Verjaardagswensen 55 jaar

Iemand die net 55 jaar oud is geworden, gaat een hele nieuwe tijd in zijn of haar leven tegemoet. De avonturen zijn nog lang niet afgelopen. Er staan nog vele mooie jaren te wachten. Mensen zijn vaak nog aan het werk en zetten zich hier volop in. Mensen gaan reizen en hebben daarbij ook allerlei plannen die ze willen uitvoeren. Op dit moment ken je iemand die 55 jaar oud wordt. Dat wordt een groot feest. Er komen gezellig mensen op bezoek en er zal lekker worden gegeten. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een 55 jarige, om te feliciteren met een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 55 jarige:


Verjaardagskaarten 55 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 55 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Een leuk cadeautje vinden voor iemand op deze leeftijd is niet altijd een even makkelijke opgave. Want, wat kun je deze persoon nou geven? Waar houdt deze persoon van? Gelukkig zijn hier genoeg inspiratiebronnen voor te vinden zodat je altijd wel uitkomt op een geschikt cadeau. Maar nu zit je nog met het verzinnen van een toepasselijke verjaardagswens. Deze verjaardagswensen moet je precies zo maken dat ze passen bij de persoon aan wie je ze wenst. Lees hieronder meer over de verjaardagswensen 55 jaar.

Verjaardagswensen 55 jaar bedenken en versturen

Verjaardagswensen 55 jaar
(Bron: Efteling.com)

Er zijn genoeg kaartjes te verkrijgen in de winkel die al voorzien zijn van teksten en wensen. Het is heel makkelijk om deze kaartjes weg te geven, maar de wensen erop zijn minder leuk. Dit komt omdat deze wensen allemaal standaard zijn en vaak niet van persoonlijke waarde zijn. Het is daarom misschien wel een leuk idee om een geheel eigen wens te verzinnen.

Jij kent de persoon die jarig is en 55 jaar oud wordt als een van de beste. Desondanks, kan het wel heel lastig zijn om een goede wens te verzinnen. Gelukkig heb je hier ook inspiratiebronnen voor. Houd er wel rekening mee dat je je niet teveel vasthoud aan de inspiratiebronnen, maar dat je vooral zelf verzint. Denk bijvoorbeeld aan wensen zoals:

 • Gefeliciteerd met het behalen van je 55 jaar! Op nog minstens zoveel jaar erbij!
 • Je hebt een prachtige leeftijd behaald. Laat de de ervaringen die je hebt opgedaan je leiden in je verdere leven!
 • Je bent een mooi persoon en nu al 55 jaar geworden. Proost op een goede gezondheid en veel voorspoed voor in de toekomst!

Bekijk hieronder meer mooie verjaardagswensen 55 jaar.

55 jaar teksten (spreuken):

 • Ben je eindelijk 55 jaar, krijg je een kaartje..
 • 55, nu gaat het leven pas echt beginnen
 • 55, bijna je pensioen, nog eventjes doorzetten
 • Van harte gefeliciteerd met je 55e verjaardag. Maak er een mooie dag!

Ontdek de verjaardagswensen 55 jaar voor man en vrouw hieronder in de vorm van gedichten.

Verjaardagsgedichten 55 jaar

 1. Vijfenvijftig kaarsen, een stralend geheel, Voor onze jubilaris, die de wereld zo sterk bedeel. Met gouden jaren en een zilveren lach, Gelukkige verjaardag, moge deze dag zijn als een kleurrijk vluchtige dag.
 2. Vijfenvijftig jaren, als een boek vol pracht, Met hoofdstukken van avontuur, liefde en kracht. Met elke bladzijde, met elke zucht, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensvlucht.
 3. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Vijfenvijftig kaarsen, als bloemblaadjes zo broos. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskleur.
 4. Vijfenvijftig jaar jong, als een vintage wijn, Rijpend met de tijd, als een zon in het schijn. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensmelodie.
 5. Vijfenvijftig kaarsen, als vuurvliegjes in de nacht, Voor onze stralende ster, die altijd lacht. Met elke twinkeling, met elke glans, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskrans.
 6. In het album van het leven, vijfenvijftig bladzijden vol pracht, Voor onze jubilaris, die het pad van het leven verzacht. Met elke pagina, met elke schrijf, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensbrief.
 7. Vijfenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen, uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 8. In het theater van het leven, speel je als een ster, Vijfenvijftig kaarsen, als een schitterende zonnestraal in de knol. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.
 9. Vijfenvijftig jaren, als een reis vol avontuur, Met pieken en dalen, met zoveel levenspuur. Met elke stap, met elke mijl, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensstijl.
 10. Vijfenvijftig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze jubilaris, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 11. Je bent als een schilderij, met elke penseelstreek, Vijfenvijftig kaarsen, als de kleuren die je opdoet in de streek. Met elke kleur, met elke toets, Gelukkige verjaardag, je blijft ons levenszoet.
 12. Vijfenvijftig jaar jong, als een wijn zo oud, Rijpend met de tijd, zo kostbaar en goud. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensharmonie.
 13. Vijfenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze jubilaris, die het leven met gratie heeft betracht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 14. In de tuin van het leven, bloei je als een roos, Vijfenvijftig kaarsen, als bloemblaadjes zo broos. Met elke bloem, met elke geur, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskleur.
 15. Vijfenvijftig jaren, als een reis door de tijd, Met avonturen en verhalen, zo wijds. Voor onze jubilaris, die altijd fier, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenspier.
 16. Vijfenvijftig kaarsen, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze jubilaris, die altijd lacht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 17. Vijfenvijftig jaren, als een kleurrijk mozaïek, Met stukjes vreugde en herinneringen, uniek. Voor onze held, onze rots in de branding, Gelukkige verjaardag, voor jouw jubelzang.
 18. Je bent als een schilderij, met elke penseelstreek, Vijfenvijftig kaarsen, als de kleuren die je opdoet in de streek. Met elke kleur, met elke toets, Gelukkige verjaardag, je blijft ons levenszoet.
 19. Vijfenvijftig jaar jong, als een wijn zo oud, Rijpend met de tijd, zo kostbaar en goud. Met elke druif, met elke rij, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levensharmonie.
 20. Vijfenvijftig kaarsen, als vuurwerk in de nacht, Voor onze jubilaris, die het leven met gratie heeft betracht. Met elke vonk, met elke straal, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze levenskraal.
 21. In het theater van het leven, speel je als een ster, Vijfenvijftig kaarsen, als een schitterende zonnestraal in de knol. Met een lach die straalt als een zilveren lint, Gelukkige verjaardag, voor jou, onze heldin en vrind.

Leg de verjaardagswensen vast op een mooi kaartje of in een mooie brief.

Heb je vragen, correcties en opmerkingen dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Vond je dit een nuttig artikel? Wij stellen het delen van deze pagina op prijs.