt kopen. Daarnaast kun je het opschrijven op een klein kaartje die je kunt hangen aan een bosje bloemen of aan een gift.

Enkele leuke kaartjes:

Verjaardagswens 70 jaar
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart 70 jaar
(Greetz.nl)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit een nuttig artikel? Deel dit dan op social media.