Verjaardagswensen 55 jaar

Iemand die net 55 jaar oud is geworden, gaat een hele nieuwe tijd in zijn of haar leven tegemoet. De avonturen zijn nog lang niet afgelopen. Er staan nog vele mooie jaren te wachten. Mensen zijn vaak nog aan het werk en zetten zich hier volop in. Mensen gaan reizen en hebben daarbij ook allerlei plannen die ze willen uitvoeren. Op dit moment ken je iemand die 55 jaar oud wordt. Dat wordt een groot feest. Er komen gezellig mensen op bezoek en er zal lekker worden gegeten. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een 55 jarige, om te feliciteren met een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 55 jarige:


Verjaardagskaarten 55 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn de verjaardagskaarten voor een 55 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Een leuk cadeautje vinden voor iemand op deze leeftijd is niet altijd een even makkelijke opgave. Want, wat kun je deze persoon nou geven? Waar houdt deze persoon van? Gelukkig zijn hier genoeg inspiratiebronnen voor te vinden zodat je altijd wel uitkomt op een geschikt cadeau. Maar nu zit je nog met het verzinnen van een toepasselijke verjaardagswens. Deze verjaardagswensen moet je precies zo maken dat ze passen bij de persoon aan wie je ze wenst. Lees hieronder meer over de verjaardagswensen 55 jaar.

Verjaardagswensen 55 jaar bedenken en versturen

Verjaardagswensen 55 jaar
(Bron: Efteling.com)

Er zijn genoeg kaartjes te verkrijgen in de winkel die al voorzien zijn van teksten en wensen. Het is heel makkelijk om deze kaartjes weg te geven, maar de wensen erop zijn minder leuk. Dit komt omdat deze wensen allemaal standaard zijn en vaak niet van persoonlijke waarde zijn. Het is daarom misschien wel een leuk idee om een geheel eigen wens te verzinnen. Jij kent de persoon die jarig is en 55 jaar oud wordt als een van de beste. Desondanks, kan het wel heel lastig zijn om een goede wens te verzinnen. Gelukkig heb je hier ook inspiratiebronnen voor. Houd er wel rekening mee dat je je niet teveel vasthoud aan de inspiratiebronnen, maar dat je vooral zelf verzint. Denk bijvoorbeeld aan wensen zoals:

 • Gefeliciteerd met het behalen van je 55 jaar! Op nog minstens zoveel jaar erbij!
 • Je hebt een prachtige leeftijd behaald. Laat de de ervaringen die je hebt opgedaan je leiden in je verdere leven!
 • Je bent een mooi persoon en nu al 55 jaar geworden. Proost op een goede gezondheid en veel voorspoed voor in de toekomst!

55 jaar teksten (spreuken):

 • Ben je eindelijk 55 jaar, krijg je een kaartje..
 • 55, nu gaat het leven pas echt beginnen
 • 55, bijna je pensioen, nog eventjes doorzetten
 • Van harte gefeliciteerd met je 55e verjaardag. Maak er een mooie dag!

Leg de verjaardagswensen vast op een mooi kaartje of in een mooie brief.

Heb je vragen, correcties en opmerkingen dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Vond je dit een nuttig artikel? Wij stellen het delen van deze pagina op prijs.