Verjaardagskaarten

Hoera een jarige, tijd voor een leuke kaart. De verjaardagskaarten zijn er in vele varianten, sommige zijn grappig andere vooral erg mooi. Ken jij iemand die binnenkort jarig is, koop dan een kaartje want met een kaart is elke verjaardag een feest. Bekijk op deze pagina enkele mooie verjaardagskaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaarten:


Verjaardagskaarten bij Greetz

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz


Op de website van Greetz zijn niet alleen teksten te vinden maar ook kaarten:

 • Voor verschillende leeftijden

 • Met tekst en/of foto

 • Verschillende afmetingen van de kaarten

 • Vrolijke en wat zakelijkere (voor een baas bijvoorbeeld)

Bekijk hier de teksten voor op de kaart >>


 

Welke verjaardagskaart past bij de jarige man of vrouw?

Verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)

Vaak zijn de kaarten een beetje persoonlijk gemaakt door bijvoorbeeld een afbeelding van een kat voor iemand die erg van katten houd of juist een hond voor een hondenliefhebber.

Natuurlijk zijn er veel meer soorten kaarten dan alleen maar kaarten met dieren. Voorbeelden van andere populaire kaarten zijn kaarten met een drank of eet thema. Voor de eet thema’s in combinatie met verjaardagen zijn er taarten op de kaarten en voor drank vaak bier of wijn. Iedereen vindt het leuk om jarig te zijn maar met de juiste kaart maak je van een verjaardag een extra groot feest.

Verjaardagskaarten met een bekende meme van het internet worden ook steeds

Verjaardagskaartje
(Bron: Greetz.nl)

populairder vooral onder de adolescenten. Voor oudere zijn de wat nettere verjaardagskaarten meer gangbaar. Nette kaarten kenmerken zich vaak door het ontbreken van foto’s of afbeeldingen en vaak kom je op deze kaarten enkel tekst tegen en misschien een reliĆ«f afbeelding van bijvoorbeeld een bloem. Denk bij het kopen van een kaart na over voor wie de kaart is. Heeft de persoon veel humor kies dan voor een grappige kaart, is het

een liefhebber van dieren kies een kaart met een dier.

Houd iemand van minimalisme koop dan geen drukke kaart maar kies er een met enkel een goede tekst. Kaarten kun je ook zelf ontwerpen en laten afdrukken mocht je heel creatief zijn, sommige websites hebben hier handige tools voor. Een kaart kun je opsturen mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan maar het is ook erg leuk een kaartje te geven bij het cadeau. Geef je geld dan kun je dat in de kaart stoppen zo maak je er al snel wat leuks van.

Meer leuke kaartjes voor een verjaardag:

Verjaardagskaart roze
(Bron: Greetz.nl)
Today is your day verjaardagskaart
(Bron: Greetz.nl)
Fotocollage kaart
(Bron: Greetz.nl)

Als laatste komen enkele leuke verjaardagsteksten aan bod welke je hieronder kunt vinden. Deze teksten, ook wel verjaardagswensen genoemd, zijn leuk voor op een kaartje.

Voorbeeldteksten van verjaardagswensen voor op kaartjes.

 • Happy Birthday
 • Hiep Hiep Hiep HOERA!
 • Hey knappert, gefeliciteerd
 • Een jaartje ouder maar het is niet te zien hoor, Gefeliciteerd
 • Oeps het feest is al afgelopen maar alsnog….. gefeliciteerd
 • 40, het nieuwe 30 Hoera!
 • Je bent jarig, waar is de taart?
 • Verjaardagen zijn net als wijntjes, er komt een moment dat je stopt met tellen
 1. Voor een Vrouw:

  1.1 “Vandaag is het jouw dag, stralende vrouw! Moge je verjaardag zo schitterend zijn als de glimlach die je elke dag op ons gezicht tovert.”

  1.2 “Gelukkige verjaardag aan een fantastische vrouw! Je bent als een zeldzame diamant – stralend, waardevol en een bron van vreugde voor iedereen om je heen.”

  1.3 “Een prachtige vrouw zoals jij verdient een verjaardag die net zo prachtig is. Moge je dag gevuld zijn met liefde, gelach en onvergetelijke momenten.”

  1.4 “Op deze speciale dag wil ik je herinneren aan de glans die je in ons leven brengt. Je bent als een zonnestraal op een regenachtige dag. Gelukkige verjaardag, stralende ziel!”

  1.5 “Voor de vrouw die de wereld verlicht met haar aanwezigheid – moge jouw verjaardag net zo stralend en warm zijn als de zon die opkomt. Blijf schijnen, altijd!”

 2. Voor een Man:

  2.1 “Gelukkige verjaardag, geweldige man! Moge je dag gevuld zijn met avontuur, vreugde en alles waar je hart naar verlangt.”

  2.2 “Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook de buitengewone persoon die je bent. Je bent als een zeldzame whisky – steeds beter wordend met de tijd. Proost op jou!”

  2.3 “Aan de man die altijd klaarstaat met een glimlach en een helpende hand – jouw goedheid is besmettelijk. Moge je verjaardag zo genereus zijn als jij bent.”

  2.4 “Op deze dag van jouw geboorte, wil ik je herinneren aan de impact die je hebt op iedereen om je heen. Je bent als een vuurtoren, leidend met je wijsheid en vriendelijkheid. Gelukkige verjaardag, wijze ziel!”

  2.5 “Voor de man die altijd weet hoe hij een glimlach op ons gezicht moet toveren – moge jouw dag gevuld zijn met evenveel vreugde en gelach als je met anderen deelt. Van harte gefeliciteerd!”

 3. Algemeen:

  3.1 “Vandaag vieren we niet alleen een jaartje ouder worden, maar ook de onschatbare ervaringen, herinneringen en liefde die je hebt verzameld. Blijf groeien en stralen, gelukkige verjaardag!”

  3.2 “Op deze bijzondere dag, omringd door vrienden en familie, vieren we niet alleen je leeftijd maar ook de prachtige reis die je hebt afgelegd. Moge de komende jaren even avontuurlijk zijn!”

  3.3 “Een nieuwe bladzijde wordt toegevoegd aan het boek van jouw leven. Moge elk hoofdstuk gevuld zijn met liefde, succes en vervulling van dromen. Gelukkige verjaardag, avonturier van het leven!”

  3.4 “Een verjaardag is als een persoonlijk nieuwjaar. Dus, laten we toasten op nieuwe kansen, liefde en geluk. Op naar nog meer prachtige jaren, vol onvergetelijke momenten!”

  3.5 “Op deze dag van jouw geboorte wil ik je herinneren aan de unieke vonk die je toevoegt aan het vuur van het leven. Blijf schitteren en stralen, want de wereld heeft meer van jouw licht nodig. Van harte gefeliciteerd!”

Welke verjaardagskaart vind jij mooi? Laat dit hieronder weten. Heb je zelf een mooie verjaardagskaart of wens gevonden die je wilt delen? Stuur deze dan per e-mail naar info@verjaardagswensen.nl.