Verjaardagswensen 70 jaar

De meeste mensen zijn van mening dat de avonturen in het leven zich voordoen wanneer iemand jong is. Wanneer mensen ouder worden, moeten ze het rustig aan gaan doen en van hun oude dag gaan genieten. Dat geldt voor sommige mensen, maar lang niet voor iedereen. Sommige mensen die bijvoorbeeld 70 jaar oud worden, realiseren zich dat het werken er inderdaad op zit en dat het nu de hoogste tijd is om te gaan genieten van het leven. Daar hoort voor hen dan ook nog een beetje avontuur bij. Ontdek hieronder verjaardagswensen 70 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 70 jarige:


Verjaardagskaarten 70 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn verjaardagskaarten voor een 70 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Dit avontuur vinden zij bijvoorbeeld terug in het maken van mooie reizen naar landen waar ze nog nooit eerder zijn geweest. Anderen houden zich bezig met een leuke hobby of doen vrijwilligerswerk. Als iemand 70 jaar oud wordt, is het tijd voor een leuk feestje. Dit moet natuurlijk worden gevierd met een mooie verjaardagswens die speciaal voor deze dag geschikt is. Bekijk hieronder enkele verjaardagswensen 70 jaar.

Verjaardagswensen 70 jaar bedenken

Verjaardagswensen 70 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagswensen maken doe je niet zomaar. Vooral niet als je wilt afwijken van al die standaard wensen en teksten die je dagelijks op de verjaardagskaarten in de winkel kunt zien. Je bent op zoek naar een originele wens die uitsluitend bedoeld is voor de jarige. Het verzinnen van zo’n verjaardagswens hoeft niet eens zo’n hele moeilijke opgave te zijn.

Dit kun je het beste doen door te bedenken voor wie je de verjaardagswens gaat verzinnen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je origineel blijft. Je mag natuurlijk wel gebruik maken van een inspiratiebron, maar bedenk wel dat geen enkele wens persoonlijk is als je deze klakkeloos overschrijft. Bedenk een verjaardagswens zoals:

 • Gefeliciteerd met uw verjaardag. Het is nu de hoogste tijd voor het beleven van andere avonturen.
 • Na een leven lang werken, is het nu de hoogste tijd voor genieten. Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd met uw verjaardag. Geniet ervan en proost op vele jaren erbij!

Een verjaardagswens is leuk om te noteren op een bijpassend kaartje die je in de winkel kunt kopen. Daarnaast kun je het opschrijven op een klein kaartje die je kunt hangen aan een bosje bloemen of aan een gift. Bekijk hieronder enkele leuke kaartjes die voorzien zouden kunnen worden met verjaardagswensen 70 jaar, bijvoorbeeld leuke spreuken of gedichten.

Enkele leuke kaartjes:

Verjaardagswens 70 jaar
(Greetz.nl)
Verjaardagskaart 70 jaar
(Greetz.nl)

Verjaardagsgedichten 70 jaar

 1. Zeventig kaarsen op de taart, als een vuurzee van verlichting, Voor onze jubilaris, vol levensvreugd en verlichting. Met zeventig jaren, als een boek vol pracht, Gelukkige verjaardag, moge je jubileum stralen als de nacht.
 2. Zeventig jaren, als een reis door de tijd, Met herinneringen, als parels aan een ketting zo wijd. Voor onze held, die het leven heeft bemind, Gelukkige verjaardag, moge je dag zijn als een lied.
 3. Zeventig kaarsen, als de zon in de ochtendgloed, Voor onze stralende ster, die het leven begroet. Met zeventig wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlucht.
 4. In het boek van het leven, zeventig hoofdstukken vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 5. Zeventig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 6. Zeventig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 7. Zeventig jaar jong, als een wijn zo fijn, Rijpend met de tijd, als de zon in schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 8. Zeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 9. In het theater van het leven, zeventig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 10. Zeventig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 11. Zeventig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 12. Zeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 13. In het album van het leven, zeventig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 14. Zeventig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 15. In het theater van het leven, zeventig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 16. Zeventig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Zeventig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 18. Zeventig kaarsen, als een vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 19. In het album van het leven, zeventig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 20. Zeventig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 21. In het theater van het leven, zeventig jaar op de planken, Als een schitterende zonnestraal in de knol, zonder klanken. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 22. Zeventig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze ster, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.