Verjaardagswensen 3 jaar

Voor een 3-jarige gaat er een hele wereld open. De kleine avonturen staan voor de deur en een eigen willetje wordt gevormd. Bij het vieren van de verjaardag van het 3-jarige kind, mag er dan ook wat meer worden uitgepakt dan de verjaardagen ervoor. Zo kan er meer bezoek langskomen, moet er beter worden gezocht naar cadeautjes en is er een verjaardagswens gewenst. De kleine man of kleine dame begrijpt je steeds beter en daarom is het ook leuk om een verjaardagswens te hebben die je op zijn of haar verjaardag voor kunt lezen. Daarnaast zijn al die kaartjes in de winkel wel heel leuk om te geven, maar deze zijn niet voorzien van een gepersonaliseerde boodschap. Niets is leuker dan later een leuk aandenken te hebben aan deze speciale verjaardag. Daarom is het een leuk idee om een eigen verjaardagswens te bedenken en deze op een originele manier aan de 3-jarige te geven. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen 3 jaar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten voor een 3 jarige:


Verjaardagskaarten 3 jaar


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn prachtige verjaardagskaarten voor een 3 jarige te vinden, zoals:

 • Vrolijke kaarten

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de verjaardagskaarten

 • Kaarten van verschillende prijzen

Bekijk hier de verjaardagswensen bij Greetz >>


 

Originele verjaardagswensen voor een 3 jarige bedenken

Verjaardagswensen 3 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Een verjaardagswens bedenken is iets waar de meeste mensen nogal wat moeite hebben. Zij komen vaak niet verder dan Gefeliciteerd of Happy Birthday. Het gaat er juist om wat je daarna zegt. Bedenk wat voor persoon de jarige is. Wat vindt hij of zij leuk? En op welke manier wil je hem of haar een fijne verjaardag wensen? Dit doe je door goed na te denken over een persoonlijke verjaardagswens. Daarnaast bedenk je hoe je deze wilt geven aan de jarige. Gebruik een inspiratiebron waar je idee├źn kunt opdoen over de verjaardagswensen. Vergeet alleen niet om de teksten aan te passen zodat ze gepersonaliseerd zijn. Denk aan teksten zoals:

 • Gefeliciteerd kleine man. Moge je opgroeien tot een goed persoon en net zo’n lachebekje blijven zoals je nu bent!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag. Je ziet er vandaag uit als prinses. Geniet van je dagje!
 • Happy Birthday to the most beautiful person in the world! Geniet van deze mooie dag!

Meer verjaardagsteksten:

 • Van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Dit kleine fietsje kun jij al goed gebruiken! Je leert elke dag weer een beetje meer.
 • Wanneer iemand jarig is, dan hang je slingers op en zing je een liedje.
  Lang zal je leven, lang zal je leven, Hoera, Hoera, Hoera.
  Dit jaar 3 keer hoera voor deze jarige meid.

Je kunt je wens opschrijven op een kaartje dat je in de winkel koopt. Maar het is misschien nog wel leuker om het vast te laten leggen op een object zoals speelgoed of een kledingstuk zodat er altijd een aandenken zal zijn aan deze mooie dag.

Voorbeeldkaart:

Verjaardagskaart 3 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Heb je een vraag, wil je een 3 jaar verjaardagswens toevoegen aan deze pagina of misschien wel een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Het delen van dit artikel stellen wij op prijs.