Verjaardagswensen 7 jaar

Als iemand 7 jaar oud wordt, dan gaat er een wereld voor hem of haar open. De avonturen beginnen, je ziet overal spanning in en op school leer je steeds meer. Je wordt dus echt groter en de wereld gaat voor je open. Je denkt dat je kan vliegen als een vogel en dat je kan zwemmen als een vis, of dat je zoveel kracht hebt als een van de superhelden uit de actiefilms. Deze tijd moet gekoesterd worden en als iemand 7 jaar oud wordt, is dat reden voor een groot feestje. Het feestje zal niet zo’n groot probleem zijn, want er zijn tal van speelplekken in Nederland waar je naartoe kunt gaan. Daarnaast zal het aantal vriendjes en vriendinnetjes ook in grote getale aanwezig zijn. Het bedenken van een leuk cadeau op deze leeftijd is ook niet heel moeilijk. Dagelijks komt het nieuwste speelgoed voorbij in de reclames op televisie of in de folders. Misschien is het wel lastig om een goede verjaardagswens te bedenken. Lees hieronder meer over de verjaardagswensen voor een 7 jarige.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 7 jarige:


Verjaardagskaarten 7 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 7 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke, bijzondere en humoristische

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Verjaardagswensen bedenken voor iemand van 7 jaar

Verjaardagswensen 7 jaar
(Bron: Greetz.nl)

In de winkel zijn er verschillende verjaardagskaarten te koop. Op deze kaarten staan vaak leuke afbeeldingen, maar vaak wel dezelfde tekst in dezelfde strekking. Dat is nou net waar jij niet op zoek naar bent. Je bent juist op zoek naar een manier waarop je de kleine jarige een fijne dag kan wensen. In dat geval is het dan een beter idee om je niet vast te houden aan de standaard teksten die je overal kan vinden. Het is een goed idee om je eigen verjaardagswensen 7 jaar te bedenken. Denk aan:

 • Je bent 7 jaar oud geworden. Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van.
 • Gefeliciteerd kleine avonturier met je verjaardag. Geniet ervan.
 • Wat gaat de tijd toch snel en wat word je toch groot. Je bent al 7 jaar! Gefeliciteerd!

Het kind dat 7 jaar oud wordt, zal het niet snel vergeten als je zijn of haar verjaardagswens laat vastleggen op een cadeautje. Je kunt de wens natuurlijk ook gewoon vast laten leggen op een kaartje uit de winkel.

Voorbeeldkaartje:

Verjaardagskaart 7 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Ontdek hieronder meer verjaardagswensen 7 jaar in de vorm van gedichten, voor op een kaartje.

Verjaardagsgedichten 7 jaar

 1. Zeven kaarsjes op de taart, een feest vol kleur, Voor onze kleine avonturier, zo speels en puur. Met lachjes en knuffels, als cadeautjes in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 2. Zeven jaren jong, als een sprookje zo fijn, Met knuffels en kusjes, vol liefde, groot en klein. Op deze dag, zo speciaal en blij, Gelukkige verjaardag, kleine held, voor altijd dichtbij.
 3. Zeven kaarsjes op de taart, als sterretjes in de nacht, Voor onze kleine ontdekkingsreiziger, vol pracht. Met wensen en dromen, als kleuren in de lucht, Gelukkige verjaardag, lief kind, een dag vol vreugde en zucht.
 4. Zeven jaar geleden, bracht jij het zonnetje mee, Onze kleine stralende ster, zo blij en zo tevree. Met zeven lachjes, als de zon in schijn, Gelukkige verjaardag, onze zonnestraal, voor altijd de onze, de jouwe, de mijn.
 5. Op je zevende verjaardag, een wereld vol geluk, Met taart en cadeautjes, een dag vol pret en druk. Voor onze kleine held(in), met een hart zo groot, Gelukkige verjaardag, lief kind, in jouw armen zijn we stuk.
 6. Zeven kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met zeven wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 7. Zeven jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 8. Zeven kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met zeven penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 9. Zeven jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 10. Zeven kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met zeven wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 11. Zeven jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 12. Zeven kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met zeven penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 13. Zeven jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 14. Zeven kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met zeven wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 15. Zeven jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 16. Zeven kaarsjes op de taart, als fonkelende sterren in de nacht, Voor onze kleine kunstenaar, met creativiteit zo zacht. Met zeven penseelstreken, als kleuren in de wind, Gelukkige verjaardag, lieve schat, waar geluk begint.
 17. Zeven jaar oud, vol ondeugd en flair, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo klaar. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.
 18. Zeven kaarsjes op de taart, als dansende elfjes zo licht, Voor onze kleine dromer, vol fantasie en gezicht. Met zeven wensen, als vrolijke ballonnen in de lucht, Gelukkige verjaardag, lieve schat, jouw dag vol vreugde en zucht.
 19. Zeven jaar geleden, begon jouw avontuur, Met schaterlachen, als muziek in de lucht zo puur. Op deze dag, vol spelletjes en taart, Gelukkige verjaardag, kleine ster, jij hebt een speciaal plekje in ons hart.